Pak je eigen podium

Kom in beweging en pak je eigen podium

 

16-weeks programma voor het verbreken van persoonlijke records op elk niveau. Zowel zakelijk als privé.

 

Jij voelt dat er zoveel meer in je zit. Je bent goed in wat je doet maar het breekt je op dat dit er niet uit komt. Je hebt ambitie genoeg om te winnen.

Jij wilt je eigen goud bereiken en het podium op. 

Je weet dat het ondernemen veel makkelijker en effectiever kan maar je weet niet goed hoe je dit aanpakt.

Je herkent je hier in:

=

Je baalt dat je je dromen maar niet bereikt

=

Belemmeringen en overtuigingen houden je tegen om de handrem er af te halen

=

De winst blijft uit

=

Je raakt letterlijk vermoeid

=

Je traint te veel volgens de spelregels van een ander

=

Je moddert maar wat aan. Je weet niet goed waar de startlijn is

=

Doordat je je talent niet volledig benut bereik je niet wat je wilt bereiken en zakt je enthousiasme weg

=

Je hebt zoveel ideeën. Het blijven ideeën en je komt niet in beweging

Het is tijd om je podium te pakken waardoor jij met beide handen omhoog de finish behaalt. Dit zorgt voor rust, ontspanning en alles gaat veel makkelijker.

Dit heeft niet alleen invloed op jou, maar ook op je omgeving, je klanten en je omzet

Ik ontdek mijn goud waardoor ik veel meer zelfvertrouwen krijg

Voordat ik met Anne-lys ging samenwerken zat ik niet lekker in mijn vel. Ik miste energie en wist niet wat ik wilde. Vanwege mijn gezondheidsuitdagingen voelde ik me niet altijd gezien en gehoord. Daardoor miste ik zelfvertrouwen.

De wekelijkse gesprekken die ik met Anne-lys heb geven me zoveel power. We gaan de diepte in waardoor mijn pijnpunten zichtbaar worden. Ik krijg mooie handvaten aangeboden die me helpen om te groeien met mijn onderneming, maar ook daarnaast.

Door haar coaching ontdek ik mijn goud. Door een mooie meditatie heb ik mijn goud kunnen voelen waardoor ik nog meer vertrouwen in mijn eigen onderneming krijg.

Ik krijg zoveel zelfvertrouwen waardoor ik weet dat het succes gaat komen.
Anne-lys heeft geduld en luistert goed waardoor ze mijn pijnpunten ontdekt. Ik voel me gezien. Ik vind het heel prettig dat ze haar ervaringen als voorbeeld neemt.

Ik raad iedereen aan om met Anne-lys te werken omdat ze haar eigen goud heeft ontdekt waardoor ze jou ook naar goud kan brengen. Ze heeft door eigen ervaring veel in haar rugzak en maakt hier haar kracht van.

Selma Posthumus

Gezondheidsmanagement, Ik ben Selma

 

Soms gaat de winst om honderdsten van een seconde. Met een kleine aanpassing in je training heb jij deze honderdsten te pakken

Hoe zou jij het vinden als?

=

je zonder handrem gaat ondernemen?

=

Jij je basisniveau verhoogt waardoor je sneller kunt pieken?

=

je grenzen gaat verleggen waardoor je sterker wordt?

=

je al je doelen gaat behalen met je eigen spelregels?

=

je duidelijke groeisprongen maakt waardoor je een echte winnaar bent?

=

je blaakt van het zelfvertrouwen omdat je helemaal in je kracht bent?

=

Je je talent helemaal benut en daar ook impact mee gaat maken?

En vooral dat jij de beste wordt in dat waar je goed in bent en jou eigen gouden medaille behaalt.

Deze 16 weekse training zorgt voor

=

Meer energie

=

Meer succes

=

Meer ontspanning

=

Meer rust

=

Sneller schakelen

=

Ondernemen zonder handrem

=

Volop vertrouwen in jezelf

=

Meer focus

=

het pakken van de koppositie

=

Meer helderheid

=

Grenzen die verlegd worden

3 exclusieve trainingsdagen

 

Het programma bestaat uit 3 exclusieve trainingsdagen met gelijkgestemde ploeggenoten. Tijdens deze dagen maken we de koers hard waardoor jij blind kunt vertrouwen op je zelfvertrouwen. Je krijgt een heldere focus naar je goud en maakt duidelijke sprongen voorwaarts door in beweging te komen.

Tijdens de trainingsdagen maak jij enorme groeisprongen waardoor je basisniveau wordt verhoogd. De dag is geheel verzorgd, inclusief lunch.

 

 

?

In de natuur

De natuur geeft antwoorden. Daarom vinden de trainingsdagen in een natuurlijke omgeving plaats. Evenals de eerste trainingssessie. Daarna is het aan jou: offline of online.

Z

Trainen met gelijkgestemde ploeggenoten

De winst pak je als je traint met anderen die hetzelfde doel hebben. Je haalt het uiterste in elkaar naar boven en maakt de koers hard.

Winst op elk niveau

Deze training zorgt voor persoonlijke records op elk niveau, zowel zakelijk als privé. Dit heeft invloed op jezelf, je klanten, je omgeving en je omzet.

Mijn focus is terug
 

Voordat ik het met programma begon had ik geen focus, ik werkte te versnipperd. Ik geef heel graag workshops maar had moeite om deze vol te krijgen waardoor ik alles probeerde en me in allerlei bochten wrong om mensen uit allerlei doelgroepen bij elkaar te krijgen. Ik had hierdoor teveel kleine groepjes waardoor de verhouding inkomsten / tijd uit balans was.

 
Tijdens de sessies met Anne-lys zijn we terug gegaan naar de basis. Eerst gekeken naar wie ik nu eigenlijk ben. Best confronterend maar heel verhelderend en helpend. Daarna hebben we gekeken wat ik nu echt wil en welke doelgroep daarbij hoort. Doordat ik dit helder heb kan ik hier op voortborduren.
 
Anne-lys weet altijd de juiste vragen te stellen waardoor ik veel meer zelfvertrouwen en focus heb en echt in actie kom. Ik zet stappen en zit in de flow. De investering had ik in korte tijd weer terugverdiend. Doordat ik nu anders denk gaat ondernemen makkelijker.
 
Ik raad iedereen aan om met Anne-lys te werken. Ik ga er altijd met heel veel plezier heen en kom altijd thuis met een volle tas. Anne-lys is eerlijk, spontaan en authentiek, heeft veel kennis en biedt  diepgang.
 
 
Sonja Zwart

Sonja Zwart

Ik heb nog meer zelfvertrouwen gekregen

Anne-lys heeft binnen no time de rokken van de ui afgepeld en liet mij ontdekken wat de kern van mijn motivatie is om mijn werk te doen. Waarom mijn werk mijn passie is!

En daarin onderscheid ik mij van ieder ander die hetzelfde werk doet als ik. Wat een inzicht en ervaring! En wat een gave van Anne-lys om dit op een lieve positieve manier in mij boven te halen. Heel bijzonder!

Het programma heeft mij zoveel meer zelfvertrouwen gegeven.

Nynke Roskammer

Fysiotherapeut, Vellinga Fysio

Anne-lys is een energieke en resultaat gerichte coach die eerste op zoek gaat naar je authentieke verhaal. Zodoende wordt je passie naar de voorgrond gehaald en van daaruit wordt er verder gekeken naar je bedrijf.

Ik heb heel veel werk maar doordat ik nogal versnipperd werk heb ik het gevoel dat ik mijn doelgroep niet bereik.

Doordat ik nu weet wie mijn doelgroep en wat ik het liefste wil heb ik meer focus. Met een paar gerichte stappen heb ik mijn droom verwezenlijkt. 

Jantina de Haan

Onderneemster, Bekken Balans

Alles praktisch op een rij

 • Start gelijk
 • 16 weken effectief trainen
 • 8 trainingssessies 
 • Om de week is er een live groeispurtsessie in de online community
 • 3 live dagen
 • elke dag de handrem er af
 • Plek voor maximaal 10 deelnemers.  VOL = VOL.

Bonus

Als jij je besluit aan te melden krijg je mijn online programma ‘authentiek zichtbaar’ t.w.v. €347,00 ex. BTW cadeau

Je investering is €2500,- ex BTW. Of betaal in 4 termijnen €700,00,- ex BTW per maand.

 

 

 

De winst pak je als je traint met anderen

Ik heb mijn GOUD gepakt dankzij mijn handicap

Op jonge leeftijd is bij mij de handicap Cerebellaire Ataxie ontdekt. Deze motorische handicap zorgt ervoor dat ik mijn spieren niet altijd in bedwang heb en alles mij relatief veel energie kost. 

Als ik de doktoren moest geloven zou ik nooit op een tweewieler kunnen fietsen en zou ik nooit goed kunnen lopen. Mijn hele leven bestond uit strijden.

Als kind werd ik veel gepest. Ik was anders dan anders en deed niet mee aan spelletjes zoals voetbal en tikkertje. Mijn zelfvertrouwen zakte behoorlijk. Tijdens mijn MBO studie vertelde een leraar doodleuk tegen mij dat ik geen stageplaats zou kunnen vinden vanwege mijn handicap. Dag zelfvertrouwen.

Mijn handicap had een grote impact op mijn leven. Ik voelde me niet gezien en ik werd niet geaccepteerd. Ik bleef maar vluchtten voor het echte leven door meerdere HBO studies af te ronden, te vertrekken naar het buitenland en niet te luisteren naar mijn gevoel.
 
Op 3 mei 2018 werd mijn dochter Tess geboren. Toen veranderde er zoveel bij mij.
 
Ik werd Anne-lys, en niet mijn handicap.
 
Vanaf toen voelde ik dat het anders kon. De handicap ging voor me werken, in plaats van tegen me. Ik besloot er voor te gaan. Als ik dit mooie wonder op de wereld kon zetten dan kon ik veel meer. Ik wilde een voorbeeld zijn voor mijn kinderen.
 
Ik ontdekte hoe belangrijk mijn eigen energie en mindset was voor mijn succes. Ik ging werken aan mijn steengoede fundering waarmee ik elke uitdaging aan kon. Nog belangrijker was dat ik eindelijk mijn gevoel ging volgen. Ik ging terug naar de natuur.
 
Inmiddels ben ik moeder van twee kinderen en creëer ik dagelijks mijn mooiste leven door te doen waar ik energie van krijg en in de flow kom. En daar verdien ik mijn geld mee.

Ik ben trots op alles wat ik heb bereikt.

 • Twee HBO studies afgerond
 • Op wereldreis naar Australië en Nieuw-Zeeland waar ik echt de spannendste bergen heb beklommen en de leukste avonturen heb beleefd
 • Moeder van Tess (2018) en Jorn (2020)
 • Gelukkig getrouwd
 • Creëer ik dagelijks mijn mooiste leven
 • Een succesvolle eigen onderneming opgezet waarmee ik dagelijks de leukste ambitieuze powervrouwen mee mag inspireren om te gaan staan voor hun waarde

Ik ben ervan overtuigd dat iedereen, dus ook jij, zijn eigen shit heeft. Het is de ballast die je meeneemt in je levensreis. Juist deze ballast maakt je uniek en zorgt ervoor dat je een magneet voor alles bent. Dat blijkt. Bij iedereen die ik help.

Elke. Keer. Weer.

Dat is dus ook wat jou uniek maakt. Als je dit stukje laat liggen, loop je steeds tegen dezelfde barrières aan. Je kunt wel denken dat het aan je acties ligt, maar je mindset moet wel in lijn zijn met die acties. Door de manier waarop ik in het leven sta, krijg ik mensen over dat dooie punt heen. Vraag me niet hoe het komt, maar het lukt.

Daardoor blijft mijn bedrijf groeien. Help ik steeds meer mensen en heb ik een lijst vol enthousiaste ambassadeurs.

Het is mijn kracht om jou vol power te laten staan voor je waarde. Ben je er klaar voor om op te staan als rolmodel en je GOUD te ontdekken? Meld je dan aan voor het programma Puur Natuurlijk ondernemen.

Wanneer je als ondernemer echt stappen wilt maken, dan kan ik je aanraden met Anne-lys in gesprek te gaan.
 
Anne-lys is een gever, ze stelt de juiste vragen, is in staat je een heldere spiegel voor te houden, geeft je het gevoel dat er meer in je zit dan je tot nu toe voor mogelijk hebt gehouden. Met Anne-lys als je coach aan je zijde weet ik zeker dat er groei in jou en je bedrijf komt!!
Carla Dundelman

Met je kind de keuken in

Veel gestelde vragen

Ik kan deze informatie toch ook zelf wel vinden?

Als jij het geduld en de focus hebt om te vinden wat je zoekt zul je wel een eind komen. Maar dat wat je vindt is algemeen en niet toegespitst op jouw situatie. Het duurt ook veel langer dus je laat al veel omzet liggen. Door met een groep gelijkgestemden te werken aan je onderneming ga jij heel hard groeien. Je drijft elkaar naar een hoog niveau.

Zijn de live dagen verplicht?

Niets is verplicht maar ik kan je wel zeggen dat je dit niet wilt missen. Tijdens deze dagen gaan er kwartjes vallen die je anders snel laat liggen. 

Mijn bedrijf staat al, is dit dan wel voor mij?

Als jij een goedlopend bedrijf hebt wens ik je veel succes verder. Maar als je al tot hier bent gekomen ben je toch op zoek naar iets. Dus waar wacht je nog op?

Ik begin net of ik ga starten als ondernemer, is dit programma wat voor mij?

Absoluut. Door vanaf het begin te investeren in jezelf bespaar je je heel veel frustratie. Dit levert je energie en plezier op waardoor je gelijk start met een steengoede fundering voor je bedrijf. 

Ik twijfel nog

Als je nog een paar vragen hebt die ik nog niet beantwoord heb dan kun je je aanmelden voor een gratis intagegesprek. Ik beantwoord je vragen en we kijken of dit programma bij je past. 

 

 

Wil je nu eens effectief ondernemen voor meer rust, ontspanning en winst op elk niveau zodat dit invloed heeft op jezelf, je omgeving, je klanten en je omzet?