Ben je klaar om te winnen als ambitieuze ruiter?

Ga voor je eigen goud en vraag een gratis flow gesprek aan.

 

Tijdens dit GRATIS flow gesprek bekijken we hoe jij op een makkelijke manier je dromen gaat behalen. Ik weet namelijk dat dat je gaat lukken. Als het niet linksom is dan wel rechtsom.

Dit flow gesprek is speciaal bedoeld voor jou, als je:

  • Wilt winnen
  • voelt dat je nog meer impact kunt maken
  • een doorzetter bent
  • groeimogelijkheden ziet

Vul snel je gegeven hiernaast in. Ik mail je terug om een afspraak te plannen.

Gratis flow gesprek

Dit gratis inspiratiegesprek is speciaal voor powervrouwen die voor GOUD gaan.

Over mij: Anne-lys

Paarden zitten in mijn genen. Zodra ik mijn zwemdiploma had werd ik een ruiter.

De pony’s om op de rijden waren er thuis al. Het was altijd een feest. Mijn broer reed ook en samen maakten we ook hele ritten met de pony voor de kar.

De pony’s werden steeds groter. Ik groeide immers ook. Ik ging wedstrijden rijden, ging wekelijks naar de vereniging en was veel te vinden bij de buurman die een pensionstalling had.

Het rijden ging niet vanzelf, maar ik vond het te leuk. Mijn verminderde evenwicht en coördinatie door mijn handicap zorgden voor veel uitdagingen en frustraties. Ik volgde veel zitlessen om mijn uitdagingen te verbeteren.

Op een gegeven moment kwam er een Fries thuis en kreeg ik dit virus te pakken. En wat bleek? Door de brede rug waren ze voor mij stabieler om op te rijden.

Ik trainde niet alleen op het paard maar was constant bezig om ook naast het paard mijn balans te trainen. Op de fitness maar ook thuis met specifieke oefeningen.

Succesvol paardrijden begint bij mezelf. Ik kan wel topprestaties vragen maar als ik fysiek en mentaal niet fit ben kan ik niets verwachten. Ik hoor zo vaak dat het paard de schuld krijgt als het even niet gaat zoals je wilt, maar hoe fit ben je zelf? En dat gaat verder dan alleen maar wat elastische spieren. Voed jij je optimaal? Hoe is je mentale gesteldheid, je arbeidsrustverhouding, je focus en concentratie?

Paardrijden is een onderneming op zich. Hoe mooi is het dat ook paardrijden in de flow gaat. Dat is precies de reden waarom ik mijn kennis deel. Om jou fitter en sterker te maken als ruiter. Dit heeft ook weer invloed op alle andere facetten in je leven.

Ik geloof dat ondernemen topsport is. En daar train ik je voor zodat jij met beide handen juichend over de finish gaat en je dromen bereikt.​

Anne-lys Herder Ameland

Deze topsportende ondernemers werkten eerder met me

Anne-lys is eerlijk, spontaan en authentiek, heeft veel kennis en biedt  diepgang.

Ze weet altijd de juiste vragen te stellen waardoor ik veel meer zelfvertrouwen en focus heb en echt in actie kom. Ik zet stappen en zit in de flow. De investering had ik in korte tijd weer terugverdiend. Doordat ik nu anders denk gaat ondernemen makkelijker. 

Sonja Zwart

Anne-lys heeft me de kern van mijn motivatie om mijn werk te doen leren ontdekken. Hierdoor straal ik nog meer zelfvertrouwen uit. Ik weet nu waarmee ik me onderscheid van een ander die precies hetzelfde werk doet. Het hele traject met Anne-lys heeft me zoveel inzichten en ervaringen gegeven. 

Het is een gave van Anne-lys om helemaal tot de kern te komen. 

Nynke Roskammer

Door Anne-lys heb Ik heb echt weer motivatie gekregen om tot actie te komen en ga me meer focussen op mijn doelgroep.

Ria Rozeboom