De handicap Cerebelaiirre ataxie is de basis van mijn doorzettingsvermogen en wilskracht.

Ik weet precies wat ik wil, namelijk: Vrouwelijke ondernemers in de sport, voeding en gezondheid helpen naar meer zelfvertrouwen, focus  energie en actie door een steengoede fundering voor je praktijk neer te zetten. Je gaat ondernemen in flow waardoor ondernemen moeiteloos wordt. 

Je bent een magneet voor klanten omdat jij precies weet wie, wat en hoe je jezelf zichtbaar maakt. 

Hoi, ik ben Anne-lys

Jij bent uniek, jij weet wat je wilt en dat ga je bereiken. Geloof in je eigen krachten.

In september 2014 startte ik mijn eigen onderneming.Tegen de verwachting van heel veel mensen in.

Als ik de doktoren vroeger moest geloven zou ik nooit op een tweewieler kunnen fietsen en zou ik nooit goed kunnen lopen. Mijn hele leven bestond uit strijden.

Als kind werd ik veel gepest. Ik was anders dan anders en deed niet mee aan spelletjes zoals voetbal en tikkertje. Mijn zelfvertrouwen zakte behoorlijk. Tijdens mijn MBO studie vertelde een leraar doodleuk tegen mij dat ik geen stageplaats zou kunnen vinden vanwege mijn handicap. Dag zelfvertrouwen.

Maar nu kan ik trots zijn op alles wat ik tot nu toe heb bereikt.

  • Twee HBO studies afgerond
  • Op wereldreis naar Australië en Nieuw-Zeeland waar ik echt de spannendste bergen heb beklommen en de leukste avonturen heb beleefd
  • Moeder van Tess (1,5 jaar)
  • Gelukkig getrouwd
  • Rij is bijna dagelijks op Friese paard Sibrich
  • Een eigen onderneming opgezet

Als geen ander weet ik dat je ALLES kunt bereiken wat je wilt. Dat elk doel te behalen is. Als je maar de juiste stappen hiervoor zet. En als het niet linksom lukt, is het wel rechtsom. Er is altijd een weg.

Toen ik na mijn wereldreis terug kwam in Nederland wist ik dat het tijd werd om een eigen onderneming te beginnen. Ik begon me te specialiseren in het maken van WordPress websites en Facebookmarketing. Elke ondernemer kon hiervoor bij me terecht.

Was dit wat ik wilde?

In mei 2018 word ik trotse moeder van Tess. Er verandert iets. Ik wil alleen nog maar dat doen waar ik elke dag blij van word. Het is mijn tijd.

Sport, voeding en gezondheid heeft altijd al mijn interesse gehad. Door veel te bewegen en op mijn voeding te letten kan ik de beste prestaties van mijn lichaam verwachten.En ik mag graag mensen helpen.

Ook tijdens mijn zwangerschap heeft het vele bewegen mij geholpen om deze tijd goed door te komen en snel weer te kunnen herstellen. Toen ik stress ervaarde door mijn toenmalige werkgever en mijn bloeddruk nogal steeg werd het hebben van een gezond leven steeds belangrijker. Niet alleen voor mezelf maar ook voor het kleine wonder dat in me groeide,

Ik heb vooral geleerd om naar mijn gevoel te luisteren. Alles wat ik nodig heb om succesvol te worden zit in me. Als jij vertrouwen hebt in jezelf en de juiste stappen zet komen er hele mooie dingen op je pad

Mijn Passie

Naast moeiteloos ondernemen heb ik een grote passie voor paarden en het buitenleven. Ik ben geboren op een boerderij in Friesland, groeide op tussen de dieren. Nog steeds vind je mij vaak op de boerderij van mijn ouders. Een heerlijke afwisseling na een dag online bezig zijn.

 

Mijn Missie

Ik wil dat vrouwen stralen. Iedereen is uniek en mag gezien worden, ook jij. Vroeger keek ik veel naar andere personen. Waarom is zij succesvol en ik niet, waarom staat zij altijd in het middelpunt? Waarom heeft die persoon zoveel volgers? Ik stelde mezelf die vragen en wilde net zoals die succesvolle persoon zijn.

Dat hoeft niet. Je bent zoals je bent en daar mag je trots op zijn. Ik wil jou hierbij helpen. Daarom ondersteun ik je bij waar ik goed in ben: het maken van een steengoede fundering Want doordat jij gaat stralen krijg jij meer klanten en meer succes.

Wil je alvast een stap zetten richting je succesvolle onderneming? Vergroot je kennis met DE Flow checklist door deze nu GRATIS te downloaden..

 

Anne-lys Herder

Download de
Flow checklist

Deze checklist zorgt voor die succesvolle onderneming met meer zelfvertrouwen, focus, rust en actie. Cut the crap en ga voor je droom. 

You have Successfully Subscribed!