Vraag een GRATIS flow gesprek aan

Ben jij klaar om te ondernemen op een manier die 100% bij jou past? Een manier waarmee je persoonlijk in contact komt met je doelgroep en waar de doelgroep jouw klant wordt?

Tijdens dit GRATIS flow gesprek bekijken we jouw business en bekijken we welke stappen jij kunt zetten om te groeien.

Vul snel je gegeven hiernaast in. Ik mail je terug om een afspraak te plannen.

Deze gesprekken vinden plaats op dinsdag en donderdag.

Gratis flow gesprek

Dit gratis inspiratiegesprek is speciaal voor vrouwelijke ondernemers die werkzaam zijn in de sport, voeding of gezondheid

Hi, ik ben Anne-lys en ik help vrouwelijke ondernemers in de sport, voeding en gezondheid naar meer zelfvertrouwen, focus, power en actie door een steengoede basis voor je bedrijf neer te zetten. 

Je komt in de flow terecht waardoor ondernemen moeiteloos gaat. Je wordt een magneet voor klanten omdat jij precies weet wie je met welk probleem je kunt helpen en hoe je je zichtbaar maakt.

Jij doet fantastisch werk, dat mag gezien worden. Je helpt mensen om gezonder te leven. Jij gaat voor een wereld waarin mensen gezond en gelukkig zijn, hoe gaaf is dat?

Ik wil dat je straalt. Je bent uniek en dat mag gezien worden.

Anne-lys is eerlijk, spontaan en authentiek, heeft veel kennis en biedt  diepgang.

Ze weet altijd de juiste vragen te stellen waardoor ik veel meer zelfvertrouwen en focus heb en echt in actie kom. Ik zet stappen en zit in de flow. De investering had ik in korte tijd weer terugverdiend. Doordat ik nu anders denk gaat ondernemen makkelijker. 

Sonja Zwart

Anne-lys heeft me de kern van mijn motivatie om mijn werk te doen leren ontdekken. Hierdoor straal ik nog meer zelfvertrouwen uit. Ik weet nu waarmee ik me onderscheid van een ander die precies hetzelfde werk doet. Het hele traject met Anne-lys heeft me zoveel inzichten en ervaringen gegeven. 

Het is een gave van Anne-lys om helemaal tot de kern te komen. 

Nynke Roskammer

Door Anne-lys heb Ik heb echt weer motivatie gekregen om tot actie te komen en ga me meer focussen op mijn doelgroep.

Ria Rozeboom