Ik ben Anne-lys

De #1 in het trainen naar goud

#opnaargoud is HET programma wat je 30 dagen inspireert en motiveert om voor goud te gaan

Deze training is speciaal voor ondernemers die ondernemen met een winnaarsmentaliteit

Ga jij, net zoals topsporters, voor je eigen gouden medaille? Ga jij vol focus, doorzettingsvermogen en actie voor je dromen en ga je juichend de finish over?

Ondernemen en het leven is topsport. Daar is een winnaarsmentaliteit voor nodig. En dat is wat ik je gun.

Ik heb twee bedrijven, ben een jonge vrouw met twee kinderen (3 jaar en 1 jaar)  ben gelukkig getrouwd, besteed veel tijd aan mijn hobby’s, mijn vrienden, ben dagelijks in beweging en heb mijn handicap. En wat mij lukt, lukt jou ook. Waar een wil is is een weg.

Als het niet linksom lukt, lukt het wel rechtsom.

Het is aan jou om stappen te zetten, om in beweging te komen. Beweging geeft antwoorden, energie, zelfvertrouwen en inspiratie. Vaak heb je de leukste ideeën en grootste dromen maar lukt het niet om deze te bereiken omdat je niet in beweging komt.

Herken jij je hierin:

 • Je voelt geen energie
 • Je wilt zo graag moeiteloos stappen zetten maar je weet niet waar je moet beginnen
 • Je ervaart onrust
 • Je hebt het idee dat doelen onbereikbaar zijn
 • Je mist flow in je leven
 • Je bent nogal onzeker
 • Je wilt zo graag impact maken maar je weet niet hoe

Je betaalt nu geen €29,97 maar slechts €14,97 excl BTW. 

Ondernemen met FLOW

Mijn handicap heeft me GOUD gebracht. Daarom voel ik me een topsporter. Wil je weten waarom? Ik vertel het je.

Ik ben geboren met de handicap Cerebellaire Ataxie. Volgens de artsen zou  ik nooit kunnen fietsen op een tweewieler en goed kunnen lopen. Doordat ik ‘anders’ was dan anderen werd ik veel gepest. Ik was het verlegen meisje zonder zelfvertrouwen, rust en focus.

Later vertelde een leraar me doodleuk dat ik geen goede stageplaats zou vinden vanwege mijn handicap. Weg zelfvertrouwen dat ik net weer een beetje had opgebouwd.

Maar hé: ik leerde wel fietsen. Lopen. Voltooide twee HBO-studies. Heb een wereldreis gemaakt. Vond de liefste man van de wereld, ben moeder geworden van een gezonde dochter en zoon én run een succesvol bedrijf.

Kortom: ik heb mijn handicap omgebogen naar mijn kracht.

Ook jij bent tot nog zo veel meer in staat dan dat je denkt. Dat wist je natuurlijk allang maar het is ook belangrijk om in beweging te komen zodat jij recht op de finish afgaat en je je persoonlijke records verbreekt op elk niveau. Want dat ik wat ik je gun. Daar heb je lef voor nodig.

Ik geloof dat ondernemen topsport is. En daar train ik je voor zodat jij met beide handen juichend over de finish gaat en je dromen bereikt.

Dit levert het je op

 • Meer rust op elk facet van je leven
 • Meer ontspanning
 • Je zet daadwerkelijk stappen
 • Meer zelfvertrouwen

Zet jij vandaag nog stappen om je doel te bereiken en met focus, zelfvertrouwen, actie en winst te ondernemen?