Ben jij er klaar voor om met jouw topsportmentaliteit te gaan voor al je dromen en op te staan als rolmodel?

=

Je wilt hét voorbeeld zijn voor je doelgroep

=

Ben je klaar met al je excuses die je tegenhouden om in actie te gaan?

=

Je wilt ondernemen vanuit gevoel en zonder angst

=

Je bent toe aan concrete acties om je business te laten groeien

=

Je bent ambitieus en wilt stappen zetten om persoonlijk en met je business te groeien

Let’s go with the flow

Mijn handicap is mijn kracht

Ik heb altijd moeten strijden om gezien te worden. Ik deed alles wat een ander goed voor me vond en luisterde hierbij totaal niet naar mijn gevoel.

Ik durfde mijn verhaal lang niet te delen. Bang voor de mening van een ander. Bang om opnieuw gekwetst te worden. Zichtbaar was ik wel maar ik hield het altijd oppervlakkig. Ik hield mijn eigen succes tegen. Ik was angstig en onzeker.

Tot het moment dat ik de kracht van mijn verleden ontdekte. Ik ontwikkelde mijn succesmindset en ging ondernemen vanuit gevoel waarbij ik authentiek ben en me onderscheid van alle andere coaches. Mijn verhaal is mijn kracht. En hiermee motiveer, inspireer en help ik jou om vol zelfvertrouwen, focus, power en actie te gaan ondernemen.

ik geloof dat je alles kunt bereiken wat je wilt. Als je er zelf in gelooft, concrete stappen durft te zetten en lef toont bereik jij veel meer dan je ooit hebt durven dromen.

Jij hebt DE oplossing voor een probleem van een ander. Sta op als voorbeeld.

Succesverhalen

Anne-lys heeft me de kern van mijn motivatie om mijn werk te doen leren ontdekken. Hierdoor straal ik nog meer zelfvertrouwen uit. Ik weet nu waarmee ik me onderscheid van een ander die precies hetzelfde werk doet. Het hele traject met Anne-lys heeft me zoveel inzichten en ervaringen gegeven. 

Het is een gave van Anne-lys om helemaal tot de kern te komen. 

Nynke Roskammer

Fysiotherapeut, Adfysio

Wanneer je als ondernemer echt stappen wilt maken, dan kan ik je aanraden met Anne-lys in gesprek te gaan.
 
Anne-lys is een gever, ze stelt de juiste vragen, is in staat je een heldere spiegel voor te houden, geeft je het gevoel dat er meer in je zit dan je tot nu toe voor mogelijk hebt gehouden. Met Anne-lys als je coach aan je zijde weet ik zeker dat er groei in jou en je bedrijf komt!!

Carla Dunselman, Met je kind de keuken in

Anne-lys is een energieke en resultaat gerichte coach die eerste op zoek gaat naar je authentieke verhaal. Zodoende wordt je passie naar de voorgrond gehaald en van daaruit wordt er verder gekeken naar je bedrijf.

Ik heb heel veel werk maar doordat ik nogal versnipperd werk heb ik het gevoel dat ik mijn doelgroep niet bereik.

Doordat ik nu weet wie mijn doelgroep en wat ik het liefste wil heb ik meer focus. Met een paar gerichte stappen heb ik mijn droom verwezenlijkt. 

Jantina de Haan

Ondernemer, Bekken Balans

Je wilt graag:

=

Je authentieke verhaal ontdekken

=

Focus

=

Je doel bereiken

=

Ondernemen vanuit gevoel

=

concrete acties voor een moeiteloze onderneming

=

Meer verbinding met je doelgroep

=

Meer klanten

=

Meer bezoekers naar je website

=

Meer deelnemers bij je workshop

=

Meer omzet behalen

Persoonlijk of online

Samen sparren, die stok achter de deur of op zoek naar inspiratie en concrete acties? Deze flowcoaching brengt jou in de flow voor meer zelfvertrouwen, focus, actie en power. Na ons gesprek ga je vol energie stappen zetten.

We analyseren jouw huidige onderneming. We bepalen doelen en werken concrete acties uit. Word je tegengehouden door belemmeringen en overtuigingen om te ondernemen vanuit gevoel? Is jouw website wel duidelijk genoeg voor de klant? Of weet je niet wat je elke keer weer op sociale media moet plaatsen? Of eigenlijk weet je het wel maar heb je iemand nodig die je die zogenoemde schop onder je kont geeft.

Dit gesprek kan zowel on- als offline plaatsvinden. Bij de online sessie maakt het niet uit waar je woont en hebben we contact via zoom. De offline versie vindt plaats bij mij op kantoor in Wijnjewoude (nabij Drachten, Friesland)

Hoe werkt het?

Ik sta te popelen om jou te helpen om op te staan als rolmodel zodat je woest aantrekkelijk en de nummer 1 in je vakgebied wordt. Zodra jij je aanmeld voor deze sessie plannen we een datum in.

Uit ervaring blijkt dat er minimaal twee sessies nodig zijn om de echte stappen te zetten. Zo heb je altijd de stok achter de deur om echt in ACTIE te komen na ons eerste gesprek.