Ben je benieuwd hoe je website presteert op het internet en hoe je nog meer verbinding kunt maken met je doelgroep?

  • Je hebt het idee dat je meer uit je website kunt halen
  • Je ontvangt weinig tot geen reacties via je website
  • Je wilt heel graag klanten halen via je website
  • Je wilt je sterker neerzetten als rolmodel, maar je weet even niet hoe je dit het beste kunt doen via je website
  • Je hebt je website zelf gemaakt. Je vrienden vinden deze mooi. Maar draagt je website ook bij aan je doel?
  • Leren mensen je echt kennen via je website?

Ik bekijk je website met een frisse blik en beoordeel deze op verschillende punten die bijdragen aan jouw doel. 

Grondig, praktisch en kundig en kritisch. Zo kan ik Anne-lys het best omschrijven. Anne-lys is een vakvrouw die niet alleen uitvoert wat je vraagt, ze kijkt en denkt ook echt met je mee om je online zichtbaarheid te vergroten en naar een hoger plan te trekken. Toen ik een websitescan had gewonnen heeft ze mij een ‘wow’-moment bezorgd: een 10 pagina’s tellend document met allerlei praktische tips en verbeterpunten. Daar word je als ondernemer blij van als je d.m.v. een stappenplan je website kunt aanpakken.

Ook bij de bouw van mijn zakelijke Facebookpagina heeft ze me geholpen. Tijdens een anderhalf uur durende mini-cursus heeft ze me in praktische zin geholpen. Natuurlijk was ik zelf een eind gekomen maar door de tijdwinst en vele tips die ze me gaf bezorgde ze me het 2e wow-moment. Anne-lys helpt je snel van onzichtbaarheid, vaak als gevolg van bescheidenheid, af. Powervrouw!

Wilma Couperus

Onderneemster, Couperus Event Support

Ik ga handmatig je website door, dus geen algemene praatjes over websites.

Misschien heb je genoeg informatie gelezen over hoe een goede website er uit hoort te zien maar weet je niet waar je moet beginnen om deze informatie toe te passen bij jou website? Of je was al lang blij dat je website online stond en hebt er verder nog niet weer naar gekeken?

Mijn tips kunnen jou dat duwtje in de rug geven die je misschien nodig hebt.

Of je website bestaat al weer een paar jaar en het wordt tijd dat de nieuwe ontwikkelingen worden toegepast. En eigenlijk houd je je liever bezig met datgene waar je goed in bent dan dat je tientallen boeken moet lezen om erachter te komen welke ontwikkelingen er zijn geweest en hoe je deze moet toepassen.

Hoe werkt het

Ik beoordeel je website op verschillende punten die ervoor zorgen dat jouw website bijdraagt aan het doel wat je wilt behalen.

Je ontvangt een persoonlijk rapport met tips die je gelijk kunt toepassen. Ook als je zelf niet zoveel kaas hebt gegeven van het maken van een website kun je hiermee aan de slag. 

Jouw investering bedraagt €97,00. Na betaling ga ik voor je aan de slag. Binnen 7 werkdagen ontvang je een uitgebreid rapport.