Jij wilt vanuit flow ondernemen waardoor dit moeiteloos gaat. Je wordt een magneet voor klanten omdat je precies weet wie je waarmee helpt en hoe jij je zichtbaar maakt

Voor ambitieuze ondernemers die met zelfvertrouwen, focus, rust en power willen ondernemen

Vind jij het lastig om simpel en snel klanten te vinden?

Kost het je veel tijd en energie en ben je bang voor de meningen van anderen?

Heb je al van alles geprobeerd maar heeft dit nog niet het gewenste succes.

Vind je het lastig om voldoende geld voor je dienst te vragen?

Herken jij je hierin?

Jij verlangt naar een moeiteloze onderneming waarbij klanten naar jou komen in plaats van dat je er zoveel energie in moet steken om ze te vinden.

Je durft makkelijk geld te vragen omdat je voldoende zelfvertrouwen hebt. Je zit in de flow en je bent verzekerd van inkomen.

Je krijgt energie van je werk omdat je je dromen najaagt. Je hebt focus en weet precies wat je wilt.

Tijdens de workshop Simpel en Snel klanten ontdek je dat jij GOUD in handen hebt en jouw droom niet ver van je vandaan is. Ondernemen hoeft echt niet moeilijk te zijn, als je maar weet welke stappen je moet zetten en deze ook zet.

Ik weet hoe het is om niet in de flow te ondernemen. Sinds ik mijn verhaal heb omarmd en steengoede fundering heb ben ik erg succesvol. Ik maak gebruik van het goud wat in me zit.

Deze workshop is echt de moeite waard om te volgen, ook al heb je voldoende klanten. Anne-lys maakt het erg persoonlijk, gemoedelijk en ze zet je tot nadenken.

De workshop geeft je meer inzicht in jezelf en je persoonlijke drijfveer. Je krijgt geen standaard formule om meer cliënten te krijgen maar er wordt echt gekeken naar je persoonlijke situatie.

Antje van den Berg

Onderneemster, Praktijk Kei /gewichtscoaching Friesland

Dit levert de workshop je op:

Omzetverhoging

De praktische tools die je tijdens deze workshop krijgt zorgen voor een omzetverhoging van minimaal 25%

Zelfvertrouwen

Je gaat niet meer twijfelen of jij de beste bent. Deze workshop geeft je volop zelfvertrouwen om te ondernemen op de manier zoals jij echt bent.

Helderheid

Na deze dag weet jij precies wat jij wilt. Jouw doelgroep weet hierdoor precies met welk probleem het bij jou terecht kan. 

Rust

Doordat jij precies weet wat je gaat doen ga jij met veel meer rust ondernemen. De klanten komen immers naar jou toe.

Actie

Jij weet precies welke stappen je gaat zetten om snel en simpel klanten te krijgen. 

Flow

Doordat je in de flow komt straalt de energie van je af. Waar je je op focust groeit. 

Wat zou het fijn zijn als:

• die overtuigende belemmeringen die jou weerhouden om jezelf te laten zien verdwijnen
• jij je eigen identiteit volledig helder hebt
• jij precies weet wat de belangrijkste ingrediënten zijn voor (online) succes en dit ook kunt toepassen in je onderneming
• jij weet wat je uit wilt stralen
• je zichtbaar bent zonder al die moeilijke strategieën die je dagelijks via marketinggoeroes hoort

Dit alles zorgt voor een STEENGOEDE FUNDERING die jou helpt om snel en simpel klanten aan te trekken. Een fundering die ervoor zorgt dat jij de leukste mensen gaat aantrekken die je gaat helpen naar een gezonde levensstijl.

Vergelijk het met je huis. Zonder een stevige fundering kan er niets opgebouwd worden. Zonder de steengoede fundering voor je onderneming zul je blijven waar je nu staat.

Praktische informatie

Locatie: Maxima Centrum Bergum
Tijd: 10.00 – 15.00 uur
Datum: donderdag 16 januari
Incl. goed verzorgde lunch
Onbeperkte koffie en thee
Werkboek waarmee je gelijk aan de slag kunt
Investering: €247,00. Geef je je op voor 16 december dan betaal je maar €147,00

Speciale aanbieding:Deze workshop is het begin naar jouw succesvolle onderneming. Tijdens de flow dag op 11 februari vertelt Meta Groot Antink van Tekst met Pit hoe jij je klanten online gaat verleiden via je website. Kom je naar beide (dikke aanrader!) Dan betaal je geen €444,00 maar €297,00.

Weer motivatie gekregen om tot actie te komen

Met deze workshop sta je echt weer even stil bij jezelf. Je gaat nadenken over waarom je deze onderneming bent gestart en wie je het liefste wilt helpen. Ik heb echt weer motivatie gekregen om tot actie te komen en ga me meer focussen op mijn doelgroep.

Door het kleinschalige voelt het erg fijn en vertrouwd.

Ria Rozeboom

Rozembooms Lifestyle

Ik mag me nog meer specificeren

Ik heb geleerd dat ik mijn doelgroep nog meer mag specificeren. Voor welke mensen ben ik geschikt en waarom? Na de workshop ‘Simpel en Snel klanten’ weet ik wat echt belangrijk is. Hoe zien anderen mij? Wat willen ze zien en hoe word ik daarmee zichtbaar?

De workshop is leuk en interactief. Je gaat ook echt zelf aan de slag met dingen die je gelijk kunt toepassen of kunt aanpassen.

Marjon Visser

Jouliette

Deze workshop heeft me meer zelfvertrouwen gegeven

De workshop ‘Simpel en Snel klanten’ heeft me meer zelfvertrouwen gegeven. Ik weet nu dat ik nog specifieker moet zijn in mijn zichtbaarheid met meer focus. De workshop is echt interactief en leerzaam.

Irene Kuperis-Noordberger

Leefstijlcoach, One to Fit

Ik ben Anne-lys en ik weet dat je alles kunt bereiken wat je wilt. Wat je wilt gaat gebeuren. Als het niet linksom is dan wel rechtsom.

Waarom ik dat geloof? Omdat ik het zelf heb meegemaakt.

Ik ben geboren met de handicap Cerebellaire Ataxie. Volgens de artsen zou  nooit kunnen fietsen op een tweewieler en goed kunnen lopen. Mijn hele jeugd bestond uit strijden. Tegen leeftijdsgenoten, leraren en instanties. Ik was het verlegen meisje zonder zelfvertrouwen, rust en focus.

Mijn handicap is de basis geweest van mijn succes. Ik weet wat ik WIL en ga dat ook bereiken. Op mijn 25e heb ik een wereldreis gemaakt en nu heb ik een succesvolle onderneming.

Ik ben ervan overtuigd dat iedereen, dus ook jij, een handicap heeft. Het is de ballast die je meeneemt in je levensreis. Juist deze ballast maakt je uniek en zorgt ervoor dat je een magneet voor klanten bent.

Waar een wil is is een weg. Wat jij wilt gaat lukken, beloofd. Als je maar de juiste stappen zet. Ik haal het GOUD in je naar boven en zorg ervoor dat jij de juiste stappen zet zodat jij de succesvolle ondernemer bent en het leven leidt wat je graag wilt. 

Voordat ik de workshop ‘Simpel en Snel klanten’ volgde plaatste ik zo nu en dan iets op Facebook en daarna bleef het stil. Ik verstopte mij achter belemmeringen zoals geen tijd, geen inspiratie, leest iemand het wel?

Anne-lys heeft met deze workshop mij andere inzichten gegeven over het plaatsen van content. Het is zo belangrijk om de pijn van de doelgroep helder te hebben. Ik ben me ervan bewust dat ik anderen help met mijn expertise.

Simpel en Snel klanten is een workshop die je op een mooie manier inzichten geeft over ondernemen.

Annie Adema

Zon-Coaching

Anne-lys heeft me tijdens deze workshop een spiegel voorgehouden. Ze laat je duidelijk inzien dat je niet hoeft te twijfelen aan jezelf.

Deze workshop heeft ervoor gezorgd dat ik mijn doelgroep helder heb. Nu kan mijn praktijk echt gaan groeien.

Joyce Aeissing

Corpus Optimae

Door mijn verhaal te vertellen draag ik kennis en empathie uit. Deze workshop geeft je veel inzichten over je eigen onderneming. Je weet na deze dag precies waarom, hoe, wat en waar je gaat ondernemen

Dineke Aeissing

Gewichtsconsulente

In het voorjaar van 2020 begin ik mijn eigen onderneming. Daarbij is het belangrijk dat ik klanten krijg.

Anne-lys vertelt op een no-nonsense manier wat er bij een eigen onderneming komt kijken en hoe je dit moeiteloos doet door bij jezelf te blijven. De workshop gaf een veilig gevoel waardoor veel kwetsbare verhalen werden verteld. 

Yconne

Door het volgen van deze workshop heb ik een duidelijker beeld over hoe ik mij / mijn onderneming beter / meer zichtbaar wil maken. Deze workshop is persoonlijk. Je moet zelf na denken en erg interactief. Heel fijn. 

Miranda de Graaf

Leefstijlcoach, Tigra Heerenveen

Deze workshop is super interessant, laagdrempelig en leerzaam. 

Sietske Nicolai

Lifestyle coach, Sün en Wol

Heb je een vraag? Stel ze via dit formulier.