Wil jij het succes halen waarvan je droomt? Samen sparren hoe jij dit behaalt?

Je hebt een schitterend product en je levert fantastisch werk door mensen te helpen. Jij maakt je klanten blij doordat ze zich fitter gaan voelen, afvallen of bewuster worden van hun voeding en gezondheid.

Toch ben je niet helemaal tevreden. Je wilt nóg meer mensen helpen. Om je bekendheid te vergroten benut je de kracht van internet. Je hebt een website, een Facebookpagina en je bent actief op Instagram. Maar je website levert geen nieuwe klanten op. Je hebt geen idee wat de bezoekersaantallen zijn en je bent niet goed te vinden in Google.

Ook je Facebookpagina wil niet zo vlotten. Je ziet wel eens wat advertenties voorbij komen en probeert zelf ook wel wat maar het levert niet het resultaat op wat je graag zou willen.

Kortom, je loopt vast met je Online Marketing. Het liefst doe je dit wel zelf maar je hebt iemand nodig die even met je meekijkt. Iemand die je vertelt waarom je website geen klanten oplevert en hoe je je Facebookpagina kunt optimaliseren en de beste advertenties kunt maken.

En ik help je hierbij.

Anne-lys is een rustige vrouw met pit. Ze weet goed waar ze het over heeft. Stelt de juiste vragen. Ze laat jou zichtbaar worden door zelf zichtbaar en inlevend te zijn.

Antje van der Veen

Onderneemster, Antje van der Veen

Het was fijn om met Anne-lys nader te praten over hoe ik mijn FBpagina met meer helderheid en congruent met mijn missie kon aanpassen. Puntsgewijs en heel praktisch gaf ze me tips, waarmee ik meteen aan de slag kon. Dank je wel, Anne-lys!

Carla Dunselman, Met je kind de keuken in

Anne-lys ziet heel goed welke dingen er nodig zijn om je zichtbaarheid te vergroten en vraagt dieper door om echt tot de kern te komen. Hierdoor heb ik echt het gevoel dat ik op een manier zichtbaar wordt, die echt bij mij past. 

Myrte Duijndam-de Jong

Ondernemer, Vivas Coaching

Je wilt graag:

=

Meer bezoekers naar je website

=

Meer deelnemers bij je workshop

=

Meer omzet behalen

=

Meer deelnemers bij je training

=

Meer mensen inspireren

=

Meer mensen inspireren

Concrete acties voor je zichtbaarheid?

Persoonlijk of online

Samen sparren, die stok achter de deur of op zoek naar inspiratie en concrete acties? Deze zichtbaarheidssessie brengt jou een stap verder met jouw zichtbaarheid. 

We analyseren jouw website of Facebookpagina. We bepalen doelen en werken concrete acties uit. Is jouw website wel duidelijk genoeg voor de kant? Of weet je niet wat je elke keer weer op sociale media moet plaatsen? Of eigenlijk weet je het wel maar heb je iemand nodig die je die zogenoemde schop onder je kont geeft. 

We kunnen zowel offline als online afspreken. Bij de online sessie maakt het niet uit waar je woont en hebben we contact via zoom. De offline versie vindt plaats bij mij op kantoor in Wijnjewoude (nabij Drachten, Friesland)

Ik ben gespecialiseerd in het vergroten van jouw online zichtbaarheid en kijken samen naar kansen op online succes.

Hoe werkt het?

Ik sta te popelen om jou te helpen met je online zichtbaarheid. Zodra jij je aanmeld voor deze sessie plannen we een datum in. Deze gesprekken kunnen plaatsvinden op dinsdag en donderdag. 

Anne-lys Herder

Download de
Flow checklist

Deze checklist zorgt voor die succesvolle onderneming met meer zelfvertrouwen, focus, rust en actie. Cut the crap en ga voor je droom. 

You have Successfully Subscribed!