Personal trainer voor ruiters en voedingssupplementen

Over mij, Anne-lys Herder

Ik ben geboren met de handicap Cerebellaire Ataxie. Volgens de artsen zou ik nooit kunnen fietsen op een tweewieler en nooit goed kunnen lopen.

Nu ben ik 36 jaar, ondernemer, moeder van twee kleine kinderen en echtgenote van Hilbrand. Ik woon in het Friese Wijnjewoude, rij bijna dagelijks een paard en heb na jaren in de reguliere dressuur, uiteindelijk dispensatie om te rijden met een specifieke beugel en toegelaten tot de para dressuur. Tot zover dus mijn handicap.

Friesland - Anne-lys Herder - ruitervitaalcoach

Waar droom jij van?

Wat ik veel belangrijker vind, is dat we tot zoveel meer in staat zijn dan we denken.

Dat we vaak geloven dat er een einde aan zit. Dat ‘dit is wat we kunnen’. Terwijl mijn eigen leven vol zit met voorbeelden dat ik dacht dat ‘dit het was’. En dat ik dan toch nieuwe kansen kreeg, die ook benutte en mezelf en mijn omgeving verraste.

De trots die dan door je heen gaat; kippenvel!

Daarbij is één ding wel heel belangrijk. En dat is naast de wil om te presenteren, ook de fitheid om succes te bereiken.

Van ruiter naar vitaalcoach

Door mijn lichaam moest ik steeds weer naar de basis. Ik had een super paard, maar ik had ook een eigen aandeel. Niet alleen fysiek, maar ook mijn focus, mijn energieniveau, mijn mentale weerbaarheid speelde mee. Toen ik besefte hoe graag ik dáár andere ruiters mee wilde helpen, om niet alleen overwinningen te halen in de sport maar vooral ook op zichzelf, ja, toen veranderde alles.

Nu ben ik naast ondernemer ook personal trainer als RuiterVitaal Coach. Ik train – thuis en op pensionstallen in de regio – groepjes en individuele ruiters om sterker en fitter te worden. Zodat ze naast al die tijd, aandacht, prachtige sjabrakjes en goede zadels, ook zichzelf aan hun paard geven in de beste kwaliteit.

Is dat wat jij wilt?

Bekijk de Ruiter Vitaal Coach Pagina of start met de voeding

Ook voor ‘groente en fruit in een ander jasje’ 😊

En de voeding? Mijn gouden staven? Als je me daarmee voorbij ziet komen, zie je hoe enthousiast ik ben. Want toen het Smart Health Plan met haar producten in ons gezin kwam, werden we allemaal fitter, we vielen af, we voelen ons sterk, we weten zéker dat we optimaal voor ons lijf zorgen en ook fijn: we zijn niet meer bij elk langswaaiend virusje verkouden. Dat is fijn als je ondernemer bent, maar ook fijn als je bij weer en wind naar je paard gaat of urenlang staat les te geven in de kou. En stilletjes zit er nog een voordeel aan. Het Smart Health Plan heeft zoveel fijne producten dat je er ook een bijverdienste van kunt maken. Zelf van genieten en ondertussen die kosten terugverdienen. Of zelfs een heel inkomen eruit te halen, zodat je minder kunt gaan werken en meer tijd hebt voor je paard. Vind je dat stuk het meest interessant? Bel gerust voor meer informatie, en kijk alvast op deze pagina.

Ook leuk:

De Facebook groep waarin ik ambitieuze ruiters tips geef en nieuwe events deel

De podcast waarin ik 240 afleveringen maakte waaronder interviews met de leukste topsporters

Het E-book waarin je leert om je jouw eigen fundering net zo sterk te maken als die van je paard.

En spreekt dit hele verhaal je aan en wil je gewoon eens kennismaken om te kijken wat ik voor je kan betekenen? Bel of mail, dan spreken we wat af, een telefoontje kan altijd.

Liefs,
Anne-lys