Zichtbaarheid is zó belangrijk. Met het laten zien van je hoofd, je lijf, je verhaal en wat je naast je werkzaamheden doet leert jouw doelgroep je kennen. Je maakt verbinding met ze, ze gaan je geloven en vertrouwen.

Je wordt hun voorbeeld en ze willen op een gegeven moment dolgraag met je werken.. Online zijn er zoveel mogelijkheden om je écht te laten zien. Er zijn kansen genoeg om je te onderscheiden in de tijd waarin de gezondheidscoaches als paddenstoelen uit de grond komen.

Als je denkt dat ik altijd zo zichtbaar durfde te zijn dan ik nu doe heb je het mooi mis.

Doordat ik ‘anders’ was ben ik tijdens mijn schoolperiodes veel gepest. Niet iedereen geloofde in mij omdat ik toch mijn handicap heb. Het heeft dan ook erg lang geduurd dat ik het vertrouwen in mijn medemens en het vertrouwen om mezelf te laten zien zoals ik ben terug had.

Zichtbaar zijn is eng. Hoe persoonlijker je wordt hoe meer mensen een mening over je hebben.

Ik heb de stap overwonnen en ik weet zeker dat jij dit ook kunt.

Als mensen toch een mening hebben kan dat meerdere dingen betekenen.

  • Ze zijn heel jaloers op wat jij hebt bereikt
  • Jij volgt je hart. Zij doen die niet omdat ze niet durven
  • Ze zijn onzeker

Het zegt ALLES over de ander, niets over jou.

Ga eens staan voor wat je waard ben.

Flow dag

Tijdens de flow dag van 11 februari gaan we jouw bedrijf naar een hoger level brengen. Ik geef je zoveel power dat jij je dromen gaat bereiken en écht zichtbaar wordt. Het is tijd om stappen te zetten.

Website expert Meta Groot Antink komt als gastspreekster vertellen hoe jij succesvol wordt met je website en ook deze uniek maakt. Je leert structuur aanbrengen waardoor je websitebezoeker klant wordt

Deze dag levert je omzetverhoging, zelfvertrouwen, power en focus op. Je wordt woest aantrekkelijk omdat je de nummer 1 in je vakgebied bent.

Ben je er bij? Je mag me altijd mailen, bellen of je aanmelden via de speciale landingspagina.

Leden van de beroepsvereniging gewichtsconsulenten krijgen 1,5 studiepunt cadeau voor het volgen van deze training bij het Maxima Centrum in Bergum met goed verzorgde lunch en onbeperkte koffie en thee. Tot 1 februari geldt nog een mooie early-bird korting van €100,00.