Ben je klaar om meer te winnen en te ondernemen als een topsporter?

Ga voor je eigen goud en vraag een gratis flow gesprek aan.

 

Tijdens dit GRATIS flow gesprek bekijken we hoe jij op een makkelijke manier je dromen gaat behalen. Ik weet namelijk dat dat je gaat lukken. Als het niet linksom is dan wel rechtsom.

Dit flow gesprek is speciaal bedoeld voor jou, als je:

  • Wilt winnen
  • voelt dat je nog meer impact kunt maken
  • een doorzetter bent
  • groeimogelijkheden ziet

Vul snel je gegeven hiernaast in. Ik mail je terug om een afspraak te plannen.

Gratis flow gesprek

Dit gratis inspiratiegesprek is speciaal voor powervrouwen die voor GOUD gaan.

Over mij: Anne-lys

Mijn handicap heeft me goud gebracht. Daarom ben ik een topsporter.

Jij kunt ALLES in je leven bereiken wat je wilt. Als het niet linksom is dan wel rechtsom. De kunst is om de route te vinden die past bij jou, waardoor je het hele traject doorloopt en niet onderweg ergens blijft hangen.

Zelf ben ik geboren met de handicap Cerebellaire Ataxie. Volgens de artsen zou  ik nooit kunnen fietsen op een tweewieler en goed kunnen lopen. Doordat ik ‘anders’ was dan anderen werd ik veel gepest. Ik was het verlegen meisje zonder zelfvertrouwen, rust en focus.

Later vertelde een leraar me doodleuk dat ik geen goede stageplaats zou vinden vanwege mijn handicap. Weg zelfvertrouwen dat ik net weer een beetje had opgebouwd.

Maar hé: ik leerde wel fietsen. Lopen. Voltooide twee HBO-studies. Heb een wereldreis gemaakt. Vond de liefste man van de wereld, ben moeder geworden van een gezonde dochter én run een succesvol bedrijf.

Kortom: Ik heb mijn handicap omgezet in mijn kracht.

Ook jij bent tot nog zo veel meer in staat dan dat je denkt. Dat wist je natuurlijk allang maar het is ook belangrijk om in beweging te komen zodat jij recht op de finish afgaat en je je persoonlijke records verbreekt op elk niveau. Want dat is wat ik je gun. Daar heb je lef voor nodig. 

Ik geloof dat ondernemen topsport is. En daar train ik je voor zodat jij met beide handen juichend over de finish gaat en je dromen bereikt.​

Anne-lys Herder Ameland

Deze topsportende ondernemers werkten eerder met me

Anne-lys is eerlijk, spontaan en authentiek, heeft veel kennis en biedt  diepgang.

Ze weet altijd de juiste vragen te stellen waardoor ik veel meer zelfvertrouwen en focus heb en echt in actie kom. Ik zet stappen en zit in de flow. De investering had ik in korte tijd weer terugverdiend. Doordat ik nu anders denk gaat ondernemen makkelijker. 

Sonja Zwart

Anne-lys heeft me de kern van mijn motivatie om mijn werk te doen leren ontdekken. Hierdoor straal ik nog meer zelfvertrouwen uit. Ik weet nu waarmee ik me onderscheid van een ander die precies hetzelfde werk doet. Het hele traject met Anne-lys heeft me zoveel inzichten en ervaringen gegeven. 

Het is een gave van Anne-lys om helemaal tot de kern te komen. 

Nynke Roskammer

Door Anne-lys heb Ik heb echt weer motivatie gekregen om tot actie te komen en ga me meer focussen op mijn doelgroep.

Ria Rozeboom