Moeiteloos ondernemen

Cut the crap en leef je mooiste leven

 

12-weeks programma voor alle ambitieuze powervrouwen die impact willen maken en gaan voor een succesvol bedrijf met een vrij leven.

Jij droomt van een succesvol bedrijf. Je ziet het al helemaal voor je. Leven in vrijheid en vol power.

De kennis heb je wel, daar heb je jaren voor gestudeerd. Maar hoe krijg je klanten?

 

Je moddert maar wat aan. Je weet niet goed waar je moet moet beginnen. Er is zoveel informatie, je ziet door de bomen het bos niet meer.

Je voelt je onzeker omdat er al zoveel ondernemers zijn die hetzelfde doen dan jou

Je baalt enorm. Het frusteert je dat die klanten maar niet komen.

Doordat je maar geen grip krijgt op je toekomstige klanten zakt je enthousiasme weg. Je verliest de POWER.

Je hebt zoveel ideeën. Het ene idee naar het andere plopt bij je op. Je onderneemt geen ACTIE om deze ideeën werkelijkheid te laten worden. Je mist de FOCUS.

Toen je begon voor jezelf zag je het helemaal voor je. Zelf je tijd indelen, werken waar je wilt en elke dag doen wat je het allerliefste doet. Het vuur in je vlamde helemaal. Vol ongeduld ging je het avontuur aan.

Nu ben je even bezig maar valt het je tegen. De klanten komen niet en je vraagt je constant af of je wel goed genoeg bent en of je het wel waard bent. Je ziet steeds meer ondernemers om je heen die zich bezig houden met de gezondheid van mensen. Je vraagt je echt af of jij nog wel ondernemer kunt en wilt zijn.

Het vuur wat zo fel brandde gaat als een kaarsje uit. 

STOP, dit verdien jij niet. Jij bent het waard om dagelijks te doen wat jij het liefste doet. Het is tijd om moeiteloos te gaan ondernemen!

Je bent op zoek naar meer ZELFVERTROUWEN, POWER, ACTIE, FOCUS, RUST en je wilt ondernemen vanuit de juiste energie. Let’s create this. Door achterover te leunen kom je er niet. Je zult zelf stappen moeten nemen.

Hoe zou jij het vinden als jij:

– Precies weet wat je moet doen om klanten te krijgen? Welke stappen je moet zetten en dat je complete FOCUS hebt. Jij zet de koers naar je droom uit en daar stap je niet meer vanaf.

– Straalt van zelfvertrouwen? Jij gaat ondernemen met volle overtuiging en weet moeiteloos klanten binnen te halen

– Dagelijks doet wat je het liefste doet, op jouw tijd?

– zonder stress gaat ondernemen?

Klinkt vet toch? Ga de uitdaging aan door je aan te melden voor het programma Moeiteloos Ondernemen

Zo ziet het programma Moeiteloos ondernemen er uit:

√ 2 live dagen met alle deelnemers

√ Om de week live – coaching via zoom of bij mij op kantoor

√ Om de week Q&A in de online community

√ 12 weken lang elke dag een inspirerende mail

√ Online community waar jij al je vragen mag stellen. Werk met een gemotiveerde groep gelijkgestemden aan je mooiste droom

Het programma zorgt voor:

ACTIE. Jij gaat stappen zetten om je droom te bereiken

√ Je ontvangt een boost ZELFVERTROUWEN waardoor jij weet dat jij de beste bent in je vakgebied

FOCUS. Jij weet precies hoe je dat gaat bereiken wat je wilt.

LEF. Succesvolle ondernemers hebben lef om datgene wat ze willen ook voor elkaar te krijgen

POWER om moeiteloos te ondernemen

ZICHTBAARHEID. Jezelf verstoppen is verleden tijd. Jij leert hoe je op een eenvoudige manier met veel zelfvertrouwen bij de juiste klanten zichtbaar bent  zodat zij niet meer om je heen kunnen.

VRIJHEID. Jij gaat ondernemen op manier zoals jij wilt. Op de dagen en tijden dat het jou uitkomt.

GELD. Jij gaat geld verdienen met dat wat je het liefste doet. Geld is energie en heb je ook nodig om te leven.

2 exclusieve live-dagen

Het programma bestaat uit 2 exclusieve live-dagen met de deelnemers van het programma. We werken met elkaar aan je focus, zelfvertrouwen en flow. Je werkt met een groep gelijkgestemde naar je ultieme doel.

Tijdens de live-dagen kom jij helemaal in je kracht te staan. We ontmoeten elkaar op een inspirerende locatie in Friesland. De dag is geheel verzorgd, inclusief lunch. 

Het doel van deze dagen zijn dat jij voldoende focus, zelfvertrouwen en flow krijgt en dat je in actie komt. 

 

Mijn focus is terug
 

Voordat ik het met programma begon had ik geen focus, ik werkte te versnipperd. Ik geef heel graag workshops maar had moeite om deze vol te krijgen waardoor ik alles probeerde en me in allerlei bochten wrong om mensen uit allerlei doelgroepen bij elkaar te krijgen. Ik had hierdoor teveel kleine groepjes waardoor de verhouding inkomsten / tijd uit balans was.

 
Tijdens de sessies met Anne-lys zijn we terug gegaan naar de basis. Eerst gekeken naar wie ik nu eigenlijk ben. Best confronterend maar heel verhelderend en helpend. Daarna hebben we gekeken wat ik nu echt wil en welke doelgroep daarbij hoort. Doordat ik dit helder heb kan ik hier op voortborduren.
 
Anne-lys weet altijd de juiste vragen te stellen waardoor ik veel meer zelfvertrouwen en focus heb en echt in actie kom. Ik zet stappen en zit in de flow. De investering had ik in korte tijd weer terugverdiend. Doordat ik nu anders denk gaat ondernemen makkelijker.
 
Ik raad iedereen aan om met Anne-lys te werken. Ik ga er altijd met heel veel plezier heen en kom altijd thuis met een volle tas. Anne-lys is eerlijk, spontaan en authentiek, heeft veel kennis en biedt  diepgang.
 
 
Sonja Zwart

Sonja Zwart

Ik heb nog meer zelfvertrouwen gekregen

Anne-lys heeft binnen no time de rokken van de ui afgepeld en liet mij ontdekken wat de kern van mijn motivatie is om mijn werk te doen. Waarom mijn werk mijn passie is!

En daarin onderscheid ik mij van ieder ander die hetzelfde werk doet als ik. Wat een inzicht en ervaring! En wat een gave van Anne-lys om dit op een lieve positieve manier in mij boven te halen. Heel bijzonder!

Het programma heeft mij zoveel meer zelfvertrouwen gegeven.

Nynke Roskammer

Fysiotherapeut, Vellinga Fysio

Anne-lys is een energieke en resultaat gerichte coach die eerste op zoek gaat naar je authentieke verhaal. Zodoende wordt je passie naar de voorgrond gehaald en van daaruit wordt er verder gekeken naar je bedrijf.

Ik heb heel veel werk maar doordat ik nogal versnipperd werk heb ik het gevoel dat ik mijn doelgroep niet bereik.

Doordat ik nu weet wie mijn doelgroep en wat ik het liefste wil heb ik meer focus. Met een paar gerichte stappen heb ik mijn droom verwezenlijkt. 

Jantina de Haan

Onderneemster, Bekken Balans

Alles praktisch op een rij

  • Je kunt gelijk starten
  • Dit programma duurt 12 weken
  • Om de week is er 1-op-1 coaching
  • Om de week is er een live Q&A in de online community
  • 2 live dagen
  • Tijdens de eerste live-dag gaan we paardenspiegelen
  • Tijdens de tweede live dag is er een fotograaf om jou zelfbewust op de foto te zetten
  • 12 weken lang, elke dag een mail van me volop inspiratie
  • Er is plek voor maximaal 10 deelnemers. Meld je dus echt snel aan. VOL = VOL.

Bonus

Als jij je besluit aan te melden krijg je mijn online programma ‘Simpel en succesvol ondernemen’ t.w.v. €349,00 ex. BTW cadeau

Je investering is €2497,00 ex BTW. Of betaal in 3 termijnen €895,00 ex BTW

 

 

Dit ben ik (Anne-lys)

Mijn ondernemersavontuur begon ik in 2014. Ik maakte vooral websites. Toen ik in september 2018 weer aan het werk ging na de geboorte van Tess voelde dit niet meer goed. Ik besloot het roer om te gooien en me te richten op dat wat ik leuk vind om te doen. Ik ging me specialiseren en terug naar de basis. Deze basis bestaat uit een steengoede fundering waarop je kunt vertrouwen. Waarin de basis wordt gelegd voor je succesvolle bedrijf. 

Deze reis ging echt niet makkelijk. Als ondernemer kom je jezelf constant tegen, in alles. Ik ging uit mijn veilige zone en zocht de pijn op om te groeien. Stukje bij beetje kwam ik terecht bij mijn gevoel en al jaren verstopte ik dus dat waar ik tegen aan liep. Ik moest ruimte maken voor succes.

Ik maak van mijn shit mijn hit

Op jonge leeftijd is bij mij Cerebellaire Ataxie geconstateerd. Deze motorische handicap zorgt ervoor dat ik mijn spieren niet altijd in bedwang heb en alles mij relatief veel energie kost. Door veel te bewegen en op mijn gezondheid te letten kan ik de beste prestaties van mijn lichaam verwachten.

Deze handicap draag ik mijn hele leven mee. Hierdoor deed ik vroeger niet mee aan spelletjes zoals tikkertje en voetbal. Als kind werd ik veel gepest. Ik voelde me erg onzeker, ik was anders dan anderen en mijn zelfvertrouwen zakte weg. 

Met doorzettingsvermogen ben ik gekomen waar ik nu ben. Lange tijd ging dat met strijd. Ik wilde niet anders zijn dan anderen. Ik kwam mezelf vaak tegen maar zette door. Wel hield ik me klein om niet op te vallen. 

Het is het verhaal wat in me zit. Inmiddels weet ik dat deze negatieve ervaringen juist mijn kracht zijn geworden. Het heeft ervoor gezorgd dat ik jou ook succesvol wil maken. Dat jij moeiteloos gaat ondernemen met zelfvertrouwenfocusrust, power  en dat je jezelf laat zien. Ik wil dat iedereen weet dat jij er bent om ze te helpen naar een gezond en gelukkig leven. 

Veel gestelde vragen

Ik heb het geld er niet voor over

Prima, fijn zo doorgaan. Vraag jezelf wel af of jij met deze gedachte die succesvolle ondernemer wel gaat worden. Je zult niet groeien zonder te investeren. Ik laat je tijdens het programma nadenken hoe jij deze investering er binnen no-time weer uit hebt.

Ik kan deze informatie toch ook zelf wel vinden?

Als jij het geduld en de focus hebt om te vinden wat je zoekt zul je wel een eind komen. Maar dat wat je vindt is algemeen en niet toegespitst op jouw situatie. Het duurt ook veel langer dus je laat al veel omzet liggen. Door met een groep gelijkgestemden te werken aan je onderneming ga jij heel hard groeien. Je drijft elkaar naar een hoog niveau.

Zijn de live dagen verplicht?

Niets is verplicht maar ik kan je wel zeggen dat je dit niet wilt missen. Tijdens deze dagen gaan er kwartjes vallen die je anders snel laat liggen. 

Ik ben bang voor paarden, is paarden spiegelen wel wat voor mij?

Zeker wel! Een paard voelt je aan. Het zijn goudeerlijke beesten. Ze weten precies hoe jij je voelt en passen zich daarop aan. 

Mijn bedrijf staat al, is dit dan wel voor mij?

Als jij een goedlopend bedrijf hebt wens ik je veel succes verder. Maar als je al tot hier bent gekomen ben je toch op zoek naar iets. Dus waar wacht je nog op?

Ik begin net of ik ga starten als ondernemer, is dit programma wat voor mij?

Absoluut. Door vanaf het begin te investeren in jezelf bespaar je je heel veel frustratie. Dit levert je energie en plezier op waardoor je gelijk start met een steengoede fundering voor je bedrijf. 

Ik twijfel nog

Als je nog een paar vragen hebt die ik nog niet beantwoord heb dan kun je je aanmelden voor een gratis intagegesprek. Ik beantwoord je vragen en we kijken of dit programma bij je past. 

Wil je nu eens echt met zekerheid, focus, rust, zelfvertrouwen, flow en actie ondernemen vanuit de juiste energie?