Van hard werken naar moeiteloos ondernemen

1-op-1 coaching

Je hebt een mooie onderneming opgebouwd. Je hebt afspraken in je agenda maar toch ben je niet helemaal tevreden.

Niets is zo frustrerend als jij continu hard moet werken om jouw klanten binnen te halen, Het kost je veel tijd en energie en de enthousiasme waarmee je je onderneming bent begonnen zakt langzaam weg.

Je hebt een droom maar de focus ontbreekt om dat te halen. Je weet niet welke stappen je moet zetten om in actie te komen. Je leest zoveel informatie over het binnenhalen van de juiste klanten maar hierdoor weet je niet waar je moet beginnen. En dat wat je doet werkt niet bij jou. Je wordt onzeker.

Kortom, het is tijd voor ACTIE, focus, zelfvertrouwen en power.

Tijdens deze 1-op-1 coachingssessie kijken we waar je nu staat en wat je doel is. We maken een plan die jou naar dit doel brengt. Jouw boodschap wordt helder waardoor je doelgroep niet meer om je heen kan en je succesvol en moeiteloos gaat ondernemen. Je wordt zichtbaar op een manier die volledig bij je past.

Anne-lys is een rustige vrouw met pit. Ze weet goed waar ze het over heeft. Stelt de juiste vragen. Ze laat jou zichtbaar worden door zelf zichtbaar en inlevend te zijn.

Antje van der Veen

Onderneemster, Antje van der Veen

Het was fijn om met Anne-lys nader te praten over hoe ik mijn FBpagina met meer helderheid en congruent met mijn missie kon aanpassen. Puntsgewijs en heel praktisch gaf ze me tips, waarmee ik meteen aan de slag kon. Dank je wel, Anne-lys!

Carla Dunselman, Met je kind de keuken in

Anne-lys ziet heel goed welke dingen er nodig zijn om je zichtbaarheid te vergroten en vraagt dieper door om echt tot de kern te komen. Hierdoor heb ik echt het gevoel dat ik op een manier zichtbaar wordt, die echt bij mij past. 

Myrte Duijndam-de Jong

Ondernemer, Vivas Coaching

Je wilt graag:

=

Focus

=

Je doel bereiken

=

Concrete acties voor een moeiteloze onderneming

Concrete acties voor je zichtbaarheid?

=

Meer klanten

=

Meer bezoekers naar je website

=

Meer deelnemers bij je workshop

=

Meer omzet behalen

Persoonlijk of online

Samen sparren, die stok achter de deur of op zoek naar inspiratie en concrete acties? Deze flowcoaching brengt jou in de flow voor meer zelfvertrouwen, focus, actie en power. Na ons gesprek ga je vol energie stappen zetten. 

We analyseren jouw huidige onderneming. We bepalen doelen en werken concrete acties uit. Is jouw website wel duidelijk genoeg voor de kant? Of weet je niet wat je elke keer weer op sociale media moet plaatsen? Of eigenlijk weet je het wel maar heb je iemand nodig die je die zogenoemde schop onder je kont geeft.

We kunnen zowel offline als online afspreken. Bij de online sessie maakt het niet uit waar je woont en hebben we contact via zoom. De offline versie vindt plaats bij mij op kantoor in Wijnjewoude (nabij Drachten, Friesland)

Hoe werkt het?

Ik sta te popelen om jou te helpen met je je onderneming. Zodra jij je aanmeld voor deze sessie plannen we een datum in. Deze gesprekken vinden plaats op dinsdag en donderdag.

Anne-lys Herder

Download de
Flow checklist

Deze checklist zorgt voor die succesvolle onderneming met meer zelfvertrouwen, focus, rust en actie. Cut the crap en ga voor je droom. 

You have Successfully Subscribed!