De motorische handicap Cerebellaire ataxie is de basis van mijn doorzettingsvermogen, discipline, power en wilskracht. Dankzij deze imperfectie mag ik jou inspireren en motiveren om je dromen vol power te bereiken,

ik geloof dat je alles kunt bereiken wat je wilt. Als je er zelf in gelooft, concrete stappen durft te zetten en lef toont bereik jij veel meer dan je ooit hebt durven dromen. .

Je bent een magneet voor alles wat je aan wilt trekken omdat jij precies weet wat je wilt. 

Hoi, ik ben Anne-lys

Jij bent uniek, jij weet wat je wilt en dat ga je bereiken. Geloof in je eigen krachten.

In september 2014 startte ik mijn eigen onderneming.Tegen de verwachting van heel veel mensen in.

Als ik de doktoren vroeger moest geloven zou ik nooit op een tweewieler kunnen fietsen en zou ik nooit goed kunnen lopen. Mijn hele leven bestond uit strijden.

Als kind werd ik veel gepest. Ik was anders dan anders en deed niet mee aan spelletjes zoals voetbal en tikkertje. Mijn zelfvertrouwen zakte behoorlijk. Tijdens mijn MBO studie vertelde een leraar doodleuk tegen mij dat ik geen stageplaats zou kunnen vinden vanwege mijn handicap. Dag zelfvertrouwen.

Maar nu kan ik trots zijn op alles wat ik tot nu toe heb bereikt.

  • Twee HBO studies afgerond
  • Op wereldreis naar Australië en Nieuw-Zeeland waar ik echt de spannendste bergen heb beklommen en de leukste avonturen heb beleefd
  • Moeder van Tess (1,5 jaar)
  • Gelukkig getrouwd
  • Rij i bijna dagelijks op Friese paard Sibrich
  • Een eigen onderneming opgezet

Als geen ander weet ik dat je ALLES kunt bereiken wat je wilt. Elke doel is te bereiken, als je maar de juiste stappen zet en het volste vertrouwen in jezelf hebt. Als het niet linksom lukt, is het wel rechtsom. Waar een wil is, is een weg.

Toen ik na mijn wereldreis terug kwam in Nederland wist ik dat het tijd werd om een eigen onderneming te beginnen. Ik begon me te specialiseren in het maken van WordPress websites en Facebookmarketing. Elke ondernemer kon hiervoor bij me terecht.

Was dit wat ik wilde?

In mei 2018 word ik trotse moeder van Tess. Er verandert iets. Mijn ogen worden geopend en ik mag gaan staan voor wat ik waard ben. Het is mijn tijd om ambitieuze powervrouwen te motiveren en inspireren met mijn verhaal. 

Voorheen deed ik alles wat een ander goed voor me vond. Ik zat totaal niet bij mijn gevoel. 

Mijn Passie

Naast moeiteloos ondernemen heb ik een grote passie voor paarden en het buitenleven. Ik ben geboren op een boerderij in Friesland, groeide op tussen de dieren. Nog steeds vind je mij vaak op de boerderij van mijn ouders. Een heerlijke afwisseling na een dag online bezig zijn.

 

Mijn Missie

Ik wil dat vrouwen stralen. Iedereen is uniek en mag gezien worden, ook jij. Vroeger keek ik veel naar andere personen. Waarom is zij succesvol en ik niet, waarom staat zij altijd in het middelpunt? Waarom heeft die persoon zoveel volgers? Ik stelde mezelf die vragen en wilde net zoals die succesvolle persoon zijn.

Dat hoeft niet. Je bent zoals je bent en daar mag je trots op zijn. Ik wil jou hierbij helpen. Daarom ondersteun ik je bij waar ik goed in ben: het maken van een steengoede fundering Want doordat jij gaat stralen krijg jij meer klanten en meer succes.

Wil je alvast een stap zetten richting je succesvolle onderneming? Vergroot je kennis met DE Flow checklist door deze nu GRATIS te downloaden.