Zichtbaar zijn is de nummer 1 strategie voor jouw succes.

 
Zonder zichtbaarheid geen resultaat. Door je te laten zien leert je doelgroep je kennen. Zomaar iets online gooien heeft geen zin. 
 
Zijn dit vragen die je bezighouden?
 
  •  Hoe zorg ik ervoor dat ik onderscheidend en authentiek bent?
  • Wat werkt en wat werkt juist niet?
  • Welke content is waardevol voor mijn klanten?
  • Hoe krijg ik meer verbinding met mijn doelgroep?
  •  Hoe word ik (meer) zichtbaar zonder dat het mij al te veel tijd kost?
 
 

Helder, duidelijk en verhelderend.

Sinds een tijdje probeerde ik marketing technisch posts te plaatsen. Helemaal niet wat bij mij past, maar als je mag geloven wat je leest is dat het beste om te doen.

Anne-lys vertaalde mijn gevoel naar authenticiteit en dat was precies wat ik nodig had.

Niks vast schema’s of patronen, gewoon plaatsen wat en wanneer je wilt! Dankjewel, fijn om erbij geweest te zijn.

Wendy de Kort

Vol zelfvertrouwen, focus, power en actie werken aan je mooiste doelen

Wat krijg je als je meedoet?

  • Een concrete aanpak voor je social media die je meer zichtbaarheid en klanten oplevert
  • Heel veel inspiratie en zin om aan de slag te gaan om zichtbaar te zijn
  • Een werkboek waar we gelijk mee aan de slag gaan
  • Meer zelfvertrouwen om zichtbaar te zijn op een authentieke manier

Ga staan voor wat je echt waard bent. 

Alle praktische informatie:

 

 

Anne-lys weet altijd de juiste vragen te stellen waardoor ik veel  meer zelfvertrouwen en focus heb en echt in actie kom. Ik zet stappen en zit in de flow. De investering had ik in korte tijd weer terugverdiend. Doordat ik nu anders denk gaat ondernemen makkelijker.
 
Ik raad iedereen aan om met Anne-lys te werken. Ik ga er altijd met heel veel plezier heen en kom altijd thuis met een volle tas. Anne-lys is eerlijk, spontaan en authentiek, heeft veel kennis en biedt  diepgang.
Sonja Zwart

Sonjazwart.nl

Ik heb genoten van de flowdag! Ik voelde en zag 2 geïnspireerde mensen die ontzettend veel passie en hart voor hun werk hebben.

Ik werd geraakt door je enthousiasme en het heeft een vuurtje in mij ontstoken. Ik wil echt heel graag mijn bedrijf over een andere boeg gooien en ben daar op mijn website al druk mee bezig!

Ik heb heel veel aan jullie tips en adviezen en stiekem hoop ik dat jullie nu al trots zijn op mijn website, waar ik al het  e.e.a. heb aangepast. Dankbaar voor de flowdag en ik hoop in de toekomst nog meer van je te leren!

Michelle Kuiper

Praktijk Spirit

Anne-lys is een energieke en resultaat gerichte coach die eerste op zoek gaat naar je authentieke verhaal. Zodoende wordt je passie naar de voorgrond gehaald en van daaruit wordt er verder gekeken naar je bedrijf.

Ik heb heel veel werk maar doordat ik nogal versnipperd werk heb ik het gevoel dat ik mijn doelgroep niet bereik.

Doordat ik nu weet wie mijn doelgroep en wat ik het liefste wil heb ik meer focus. Met een paar gerichte stappen heb ik mijn droom verwezenlijkt. 

Jantina de Haan

Onderneemster, Bekken Balans

Over mij: Anne-lys

Van handicap naar succesvolle onderneming

Jij kunt ALLES in je leven bereiken wat je wilt. Als het niet linksom is dan wel rechtsom. De kunst is om de route te vinden die past bij jou, waardoor je het hele traject doorloopt en niet onderweg ergens blijft hangen.

Zelf ben ik geboren met de handicap Cerebellaire Ataxie. Volgens de artsen zou  ik nooit kunnen fietsen op een tweewieler en goed kunnen lopen. Doordat ik ‘anders’ was dan anderen werd ik veel gepest. Ik was het verlegen meisje zonder zelfvertrouwen, rust en focus.

Later vertelde een leraar me doodleuk dat ik geen goede stageplaats zou vinden vanwege mijn handicap. Weg zelfvertrouwen dat ik net weer een beetje had opgebouwd.

Maar hé: ik leerde wel fietsen. Lopen. Voltooide twee HBO-studies. Heb een wereldreis gemaakt. Vond de liefste man van de wereld, ben moeder geworden van een gezonde dochter én run een succesvol bedrijf.

Kortom: Ik heb van mijn shit mijn hit gemaakt.

Ik ben ervan overtuigd dat iedereen, dus ook jij, zijn eigen shit heeft. Het is de ballast die je meeneemt in je levensreis. Juist deze ballast maakt je uniek en zorgt ervoor dat je een magneet voor klanten bent. Dat blijkt. Bij iedereen die ik help.

Elke. Keer. Weer.

Dat is dus ook wat jou uniek maakt. Als je dit stukje laat liggen, loop je steeds tegen dezelfde barrières aan. Je kunt wel denken dat het aan je acties ligt, maar je mindset moet wel in lijn zijn met die acties. Door de manier waarop ik in het leven sta, krijg ik mensen over dat dooie punt heen. Vraag me niet hoe het komt, maar het lukt.

Daardoor blijft mijn bedrijf groeien. Help ik steeds meer mensen en heb ik een lijst vol enthousiaste ambassadeurs.