Vraag een GRATIS power gesprek aan

Ben jij klaar om te ondernemen op een manier die 100% bij jou past? Wil jij je droom bereiken? 

Tijdens dit GRATIS power gesprek bekijken we hoe jij op een makkelijke manier je dromen gaat behalen. Ik weet namelijk dat je alles kunt bereiken. Als het niet linksom is dan wel rechtsom.

Vul snel je gegeven hiernaast in. Ik mail je terug om een afspraak te plannen.

Deze gesprekken vinden plaats op dinsdag en donderdag.

Gratis flow gesprek

Dit gratis inspiratiegesprek is speciaal voor powervrouwen die impact willen maken.

Over mij: Anne-lys

Van handicap naar succesvolle onderneming

Jij kunt ALLES in je leven bereiken wat je wilt. Als het niet linksom is dan wel rechtsom. De kunst is om de route te vinden die past bij jou, waardoor je het hele traject doorloopt en niet onderweg ergens blijft hangen.

Zelf ben ik geboren met de handicap Cerebellaire Ataxie. Volgens de artsen zou  ik nooit kunnen fietsen op een tweewieler en goed kunnen lopen. Doordat ik ‘anders’ was dan anderen werd ik veel gepest. Ik was het verlegen meisje zonder zelfvertrouwen, rust en focus.

Later vertelde een leraar me doodleuk dat ik geen goede stageplaats zou vinden vanwege mijn handicap. Weg zelfvertrouwen dat ik net weer een beetje had opgebouwd.

Maar hé: ik leerde wel fietsen. Lopen. Voltooide twee HBO-studies. Heb een wereldreis gemaakt. Vond de liefste man van de wereld, ben moeder geworden van een gezonde dochter én run een succesvol bedrijf.

Kortom: Ik heb van mijn shit mijn hit gemaakt.

Ik ben ervan overtuigd dat iedereen, dus ook jij, zijn eigen shit heeft. Het is de ballast die je meeneemt in je levensreis. Juist deze ballast maakt je uniek en zorgt ervoor dat je een magneet voor klanten bent. Dat blijkt. Bij iedereen die ik help.

Elke. Keer. Weer.

Dat is dus ook wat jou uniek maakt. Als je dit stukje laat liggen, loop je steeds tegen dezelfde barrières aan. Je kunt wel denken dat het aan je acties ligt, maar je mindset moet wel in lijn zijn met die acties. Door de manier waarop ik in het leven sta, krijg ik mensen over dat dooie punt heen. Vraag me niet hoe het komt, maar het lukt.

Daardoor blijft mijn bedrijf groeien. Help ik steeds meer mensen en heb ik een lijst vol enthousiaste ambassadeurs.

Ik wil dat je straalt. Jij bent uniek en dat mag gezien worden.

Anne-lys is eerlijk, spontaan en authentiek, heeft veel kennis en biedt  diepgang.

Ze weet altijd de juiste vragen te stellen waardoor ik veel meer zelfvertrouwen en focus heb en echt in actie kom. Ik zet stappen en zit in de flow. De investering had ik in korte tijd weer terugverdiend. Doordat ik nu anders denk gaat ondernemen makkelijker. 

Sonja Zwart

Anne-lys heeft me de kern van mijn motivatie om mijn werk te doen leren ontdekken. Hierdoor straal ik nog meer zelfvertrouwen uit. Ik weet nu waarmee ik me onderscheid van een ander die precies hetzelfde werk doet. Het hele traject met Anne-lys heeft me zoveel inzichten en ervaringen gegeven. 

Het is een gave van Anne-lys om helemaal tot de kern te komen. 

Nynke Roskammer

Door Anne-lys heb Ik heb echt weer motivatie gekregen om tot actie te komen en ga me meer focussen op mijn doelgroep.

Ria Rozeboom