Ik wilde altijd zo graag ondernemen en iets moois neerzetten. Maar wat ben ik mezelf tegengekomen. In deze blog vertel ik er meer over

Onzekerheden

Ondernemen bleek echt hand in hand te gaan met mijn rol als moeder, partner en de hobby’s die ik heb. Voelde ik me niet goed, dan ging het ook minder met mijn onderneming. En andersom.

Maar ook vragen als hoe kwam ik aan klanten en waarom zouden mensen door mij geholpen willen worden waren er. Ze aten me op van binnen, waardoor ik nog onzekerder werd. Weer een andere stem stopte mijn aarzelingen weg maar ze kwamen steeds weer boven drijven.


Ik luisterde te veel naar anderen. Als bij de één iets werkte wilde ik dat ook zo graag. Met als resultaat dat ik blokkeerde. De onzekerheid ging maar niet weg en ik voelde alles behalve flow.


Ondernemen volgens mijn eigen spelregels

Totdat ik ontdekte dat ik mag ondernemen volgens mijn eigen spelregels. Ik moet doen wat bij mij past en wil winnen op mijn manier. Ik ontdekte de topsporter in me en zie overal kansen en leef mijn droom. Ik zet dagelijks stappen en train om mezelf iedere keer weer te overtreffen. Maar ook rust is nodig om de topprestaties op lange termijn neer te kunnen zetten.

Ik heb plezier in alles wat ik doe en kies daar bewust voor. Plezier is in mijn ogen de brandstof naar succes. Opgeven bestaat niet. Ik zet altijd door, ook als het even tegenzit. Ik wil altijd ontdekken hoe iets beter kan.

Terwijl ik mijn droom wil bereiken wil ik er ook zijn voor mijn gezin, wil ik mijn hobby’s uit kunnen oefenen en leuke uitjes maken. Ik wil niet mijn gouden medaille behalen terwijl dit ten koste gaat van alle andere mooie dingen in het leven.

Flow

Gelukkig heb ik nu een manier gevonden om succesvol te zijn. Om te ondernemen met FLOW waardoor ik met veel meer rust, zelfvertrouwen, ontspanning, winst en energie onderneem. Dit heeft weer een positieve invloed op mezelf, op mijn omgeving, mijn klanten en mijn omzet en is nodig om goud te bereiken.

En dat is precies wat ik jou ook gun. Wil je weten hoe ik dat doe? Lees mijn gratis e-book ‘Behaal je eigen GOUD‘ of vraag een gratis flow gesprek aan.