Ik heb lange tijd geworsteld met mijn gezondheid. Mijn handicap nam zoveel energie. Ik was moe en sloeg regelmatig het paardrijden over omdat ik daar geen energie voor had.

En daarnaast had ik veel vage klachten. Ik had hooikoorts, super frustrerend als paardenmeisje. Mijn darmen waren onrustig, je herkent misschien dat opgeblazen gevoel wel. En lange autoritten deed ik niet, het kostte me te veel energie. Mijn maandelijkse periode was lang niet maandelijks en ik was er heel ziek van als ik het wel was.

Voeding

Volgens de doctoren hoorde dit bij me. Maar ik ging op onderzoek uit en ik kwam erachter dat ik mijn lichaam niet goed voedde. Ik gaf het niet de bouwstoffen die het nodig had.

Als ik geen handicap zou hebben had ik al veel micronutriënten nodig en met mijn handicap nog meer omdat mijn lichaam extra hard moet werken.

Sinds ik deze aanvulling dagelijks eet is er zoveel veranderd in mijn leven. Ik heb zoveel meer energie, mijn hooikoorts is weg en mijn darmen rustig. Mijn weestand is een stuk groter waardoor ik veel minder vaak ziek ben.

Ik neem niet zomaar iets. Ik ken de 48 onafhankelijke wetenschappelijke onderzoeken. Het is niets anders dan geconcentreerde zongerijpte groente en fruit in een ander jasje en helpt de kloof te overbruggen tussen wat ik werkelijk eet en hoor te eten.

Waarom aanvullende micronutriënten?

Ik deel 7 redenen met je waarom jij ook extra micronutriënten nodig hebt.

❤ her is onmogelijk om elke dag perfect te eten. Je hebt geen tijd of inspiratie en gaat voor de snelle hap
❤ er is veel vervuiling om ons heen. Dit geeft vrije radicaldn. Je hebt anti-oxidanten nodig om deze tegen te gaan
❤ ons eten is niet gevarieerd. Lukt het jou om dagelijks de 5 kleuren te eten?
❤ er is een pandamie aan chronische ziektes. Je lichaam vraagt om micronutriënten. Je hebt hier te weinig van om je lichaam te helen
❤ we hebben zoveel meer voedingsstoffen nodig om ons beter dan okė te voelen
❤ de grond is verarmt waardoor er minder voedingsstoffen in onze groente en fruit zit
❤ tijdens het koken verliest het eten micronutriënten

Wil jij energieker en fitter in het zadel? Reageer hieronder en ik geef je 5 simpele en makkelijke tips.