Ondernemen is hard werken. Het kost je moeite om de juiste klanten binnen te halen. Je bent hier veel tijd en energie aan kwijt. De enthousiasme waarmee je je onderneming bent begonnen zakt langzaam weg.

Geen focus in je onderneming

Vandaag wil ik het verhaal van Sonja met je delen. Sonje volgt mijn programma Moeiteloos Ondernemen. Ze heeft geen focus in haar onderneming waardoor de balans tussen inkomsten en werkzaamheden weg is.

Zorg voor een steengoede basis van je onderneming

We zijn terug gegaan naar de basis. Wie is Sonja nou echt. ‘Dit was best confronterend maar erg verhelderend en helpend‘, aldus Sonja zelf. Door te weten wie je echt bent kom je erachter wat je het liefste doet en waar je goed in bent. Je leert je kwaliteiten en ontdekt wat je waard bent.

De volgende stap was om te ontdekken welke doelgroep het beste bij haar als persoon past. Ik heb haar de opdracht gegeven om precies in kaart te brengen met welke problemen deze doelgroep leeft koppelend aan het resultaat wat ze willen bereiken. Door je goed in te kunnen leven in de doelgroep spreek jij de taal van de doelgroep en bereik je ze met elk woord dat je gebruikt in je zichtbaarheid.

In de gesprekken die volgden werd haar fundering steeds steviger en wist ze precies welke stappen gezet moesten worden om haar droom na te jagen.

Inmiddels heeft ze het traject bijna afgerond en is ze heel erg blij met de flow waarin ze zit. ‘Ik heb meer zelfvertrouwen, focus en had de investering in korte tijd terugverdiend. Doordat ik nu anders denk gaat ondernemen makkelijker. Anne-lys weet altijd de juiste dingen te vragen waardoor ik over dingen ga nadenken. Ik kom ook echt in actie.”

“Ik raad iedereen aan om met Anne-lys te werken. Ik ga er altijd met heel veel plezier heen en kom altijd thuis met een volle tas. Anne-lys is eerlijk, spontaan en authentiek, heeft veel kennis en biedt¬† diepgang..”

Wil jij ook meer zelfvertrouwen, focus, rust en energie?

Ik ben er voor je. Vraag een gratis flow gesprek aan om te kijken welke stappen gezet kunnen worden om met meer zelfvertrouwen, focus, rust, power en energie te ondernemen.