Over mij

Hoi, ik ben Anne-lys en ik laat onderneemsters die werkzaam zijn in de sport, voeding en gezondheid online stralen. Elk persoon is uniek, en dat mag je laten zien. Mijn doel is om vrouwen te laten stralen en te laten geloven in hun krachten.

In september 2014 startte ik mijn eigen onderneming. Na het afronden van mijn studies Leisure Management en Communicatie heb ik alles achtergelaten en ben ik het vliegtuig ingestapt voor een geweldige reis naar Australië en Nieuw-Zeeland. Eenmaal terug in Nederland wist ik dat het tijd werd om een eigen onderneming te beginnen. Ik begon me te specialiseren in het maken van WordPress websites en Facebookmarketing. Elke ondernemer kon hiervoor bij me terecht.

Was dit wat ik wilde?

In mei 2018 werd ik trotse moeder van Tess. Er veranderde iets. Ik realiseerde me dat ik alleen dat wil doen waar ik blij van wordt. Sport, voeding en gezondheid heeft altijd al mijn interesse gehad. En ik mag graag mensen helpen. En natuurlijk heb ik heel veel kennis opgedaan omtrent Online Zichtbaarheid. Kan ik dit niet combineren?

Als geen ander weet ik hoe belangrijk bewegen is.  Op jonge leeftijd is bij mij Cerebellaire Ataxie geconstateerd. Deze motorische handicap zorgt ervoor dat ik mijn spieren niet altijd in bedwang heb en alles mij relatief veel energie kost. Door veel te bewegen en op mijn gezondheid te letten kan ik de beste prestaties van mijn lichaam verwachten.

Ook tijdens mijn zwangerschap heeft het vele bewegen mij geholpen om deze tijd goed door te komen en snel weer te kunnen herstellen. Toen ik stress ervaarde door mijn toenmalige werkgever en mijn bloeddruk nogal steeg werd het hebben van een gezond leven steeds belangrijker. Niet alleen voor mezelf maar ook voor het kleine wonder dat in me groeide,

Mijn Passie

Naast Online zichtbaarheid heb ik een grote passie voor paarden en het buitenleven. Ik ben geboren op een boerderij in Friesland, groeide op tussen de dieren. Nog steeds vind je mij vaak op de boerderij van mijn ouders. Een heerlijke afwisseling na een dag online bezig zijn.

Vrijheid ervaar ik bijna dagelijks als ik op de rug van mijn Friese merrie Sybrich zit.

Mijn Missie

Ik wil dat vrouwen stralen. Iedereen is uniek en mag gezien worden, ook jij. Vroeger keek ik veel naar andere personen. Waarom is zij succesvol en ik niet, waarom staat zij altijd in het middelpunt? Waarom heeft die persoon zoveel volgers? Ik stelde mezelf die vragen en wilde net zoals die succesvolle persoon zijn.

Maar dat hoeft niet. Je bent zoals je bent en daar mag je trots op zijn. En ik wil jou hierbij helpen. Daarom ondersteun ik je bij waar ik goed in ben: het vergroten van je online zichtbaarheid. Want doordat jij gaat stralen krijg jij meer klanten en meer succes.

Wil je alvast een stap zetten richting je succesvolle onderneming? Vergroot je kennis met DE Flow checklist die je gratis kunt downloaden..

Lieve groet,

Anne-lys

Anne-lys Herder

Download de
Flow checklist

Deze checklist zorgt voor die succesvolle onderneming met meer zelfvertrouwen, focus, rust en actie. Cut the crap en ga voor je droom. 

You have Successfully Subscribed!