Zet stappen voorwaarts voor het bereiken van je doel

De sessie voor elke elke ruiter met een winnaarsmentaliteit die vooruit wil en voor goud gaat.

Heb je het gevoel dat er zoveel meer in je zit? Ben je ambitieus maar loop je vast door bepaalde belemmeringen? Weet je even niet meer hoe je de vervolgstappen gaat zetten?

Tijdens de groeispurtsessie ontdek je:

  • Hoe jij stappen voorwaarts gaat zetten
  • Hoe jij meer zelfvertrouwen krijgt waardoor je ook tijdens wedstrijden de sterren van de hemel rijdt zoals je thuis ook doet
  • Hoe jij duurzame topprestaties gaat halen

Herken jij je hierin?

Tijdens de groeispurtsessie ga je letterlijk in beweging. Je maakt stappen naar je eigen doel. Je bent ambitieus en wilt zo graag verder. Toch stagneer je.

– Ik wil zo graag meer impact maken met waar ik goed in ben maar ik mis de energie

– Op wedstrijd is er zoveel spanning. Hierdoor laat ik niet zien wat we echt kunnen en lijkt het of we wat aanmodderen

– Ik vind het lastig om een goede balans te vinden tussen mijn ambities als ruiter en mijn gezin

– Iedereen wil wat van me waardoor ik amper aan training toe komt

– Er heerst onrust. Het is elke maand een puzzel om de verzorging van de paarden te kunnen bekostigen

– Ik mis op dit moment het plezier in het rijden

– De mening van een ander heeft zoveel impact om me. Dit houdt me tegen om voluit te gaan

Wil jij letterlijk en figuurlijk in beweging komen en stappen zetten naar je droom en je gouden medaille?

Deze gouden medaille is voor iedereen anders, maar heeft wel een positieve invloed op jezelf, op je paard, op jullie niveau, op je omgeving, je succes en je (financiële) gezondheid, je omgeving en je succes.

Ik daag je uit om te groeien, dat is waar ik goed in ben. Jij gaat je goud bereiken en dromen waarmaken.

Het leven heeft een deadline, dus waarom zou je je droom uitstellen?

‘Anne-lys heeft me goede tips gegeven om mijn oude blauwe plek te helen’

Gister mocht ik bij Anne-lys mijn gewonnen groeispurt sessie volgen. Wat een energie heeft deze vrouw. En wat een inzichten heb ik mogen ontvangen. Er werd af en toe even op een oude blauwe plek geport. Maar hier tips voor mogen ontvangen om ze te laten helen. Kortom ik ben blij dat ik dit heb gekregen.

Marlous

Onderneemster, Mega Moeding Kindercoaching

Waarom in beweging?

Beweging geeft zoveel antwoorden. Het is het mooiste cadeau wat je jezelf kunt geven.

Door in beweging te zijn zet je letterlijk stappen. Stappen die je nodig hebt om voor goud te gaan.

Doordat je in beweging bent stroomt de energie door je lichaam. Het is een hele belangrijke energiebron om met de winnaarsmentaliteit voor het hoogst haalbare te gaan. Je gaat bewust met jezelf in gesprek.

Dat is precies de reden dat deze groeispurtsessie in beweging en in de natuur plaats vindt. Je ontvangt gelijk focus, zelfvertrouwen en rust.

Over mij: Anne – lys

Paarden zitten in mijn genen. Gelijk na het behalen van mijn zwemdiploma werd ik een ambitieuze ruiter.

De pony’s om op de rijden waren er thuis al. Het was altijd een feest. Mijn broer reed ook en samen maakten we ook hele ritten met de pony voor de kar.

De pony’s werden steeds groter. Ik groeide immers ook. Ik ging wedstrijden rijden, ging wekelijks naar de vereniging en was veel te vinden bij de buurman die een pensionstalling had.

Het rijden ging niet vanzelf, maar ik vond het te leuk. Mijn verminderde evenwicht en coördinatie door mijn handicap zorgden voor veel uitdagingen en frustraties. Ik volgde veel zitlessen om mijn uitdagingen te verbeteren.

Op een gegeven moment kwam er een Fries thuis en kreeg ik dit virus te pakken. En wat bleek? Door de brede rug waren ze voor mij stabieler om op te rijden.

Ik trainde niet alleen op het paard maar was constant bezig om ook naast het paard mijn balans te trainen. Op de fitness maar ook thuis met specifieke oefeningen.

Succesvol paardrijden begint bij mezelf. Ik kan wel topprestaties vragen maar als ik fysiek en mentaal niet fit ben kan ik niets verwachten. Ik hoor zo vaak dat het paard de schuld krijgt als het even niet gaat zoals je wilt, maar hoe fit ben je zelf? En dat gaat verder dan alleen maar wat elastische spieren. Voed jij je optimaal? Hoe is je mentale gesteldheid, je arbeidsrustverhouding, je focus en concentratie?

Paardrijden is een onderneming op zich. Hoe mooi is het dat ook paardrijden in de flow gaat. Dat is precies de reden waarom ik mijn kennis deel. Om jou fitter en sterker te maken als ruiter. Dit heeft ook weer invloed op alle andere facetten in je leven.

‘Door jouw betrokkenheid en enthousiasme is er van alles op gang gekomen’

De sessie was inspirerend en een heus cadeautje (letterlijk en figuurlijk!) Er vallen toch weer wat dingen op zijn plaats. Nu houd ik sowieso al van bewegen, dus deze combinatie was voor mij zeer passend. De sessie heeft me vooral een dosis positiviteit gegeven en een innerlijk gevoel van op gang komen, waar ik, o.a. door Corona toch wat stagnatie voelde. Anne-lys, jouw warme enthousiasme is aanstekelijk! Zeer fijn hoe je er echt in duikt en betrokkenheid toont. Top!

Esther

Onderneemster, Coachpraktijk Ontdek

Dit levert de groeispurtsessie je op:

=

Meer energie

=

Meer focus

=

Meer zelfvertrouwen

=

Meer rust

Normaal gesproken is jouw investering: €197,00 ex BTW. 

Tot en met het einde van dit jaar betaal je slechts €97,00 ex BTW

  • Samen in beweging, online of offline
  • Online via zoom
  • Offline in speelpark Sparjebird in Hemrik. Gratis parkeren
  • Offline: een lekkere versnapering