Je wilt zo graag die succesvolle ondernemer zijn. Maar het wil niet lukken, iets houdt je tegen.

• Je bent onzeker. Je hebt het gevoel dat je niet goed genoeg bent.

•  Je raakt gefrustreerd omdat je wel weet hoe het moet maar hier niets mee doet

•  Je houdt je klein omdat er al zoveel ondernemen in dat wat jij doet

•  Er komt zoveel informatie op je af. Je ziet door de bomen het bos niet meer. Waar moet je beginnen?

•  Je mist de focus. Je gaat van de hak op de tak en weet niet zo goed wat je wanneer moet doen.

•  Je volgt alle adviezen van de marketinggoeroes maar ze werken niet bij jou.

•  Je blijft maar twijfelen of je het wel goed genoeg doet

•  In je hoofd heb je de beste ideeën maar je weet niet hoe je dit om moet zetten in ACTIE

• Die stemmetjes in je hoofd houden je tegen om te gaan doen wat je echt wilt.

Het is tijd voor ACTIE!

 

Het online programma SIMPEL EN SUCCESVOL ONDERNEMEN zorgt ervoor dat jij succesvol gaat ondernemen op een manier die volledig bij je past

Jij verlangt naar FOCUS. Je wilt weten welke stappen je moet zetten om SUCCESVOL te ondernemen. Zodat alles helder is en jij op een simpele manier die succesvolle ondernemer wordt.

Je hebt zelfvertrouwen nodig zodat jij er op kunt vertrouwen dat je de beste onderneemster bent in jouw vakgebied.

Met dit programma krijg je:

I

Rust

Rust in je hoofd en je leven zodat jij alle ruimte hebt om in FLOW te ondernemen. Geen energielekken meer in je onderneming die je in de weg zitten.

I

Zelfvertrouwen

Je gaat staan voor wie je bent. Je durft je nu écht te laten zien. Je doet wat jij het liefste doet

I

Focus

Je weet precies wat je wilt. Je hebt een doel voor ogen en je weet waarom en wat je moet doen om dit doel te halen

I

Doen

Je gaat dingen doen en neemt actie om dit ook daadwerkelijk voor elkaar te krijgen. Alles wat je wilt gaat lukken, als je maar de juiste stappen onderneemt.

I

Shinen

Je gaat jezelf zichtbaar maken. Jezelf verstoppen is verleden tijd. Je leert hoe jij met zelfvertrouwen laat zien dat jij er bent.

I

Flow

Dankzij dit programma weet je welke acties zorgen voor energie en activiteiten die je met succes uitvoert. Ondernemen wordt een feestje en je doet elke dag wat je het liefst doet. En toevallig verdien je daar ook geld mee.

Dit kun je verwachten:

(Elke module bestaat uit een video en werkboek)

Module 1: Je eigen identiteit

Een succesvolle onderneming begint bij jezelf. In deze module gaan we kijken wie je echt bent en welk mooi verhaal je bij je draagt.

Module 2: Je doelgroep

Het is zo belangrijk om te weten wie je het liefst helpt. In module 2 doen we grondig onderzoek naar deze persoon.

Module 3: Je aanbod

Welk aanbod ga jij je doelgroep bieden. Waar word jij blij van en hoe ga je je onderneming inrichten zoals jij het wilt.

Module 4: Zichtbaarheid

Zonder zichtbaarheid geen klanten. Door verstoppertje te spelen weet je doelgroep niet dat je bestaat. Maar hoe maak je je zichtbaar op de juiste manier?

Extra bonus: Canva

Canva is mijn favoriete programma voor het maken van al mijn afbeeldingen. Ik laat je zien hoe jij de mooiste afbeeldingen maakt met dit gratis online programma. 

Anne-lys ziet heel goed welke dingen er nodig zijn om je zichtbaarheid te vergroten en vraagt dieper door om echt tot de kern te komen. Hierdoor heb ik echt het gevoel dat ik op een manier zichtbaar wordt, die echt bij mij past. Ze helpt je om de juiste inzichten te verkrijgen die nodig zijn voor meer online zichtbaarheid!

Myrte Duijndam

Stresscoach, Vivas Coaching

Door Anne-lys haar programma ben ik nog zelfverzekerder. Ik weet nu weer wat de echte passie van mijn werk is en waarom ik dit doe. 

Nynke Roskammer

Fysiotherapeute, Veilinga fysio

Aanbod:

Na de betaling ontvang jij hét online programma dat bestaat uit verschillende modules. Elke module heeft een video en werkboek.  Dit werkboek helpt jou om na te denken over hoe jij de weg naar succes gaat bewandelen. Je gaat praktisch aan de slag.

De prijs voor dit complete programma is €347,00 ex BTW. 

Veel gestelde vragen

Hoe lang duurt dit programma?

Dit bepaal jij! Zodra jouw betaling is voltooid krijg je toegang tot het hele werkboek waar genoeg stof tot nadenken zit met opdrachten om je dit eigen te maken. Je kunt het programma helemaal op je eigen tijd volgen. 

Ik heb het geld niet

Ik snap dat het een investering is. Je kunt wel doorgaan zoals je nu bezig bent maar wat levert je dat op? Je zult niet groeien zonder te investeren. Grote kans dat je de investering binnen de kortste keren hebt terugverdiend. Blijf je alles zelf uitzoeken dan duurt dit veel langer.

Ik zoek het zelf allemaal wel uit

Prima, als je dat wilt dan wens ik je veel succes. Waarom ben je dan hier? Als je het allemaal zelf wilt doen dan zou ik als ik jou was geen tijd meer verspillen aan deze pagina maar op zoek gaan naar de informatie die je gratis kunt krijgen. 

Ik ben startende, is het programma dan wel voor mij?

Zeker weten! Door je bedrijf nu neer te zetten als een huis en precies te weten wat je moet doen om succesvol te zijn bespaar je jezelf veel ellende en frustratie. Het levert je juist plezier, geld en energie op. 

Ik heb al een succesvolle onderneming, voegt dit programma dan nog wat toe?

Het is altijd goed om je onderneming vanuit een ander perspectief te bekijken. Wat kun je scherper neerzetten zodat je nog succesvoller wordt. De kans is groot dat je als ondernemer in een cirkel terecht komt en oogkleppen op hebt. Het is goed om daar uitgehaald te worden. Dit opent weer nieuwe kansen. 

Ik ben Anne-lys en help jou naar een succesvolle onderneming. Ik gun jou flow in je onderneming waarbij je alles doet op jouw manier. Lange tijd heb ik klein gehouden en wist ik niet goed wat ik wilde.

Toen mijn dochter in mei 2018 werd geboren was het tijd voor mezelf.  Ik ging terug naar wat ik echt wilde en bouwde een stevig fundament voor mijn onderneming. 

Ik ben geboren met mijn handicap cerebellaire ataxie. Ik weet dus als geen ander hoe het is om goed op jezelf te passen. Deze handicap geeft mij de kracht om mijn succesvolle onderneming te hebben. Er zijn genoeg personen geweest die niet in me geloofden. Maar ik bewijs het tegendeel.

Het is aan mij om jou te helpen bij jouw succesvolle onderneming. Dat jij woest aantrekkelijk wordt en nog meer mensen gaat helpen naar een gezond en gelukkig leven.