Wat leuk dat jij je dromen achterna gaat en DE flow checklist hebt gedownload.

Door op deze link je klikken wordt deze checklist in een apart venster geopend. Bewaar hem goed, hij kan je altijd van pas zijn.

De komende dagen stuur ik je meer waardevolle tips om nog meer uit je onderneming te halen. Houd je mail dus in de gaten.

Heb je Hotmail of Gmail? Voeg mij dan toe als contactpersoon (contact@ondernemenmetflow.nl). Zo voorkom je dat mijn berichtjes in de spam terechtkomen en weet je zeker dat je ze ontvangt. Het zou jammer zijn als je mijn tips mist.

Wacht nog heel even voordat je deze pagina sluit. 

Het is mijn missie dat jij je dromen achterna gaat. Dat je stappen gaat zetten en in actie komt om succesvol te worden. 

Pak je kans door een gratis flow gesprek aan te vragen. 

Tijdens dit flow gesprek geef ik je twee concrete tips die jou helpen om in de flow te komen.

Vul snel onderstaand formulier in en ik mail je voor een afspraak.

 

 

Gratis flow gesprek

Speciaal voor jou is er de Facebookgroep Succesvol ondernemen voor powervrouwen waar je GRATIS lid van kunt worden.

In deze besloten groep ben ik elke week live om gelijk antwoord te geven op je vragen. We delen tips en adviezen om jou als powervrouw te inspireren. Ik geef antwoord op al je vragen en er vinden regelmatig uitdagingen plaats.Dromen worden bereikt. 

• Wekelijkse live-coaching
• Elkaar motiveren
• Delen van tips en adviezen

 

Dit ben ik: Anne-lys

Van handicap naar succesvolle onderneming

Jij kunt ALLES in je leven bereiken wat je wilt. Als het niet linksom is dan wel rechtsom. De kunst is om de route te vinden die past bij jou, waardoor je het hele traject doorloopt en niet onderweg ergens blijft hangen.

Zelf ben ik geboren met de handicap Cerebellaire Ataxie. Volgens de artsen zou  ik nooit kunnen fietsen op een tweewieler en goed kunnen lopen. Doordat ik ‘anders’ was dan anderen werd ik veel gepest. Ik was het verlegen meisje zonder zelfvertrouwen, rust en focus.

Later vertelde een leraar me doodleuk dat ik geen goede stageplaats zou vinden vanwege mijn handicap. Weg zelfvertrouwen dat ik net weer een beetje had opgebouwd.

Maar hé: ik leerde wel fietsen. Lopen. Voltooide twee HBO-studies. Heb een wereldreis gemaakt. Vond de liefste man van de wereld, ben moeder geworden van een gezonde dochter én run een succesvol bedrijf.

Kortom: Ik heb van mijn shit mijn hit gemaakt.

Ik ben ervan overtuigd dat iedereen, dus ook jij, zijn eigen shit heeft. Het is de ballast die je meeneemt in je levensreis. Juist deze ballast maakt je uniek en zorgt ervoor dat je een magneet voor klanten bent. Dat blijkt. Bij iedereen die ik help.

Elke. Keer. Weer.

Dat is dus ook wat jou uniek maakt. Als je dit stukje laat liggen, loop je steeds tegen dezelfde barrières aan. Je kunt wel denken dat het aan je acties ligt, maar je mindset moet wel in lijn zijn met die acties. Door de manier waarop ik in het leven sta, krijg ik mensen over dat dooie punt heen. Vraag me niet hoe het komt, maar het lukt.

Waar een wil is is een weg. Wat jij wilt gaat lukken, beloofd. Ik haal het GOUD in je naar boven en zorg ervoor dat jij de juiste stappen zet zodat jij de succesvolle ondernemer bent en het leven leidt wat je graag wilt.