Pak je eigen podium

Maak sprongen en pak je eigen podium

 

Je bent al een succesvolle ruiter maar je wilt meer. Ik begeleid je om je doelen te bereiken.

 

Jij voelt dat er zoveel meer in je zit. Als ruiter maar ook als persoon. Je bent goed in wat je doet maar het breekt je op dat dit er niet uit komt. Je hebt ambitie genoeg om te winnen.

Paardrijden doe je met heel veel plezier maar je komt niet echt verder. En dat terwijl je traint bij de beste instructie en genoeg tijd en energie in het paard steekt om deze in topconditie te hebben.

Je merkt dat jij ergens door wordt tegengehouden. Je werk vraagt veel tijd en energie en je verwacht veel van jezelf. Je geeft jezelf niet de aandacht die je verdient.

Dat frustreert je.

Voor de buitenwereld lijk je heel succesvol. Je hebt immers een eigen paard. Toch voelt dit niet zo Je wilt meer energie, minder frustratie, meer rust en minder stress waardoor je topprestaties gaat leveren. Door het harde werken en je ambitie heb je al veel bereikt maar je weet ook dat het anders kan. Toch doe je dit niet.

Je blijft doorgaan op de automatisch piloot. Je leeft veel in je hoofd en merkt dat er iets in jou zit dat je weerhoudt om de volgende stap te nemen. Je vindt het spannend om het roer om te gooien, dat is immers buiten je comfortzone.

Je voelt je gevangen.

 • Je bent klaar met de negatieve gedachtes die je tegenhouden om verder te komen als ruiter.
 • Je bent er klaar mee dat je weinig energie hebt.
 • Je bent er klaar mee dat je altijd maar klaarstaat voor anderen waardoor jij niet aan je training toekomt.

Paardrijden is je passie en jij hebt een droom. Daar wil je voor gaan. Je wilt topprestaties leveren, ook op andere vlakken in je leven.

Ik hoor, voel en snap je. Samen met jou ga ik daar graag mee aan het werk.

Ik begeleid je naar meer energie, focus, concentratie, zelfvertrouwen rust en plezier. Zodat jij de flow ervaart waardoor paardrijden veel meer voldoening geeft en jij je goud bereikt. Dit heeft gelijk ook invloed op alle andere dagelijkse dingen zoals je werk, andere hobby’s en relaties.

Ondernemen met FLOW

Doorgaan op de manier zoals je nu doet is ook prima. Maar het zorgt ervoor dat:

 

 

 • Je niet je verlangen behaalt en hier spijt van krijgt
 • Je stress ervaart bij wedstrijden
 • Je blijft leven vanuit het hoofd waardoor je niet optimaal geniet van alles
 • Je niet de leukste moeder, vriendin of partner bent
 • Je blijft balen van jezelf
 • Je allerlei vage lichamelijke klachten krijgt
 • Je misschien wel een burn-out ontwikkelt
 • Je je niet echt gelukkig voelt bij wat je doet
 • Je (onbewust) blijft voelen dat er zoveel meer in jou en je paard zit

Gun je jezelf een verandering?

 

Vaak wordt er genoeg tijd, energie en geld besteed aan het paard maar vergeet je je eigen training. En dat terwijl jullie een team zijn.

Werken met mij zorgt ervoor dat:

=

Je je basisniveau verhoogt waardoor je sneller kunt pieken

=

je grenzen verlegt waardoor je sterker wordt

=

je je doelen gaat bereiken met je eigen spelregels

=

je duidelijke groeisprongen maakt waardoor je een echte winnaar bent

=

je blaakt van het zelfvertrouwen omdat je helemaal in je kracht bent

=

Je je talent benut en je tijd, energie en geld aan je passie kunt besteden

=

Je meer rust, ontspanning, zelfvertrouwen, focus en vooral energie hebt

En vooral dat jij de beste wordt in dat waar je goed in bent en jouw eigen gouden medaille behaalt. Of je nou een wedstrijd- of recreatieve ruiter bent, jij hebt je eigen goud dat je wilt bereiken.

Anne-lys Herder

Even praktisch

We gaan vier maanden samenwerken waarin we 6 1-op-1 calls hebben en 3 exclusieve live-dagen hebben met gelijkgestemde ploeggenoten. Je hebt 112 dagen de kans om mij 24 uur per dag je vragen te stellen.

Antwoorden vind je in beweging. De live dagen zijn verassend. In de natuur of binnen met een extra element. Juist omdat we in beweging zijn maak jij duidelijke sprongen voorwaarts en word je basisniveau verhoogd.

De dag is geheel verzorgd, inclusief lunch

?

In de natuur

De natuur geeft antwoorden. Daarom vinden de trainingsdagen in een natuurlijke omgeving plaats. Evenals de eerste trainingssessie. Daarna is het aan jou: offline of online.

Z

Trainen met gelijkgestemde ploeggenoten

De winst pak je als je traint met andere ruiters. Je haalt het uiterste in elkaar naar boven en maakt de koers hard.

Winst op elk niveau

Deze training zorgt voor persoonlijke records op elk niveau, zowel zakelijk als privé. Dit heeft invloed op jezelf, je paard en je omgeving.

Alles praktisch op een rij

 • Start volgende ronde: maandag 10 oktober
 • 16 weken effectief trainen
 • 6 trainingssessies
 • Om de week is er een live groeispurtsessie in de online community
 • 3 live dagen
 • elke dag de handrem er af
 • Plek voor maximaal 10 deelnemers.  VOL = VOL.

Normaal gesproken kost dit programma €2500,00. Omdat het een pilot betreft geef ik maar liefst 50% korting. Dit is dus je LAATSTE en ENIGSTE mogelijkheid om mee te doen voor €1250,00 ex BTW (of 4 x €315,00) 

 

De winst pak je als je traint met anderen

Als ik het kan, kan jij het ook

Jij bent tot zoveel meer in staat dan dat je denkt. Dat wist je natuurlijk al maar je hebt het lef nodig om er voor te gaan.

Ik ben Anne-lys en met heel veel plezier ruitercoach. Lange tijd had ik niet het lef om te staan voor wie ik echt ben en te gaan voor mijn dromen. Ik liet me te veel leiden door mijn motorische handicap die ik vanaf de geboorte heb.

Als ik de doctoren moest geloven zou ik nooit op een tweewieler kunnen fietsen en zou ik nooit goed kunnen lopen.

Als kind werd ik veel gepest. Ik was anders dan anders en deed niet mee aan spelletjes zoals voetbal en tikkertje. Mijn zelfvertrouwen zakte behoorlijk. Tijdens mijn MBO studie vertelde een leraar doodleuk tegen mij dat ik geen stageplaats zou kunnen vinden vanwege mijn handicap. Dag zelfvertrouwen.

Paardrijden was mijn liefde.  Het ging niet altijd makkelijk. Ik was de keiharde werker die niet mocht stoppen totdat het doel behaald was. Ik dacht dat het zo hoorde. Ik was hard voor mezelf en accepteerde geen excuses.  

Die strategie bracht me niets. Ik kreeg steeds meer stress, een gespannen paard en het net-niet resultaat. Waardoor ik nog harder ging werken, mijn energie erg was verminderd, ik nooit rust had in mijn lijf waardoor het plezier in paardrijden weg vloeide. 

Pas toen ik ontdekte dat succesvol paardrijden bij mezelf begint en ik met mijn fysieke en mentale gesteldheid aan de slag ging ging ik paardrijden met veel meer plezier, zelfvertrouwen, balans, focus en innerlijke rust. 

 
 
Paardrijden is een onderneming op zich dat in de FLOW hoort te gaan. Dat is precies de reden waarom ik mijn kennis deel. Om jou fitter en sterker te maken als ruiter. Dit heeft ook weer invloed op alle andere facetten in je leven. Hoe je in één ding bent, ben je in alles.

 

 

Ruitervitaliteit

Veel gestelde vragen

Is deze coaching live

Ja, de eerste sessie is live en in de buitenlucht. Daarna is het aan jou of de andere sessies face to face of online zijn.

Zijn de live dagen verplicht?

Niets is verplicht maar ik kan je wel zeggen dat je dit niet wilt missen. Tijdens deze dagen gaan er kwartjes vallen die je anders snel laat liggen en daag je jezelf echt uit.

Ik rij al meerdere paarden op hoog niveau, is deze training voor mij?

Mooi dat jij al op hoog niveau rijdt. Maar voel jij je hier helemaal gelukkig bij. Heb je de energie, focus en concentratie die je graag wilt? Als je tot hier bent gekomen denk ik dat je toch op zoek bent naar iets. Dus waar wacht je nog op?

Ik ben een beginnen ruiter. Is deze training iets voor mij?

Absoluut. Door te investeren in jezelf bespaar je je heel veel frustratie. Dit levert je energie en plezier op waardoor je gelijk start met een steengoede fundering voor topprestaties.

Ik twijfel nog

Als je nog een paar vragen hebt die ik nog niet beantwoord heb dan kun je je aanmelden voor een gratis intagegesprek. Ik beantwoord je vragen en we kijken of dit programma bij je past.

 

 

Wil je nu eens effectief paardrijden voor meer rust, ontspanning en winst op elk niveau zodat dit invloed heeft op jezelf en je omgeving?