Welk verhaal vertel jij jezelf

Mijn handicap heeft me GOUD gebracht. Daarom ben ik een topsporter. Wil je weten waarom? Ik vertel het je.

Ik ben geboren met de handicap Cerebellaire Ataxie. Volgens de artsen zou  ik nooit kunnen fietsen op een tweewieler en goed kunnen lopen. Doordat ik ‘anders’ was dan anderen werd ik veel gepest. Ik was het verlegen meisje zonder zelfvertrouwen, rust en focus.

Later vertelde een leraar me doodleuk dat ik geen goede stageplaats zou vinden vanwege mijn handicap. Weg zelfvertrouwen dat ik net weer een beetje had opgebouwd.

Maar hé: ik leerde wel fietsen. Lopen. Voltooide twee HBO-studies. Heb een wereldreis gemaakt. Vond de liefste man van de wereld, ben moeder geworden van een gezonde dochter en zoon én run een succesvol bedrijf.

Kortom: ik heb mijn handicap omgebogen naar mijn kracht.

Ook jij bent tot nog zo veel meer in staat dan dat je denkt. Dat wist je natuurlijk allang maar het is ook belangrijk om in beweging te komen zodat jij recht op de finish afgaat en je je persoonlijke records verbreekt op elk niveau. Want dat ik wat ik je gun. Daar heb je lef voor nodig.

Ik geloof dat ondernemen topsport is. En daar train ik je voor zodat jij met beide handen juichend over de finish gaat en je dromen bereikt.

 

 

In september 2014 startte ik mijn eigen onderneming. Tegen de verwachting van heel veel mensen in.

Maar nu kan ik trots zijn op alles wat ik tot nu toe heb bereikt.

  • Twee HBO studies afgerond
  • Op wereldreis naar Australië en Nieuw-Zeeland waar ik echt de spannendste bergen heb beklommen en de leukste avonturen heb beleefd
  • Moeder van Tess (1,5 jaar)
  • Gelukkig getrouwd
  • Rij i bijna dagelijks op Friese paard Sibrich
  • Een eigen onderneming opgezet

Als geen ander weet ik dat je ALLES kunt bereiken wat je wilt. Elke doel is te bereiken, als je maar in beweging komt en blind op jezelf vertrouwt.

Als het niet linksom lukt, is het wel rechtsom. Waar een wil is, is een weg.

Ik geloof dat ondernemen topsport is. En daarom laat ik me ook graag inspireren door onze ‘helden’. De focus, passie, doorzettingsvermogen die ze hebben om voor winst te gaan is zo uniek. Tegenslagen worden omgezet in hun kracht en daarmee gaan ze winnen.

Dit gebruik ik in mijn coaching en training. Door zelf te trainen, door te zetten en te gaan voor goud met de juiste mindset kun jij alles bereiken wat je wilt.

Ben jij de ondernemer die graag wil winnen? Zowel zakelijk als privé? Het gaat niet altijd om hard trainen maar om effectief trainen. 

Kom in beweging door stappen te zetten.

Ondernemen met Flow

Misschien wil je dit nog wel van me weten:

=

Boerendochter

=

Moeder van twee kinderen

=

Fanatieke paardrijdster

=

Getrouwd met Hilbrand

Anne-lys Herder Ondernemen met Flow