Wow, ik heb mijn eigen podcast kanaal. Daar ben ik best wel trots op.

Deze podcast ben ik gestart omdat ik weet dat ik zoveel kennis, ervaring, motivatie en inspiratie heb om jou te helpen naar een succesvolle onderneming. Deze kennis wil ik met je delen. Ik wil jou zoveel waarde geven waar jij iets aan hebt.

Als je mij een beetje kent weet je dat ik graag mag praten. Ik weet zelf dat dit me beter afgaat dan het schrijven van een blog. En omdat je vooral dat moet doen waar je goed in bent ben ik deze podcast gestart.

In deze podcast vertel ik je echte mijn verhaal als ondernemer. Op social media lees je alleen maar de successen en de dingen die goed gaan. Maar elke ondernemer heeft ook een andere kant. Dat verhaal deel ik me je. En natuurlijk geef ik boordevol waarde.

In deze eerste aflevering van mijn podcast vertel ik je wie ik precies ben, wat mijn missie is en wat jij van me kunt verwachten.

Ik wens je heel, heel veel luisterplezier. Natuurlijk hoop ik dat je het met me deelt als je de podcast aan het luisteren bent. Of deel het op instagram of Facebook. Zo wordt deze podcast een succes en ga ik duizenden onderneemsters helpen naar die succesvolle onderneming.