‘Ik ben de hele dag actief bezig met de paarden. Dan vergeet ik te eten. Of ik wil eten maar dan komen er weer klanten. Die gaan voor.’
Gister had ik dit leuke gesprek met een klant. Daar wil ik iets over delen, er zullen vast meer zich hierin herkennen. Misschien niet zozeer dat je de hele dag werkzaam bent met paarden maar wel met andere bezigheden. En het eten er bij inschiet. Omdat je zo druk bezig bent met van alles en nog wat.
Ik snap de gedachte wel. Soms betrap ik mezelf er ook op. Vooral als ik alleen thuis ben. Dan neem ik niet altijd de tijd om te eten. Ik wil de hele dag doen wat ik het leukste vind.

Roofbouw

 

Toch is het een manier van roofbouw.. Besef je wel hoe belangrijk de juiste voeding is? Jouw motor moet draaiende blijven.
Max Verstappen wint toch ook geen grand prix zonder de beste benzine?
Je lichaam bestaat uit allerlei cellen die gevoed moeten worden. Misschien ga je het eventjes volhouden op deze manier maar je gaat GEEN langdurige topprestaties leveren. Je lichaam zal een keer op de rem trappen. De rode lampjes zullen gaan branden als het niet genoeg benzine krijgt.
Je paarden voer je ook. Daar steek je tijd en geld in. Jullie zijn een team. Ook jij moet hier tijd en geld in steken.
Mocht je echt denken geen tijd de hebben dan is de complete ideaal. Deze shake of repen zijn meer dan een maaltijdvervanger. Het is een bron van plantaardige eiwitten, vezels, complexe koolhydraten met wat extra fruit en groente en kiemgroente. Gelijk een hele fijne hersteldrank voor je spieren die altijd topsport leveren.