Puur natuurlijk ondernemen

Cut the crap en word het voorbeeld voor je doelgroep

 

12-weeks programma voor alle ambitieuze powervrouwen die een rolmodel willen zijn en gaan staan voor hun waarde.

Voel jij net als ik een tinteling als je het woord rolmodel hoort? Sta je in vuur en vlam als jij een rolmodel kunt zijn voor anderen?

Jij bent een uniek persoon en met dat wat jij hebt meegemaakt ben je een voorbeeld voor velen. Jij hebt iets bereikt wat een ander ook heel graag wil. Door anderen hiermee te helpen doe jij wat je het liefste doet en is ondernemen moeiteloos.

Het liefst wil ik dat je je eigen goud ontdekt en gaat staan voor je waarde. Dat is mijn missie.

=

Je vindt het lastig om je eigen GOUD te ontdekken

=

Belemmeringen en overtuigingen houden je tegen om je kwetsbaar op te stellen

=

Je bent ver weg van je eigen gevoel waardoor je niet volledig jezelf bent

=

Je baalt enorm. Het frustreert je dat er maar geen klanten komen.

=

Je bent één van de zovelen in je vakgebied en je vindt het lastig om je te onderscheiden van je collega's

=

Je voelt je onzeker omdat er al zoveel ondernemers zijn die hetzelfde doen dan jou

=

Je moddert maar wat aan. Je weet niet goed waar je moet moet beginnen. Er is zoveel informatie, je ziet door de bomen het bos niet meer.

=

Doordat je maar geen grip krijgt op je toekomstige klanten zakt je enthousiasme weg. Je verliest de POWER.

=

Je hebt zoveel ideeën. Het ene idee naar het andere plopt bij je op. Je onderneemt geen ACTIE om deze ideeën werkelijkheid te laten worden. Je mist de FOCUS

Diep van binnen weet je dat je dat jij anderen heel veel te bieden hebt. Jij bent het waard om dagelijks te doen wat jij het liefste doet. Het is tijd om puur natuurlijk te gaan ondernemen waarbij je verleden je kracht is.

Je bent op zoek naar meer ZELFVERTROUWEN, POWER, ACTIE, FOCUS, RUST en je wilt ondernemen vanuit de juiste energie. Let’s create this. Door achterover te leunen kom je er niet. Je zult zelf stappen moeten nemen.

Hoe zou jij het vinden als jij:

 • jezelf volledig accepteert en gaat ondernemen vanuit je gevoel?
 • je niet langer laat beperken door belemmerende gedachtes en meningen van anderen?
 • dagelijks doet wat jij het liefste doet?
 • straalt van zelfvertrouwen? Jij gaat ondernemen met volle overtuiging en weet moeiteloos klanten binnen te halen?
 • gaat schitteren als nooit tevoren?
 • woest aantrekkelijk en de nummer 1 in je vakgebied wordt?
 • volledig in je kracht komt?
 • precies weet wat je moet doen om klanten te krijgen die 100% bij je passen? Welke stappen je moet zetten en dat je complete FOCUS hebt. Jij zet de koers naar je droom uit en daar stap je niet meer vanaf.

Klinkt goed toch? Ga de uitdaging aan door je aan te melden voor het programma Puur natuurlijk Ondernemen

Zo ziet het programma Puur natuurlijk ondernemen er uit:

√ 3 live dagen met alle deelnemers

√ Om de week live – coaching via zoom of bij mij op kantoor

√ Om de week Q&A in de online community

√ 12 weken lang elke dag een inspirerende mail

√ Online community waar jij al je vragen mag stellen. Werk met een gemotiveerde groep gelijkgestemden aan je mooiste droom

Het programma zorgt voor:

ACTIE. Jij gaat stappen zetten om je droom te bereiken

√ Je ontvangt een boost ZELFVERTROUWEN waardoor jij weet dat jij de beste bent in je vakgebied

FOCUS. Jij weet precies hoe je dat gaat bereiken wat je wilt.

LEF. Succesvolle ondernemers hebben lef om datgene wat ze willen ook voor elkaar te krijgen

POWER om moeiteloos te ondernemen

ZICHTBAARHEID. Jezelf verstoppen is verleden tijd. Jij leert hoe je op een eenvoudige manier met veel zelfvertrouwen bij de juiste klanten zichtbaar bent  zodat zij niet meer om je heen kunnen.

VRIJHEID. Jij gaat ondernemen op manier zoals jij wilt. Op de dagen en tijden dat het jou uitkomt.

GELD. Jij gaat geld verdienen met dat wat je het liefste doet. Geld is energie en heb je ook nodig om te leven.

3 exclusieve live-dagen

 

Het programma bestaat uit 3 exclusieve live-dagen met de deelnemers van het programma. We werken met elkaar aan focus, zelfvertrouwen en flow. Je werkt met een groep gelijkgestemde naar je ultieme doel.

Tijdens de live-dagen kom jij helemaal in je kracht te staan. We ontmoeten elkaar op een inspirerende locatie in Friesland. De dag is geheel verzorgd, inclusief lunch. 

Het doel van deze dagen zijn dat jij voldoende focus, zelfvertrouwen en flow krijgt en dat je in actie komt.

 

Mijn focus is terug
 

Voordat ik het met programma begon had ik geen focus, ik werkte te versnipperd. Ik geef heel graag workshops maar had moeite om deze vol te krijgen waardoor ik alles probeerde en me in allerlei bochten wrong om mensen uit allerlei doelgroepen bij elkaar te krijgen. Ik had hierdoor teveel kleine groepjes waardoor de verhouding inkomsten / tijd uit balans was.

 
Tijdens de sessies met Anne-lys zijn we terug gegaan naar de basis. Eerst gekeken naar wie ik nu eigenlijk ben. Best confronterend maar heel verhelderend en helpend. Daarna hebben we gekeken wat ik nu echt wil en welke doelgroep daarbij hoort. Doordat ik dit helder heb kan ik hier op voortborduren.
 
Anne-lys weet altijd de juiste vragen te stellen waardoor ik veel meer zelfvertrouwen en focus heb en echt in actie kom. Ik zet stappen en zit in de flow. De investering had ik in korte tijd weer terugverdiend. Doordat ik nu anders denk gaat ondernemen makkelijker.
 
Ik raad iedereen aan om met Anne-lys te werken. Ik ga er altijd met heel veel plezier heen en kom altijd thuis met een volle tas. Anne-lys is eerlijk, spontaan en authentiek, heeft veel kennis en biedt  diepgang.
 
 
Sonja Zwart

Sonja Zwart

Ik heb nog meer zelfvertrouwen gekregen

Anne-lys heeft binnen no time de rokken van de ui afgepeld en liet mij ontdekken wat de kern van mijn motivatie is om mijn werk te doen. Waarom mijn werk mijn passie is!

En daarin onderscheid ik mij van ieder ander die hetzelfde werk doet als ik. Wat een inzicht en ervaring! En wat een gave van Anne-lys om dit op een lieve positieve manier in mij boven te halen. Heel bijzonder!

Het programma heeft mij zoveel meer zelfvertrouwen gegeven.

Nynke Roskammer

Fysiotherapeut, Vellinga Fysio

Anne-lys is een energieke en resultaat gerichte coach die eerste op zoek gaat naar je authentieke verhaal. Zodoende wordt je passie naar de voorgrond gehaald en van daaruit wordt er verder gekeken naar je bedrijf.

Ik heb heel veel werk maar doordat ik nogal versnipperd werk heb ik het gevoel dat ik mijn doelgroep niet bereik.

Doordat ik nu weet wie mijn doelgroep en wat ik het liefste wil heb ik meer focus. Met een paar gerichte stappen heb ik mijn droom verwezenlijkt. 

Jantina de Haan

Onderneemster, Bekken Balans

Alles praktisch op een rij

 • Je kunt gelijk starten
 • Dit programma duurt 12 weken
 • Om de week is er 1-op-1 coaching
 • Om de week is er een live Q&A in de online community
 • 3 live dagen
 • 12 weken lang, elke dag een mail  volop inspiratie
 • Er is plek voor maximaal 10 deelnemers. Meld je dus echt snel aan. VOL = VOL.

Bonus

Als jij je besluit aan te melden krijg je mijn online programma ‘authentiek zichtbaar’ t.w.v. €347,00 ex. BTW cadeau

Je investering is €3497,00 ex BTW. Of betaal in 3 termijnen €1197,00 ex BTW

 

 

Jij bent een voorbeeld en hebt DE oplossing voor het probleem van een ander

Dankzij mijn motorische handicap bouwde ik mijn succesvolle onderneming op

Op jonge leeftijd is bij mij de handicap Cerebellaire Ataxie ontdekt. Deze motorische handicap zorgt ervoor dat ik mijn spieren niet altijd in bedwang heb en alles mij relatief veel energie kost. 

Als ik de doktoren moest geloven zou ik nooit op een tweewieler kunnen fietsen en zou ik nooit goed kunnen lopen. Mijn hele leven bestond uit strijden.

Als kind werd ik veel gepest. Ik was anders dan anders en deed niet mee aan spelletjes zoals voetbal en tikkertje. Mijn zelfvertrouwen zakte behoorlijk. Tijdens mijn MBO studie vertelde een leraar doodleuk tegen mij dat ik geen stageplaats zou kunnen vinden vanwege mijn handicap. Dag zelfvertrouwen.

Mijn handicap had een grote impact op mijn leven. Ik voelde me niet gezien en ik werd niet geaccepteerd. Ik bleef maar vluchtten voor het echte leven door meerdere HBO studies af te ronden, te vertrekken naar het buitenland en niet te luisteren naar mijn gevoel.
 
Op 3 mei 2018 werd mijn dochter Tess geboren. Toen veranderde er zoveel bij mij.
 
Ik werd Anne-lys, en niet mijn handicap.
 
Vanaf toen voelde ik dat het anders kon. De handicap ging voor me werken, in plaats van tegen me. Ik besloot er voor te gaan. Als ik dit mooie wonder op de wereld kon zetten dan kon ik veel meer. Ik wilde een voorbeeld zijn voor mijn kinderen.
 
Ik ontdekte hoe belangrijk mijn eigen energie en mindset was voor mijn succes. Ik ging werken aan mijn steengoede fundering waarmee ik elke uitdaging aan kon. Nog belangrijker was dat ik eindelijk mijn gevoel ging volgen. Ik ging terug naar de natuur.
 
Inmiddels ben ik moeder van twee kinderen en creëer ik dagelijks mijn mooiste leven door te doen waar ik energie van krijg en in de flow kom. En daar verdien ik mijn geld mee.

Ik ben trots op alles wat ik heb bereikt.

 • Twee HBO studies afgerond
 • Op wereldreis naar Australië en Nieuw-Zeeland waar ik echt de spannendste bergen heb beklommen en de leukste avonturen heb beleefd
 • Moeder van Tess (2018) en Jorn (2020)
 • Gelukkig getrouwd
 • Creëer ik dagelijks mijn mooiste leven
 • Een succesvolle eigen onderneming opgezet waarmee ik dagelijks de leukste ambitieuze powervrouwen mee mag inspireren om te gaan staan voor hun waarde

Ik ben ervan overtuigd dat iedereen, dus ook jij, zijn eigen shit heeft. Het is de ballast die je meeneemt in je levensreis. Juist deze ballast maakt je uniek en zorgt ervoor dat je een magneet voor alles bent. Dat blijkt. Bij iedereen die ik help.

Elke. Keer. Weer.

Dat is dus ook wat jou uniek maakt. Als je dit stukje laat liggen, loop je steeds tegen dezelfde barrières aan. Je kunt wel denken dat het aan je acties ligt, maar je mindset moet wel in lijn zijn met die acties. Door de manier waarop ik in het leven sta, krijg ik mensen over dat dooie punt heen. Vraag me niet hoe het komt, maar het lukt.

Daardoor blijft mijn bedrijf groeien. Help ik steeds meer mensen en heb ik een lijst vol enthousiaste ambassadeurs.

Het is mijn kracht om jou vol power te laten staan voor je waarde. Ben je er klaar voor om op te staan als rolmodel en je GOUD te ontdekken? Meld je dan aan voor het programma Puur Natuurlijk ondernemen.

Wanneer je als ondernemer echt stappen wilt maken, dan kan ik je aanraden met Anne-lys in gesprek te gaan.
 
Anne-lys is een gever, ze stelt de juiste vragen, is in staat je een heldere spiegel voor te houden, geeft je het gevoel dat er meer in je zit dan je tot nu toe voor mogelijk hebt gehouden. Met Anne-lys als je coach aan je zijde weet ik zeker dat er groei in jou en je bedrijf komt!!
Carla Dundelman

Met je kind de keuken in

Veel gestelde vragen

Ik heb het geld er niet voor over

Prima, fijn zo doorgaan. Vraag jezelf wel af of jij met deze gedachte die succesvolle ondernemer wel gaat worden. Je zult niet groeien zonder te investeren. Ik laat je tijdens het programma nadenken hoe jij deze investering er binnen no-time weer uit hebt.

Ik kan deze informatie toch ook zelf wel vinden?

Als jij het geduld en de focus hebt om te vinden wat je zoekt zul je wel een eind komen. Maar dat wat je vindt is algemeen en niet toegespitst op jouw situatie. Het duurt ook veel langer dus je laat al veel omzet liggen. Door met een groep gelijkgestemden te werken aan je onderneming ga jij heel hard groeien. Je drijft elkaar naar een hoog niveau.

Zijn de live dagen verplicht?

Niets is verplicht maar ik kan je wel zeggen dat je dit niet wilt missen. Tijdens deze dagen gaan er kwartjes vallen die je anders snel laat liggen. 

Ik ben bang voor paarden, is paarden spiegelen wel wat voor mij?

Zeker wel! Een paard voelt je aan. Het zijn goudeerlijke beesten. Ze weten precies hoe jij je voelt en passen zich daarop aan. 

Mijn bedrijf staat al, is dit dan wel voor mij?

Als jij een goedlopend bedrijf hebt wens ik je veel succes verder. Maar als je al tot hier bent gekomen ben je toch op zoek naar iets. Dus waar wacht je nog op?

Ik begin net of ik ga starten als ondernemer, is dit programma wat voor mij?

Absoluut. Door vanaf het begin te investeren in jezelf bespaar je je heel veel frustratie. Dit levert je energie en plezier op waardoor je gelijk start met een steengoede fundering voor je bedrijf. 

Ik twijfel nog

Als je nog een paar vragen hebt die ik nog niet beantwoord heb dan kun je je aanmelden voor een gratis intagegesprek. Ik beantwoord je vragen en we kijken of dit programma bij je past. 

Wil je nu eens echt met zekerheid, focus, rust, zelfvertrouwen, flow en actie ondernemen vanuit de juiste power?