Zou je het fijn vinden om wat extra inkomen te hebben?
Zou je het fijn vinden om financiële risico’s te spreiden?
Zou je het fijn vinden om minder afhankelijk te zijn van één inkomen?

Zoals ik altijd zeg; de sleutel van je eigen succes zit in je broekzak. Het is dichterbij dan ooit, alleen moet je het durven en willen zien.

Herken je je hierin? 

 • Je hebt je eigen onderneming maar de vrijheid waar iedereen het zo over heeft is ver te zoeken. Je komt erachter dat ondernemen hard werken is en de balans tussen je gezin, je onderneming en je hobby’s er niet meer is. Je komt al helemaal niet aan jezelf toe. Het is lastig om klanten te vinden en elke keer verzin je weer de meest ludieke acties om toch betaalde opdrachten te krijgen. De flow is ver te zoeken.

 

 • Je droomt ervan om je eigen onderneming te creëren, maar je durft de stap niet te zetten.

 

 • Je hebt een bepaald doel maar dit lijkt verder weg dat ooit. Je mist de financiële middelen en je weet ook niet hoe je deze financiën bij elkaar krijgt.

 

 • Vanwege fysieke ongemakken of een handicap kun je niet (volledig) werken en ben je afhankelijk van anderen. Je blijft wat aanmodderen maar hierdoor maak je niet de impact die je zo graag wilt maken.

 

Mijn tweede verdienmodel

Als je mijn blogs regelmatig leest of mij volgt op social media kun je weten dat ik me dagelijks voed met groente en fruit, maar dan in een ander jasje. Hier ben ik bijna drie jaar geleden (2018) mee gestart. Inmiddels heeft het me al zoveel gegeven en zorgt het er onder andere voor dat ik de ondernemer en persoon ben die ik ben. Het is een groot onderdeel van de flow waarin ik onderneem.

Ik wil mijn verhaal delen, om anderen te inspireren en ondernemen met flow nog sterker neer te zetten. Vandaar dat ik heb besloten om dit als onderdeel toe te voegen aan mijn bedrijf. We zijn nog zo onbekend met de voordelen van voldoende groente en fruit terwijl ik zelf ervaar hoeveel dit geeft.

Het zou egoïstisch zijn als ik mijn kennis niet deel.

Na mijn besluit was mijn tweede onderneming geboren. Door één simpele JA te zeggen had ik er tevens een verdienmodel bij en kon ik gelijk beginnen. Dat ging toch wat sneller dan met Ondernemen met Flow. Daarvoor moest ik me inschrijven, had ik zichtbaarheid nodig en moesten er nogal wat investeringen gedaan worden voordat bijvoorbeeld mijn website er was en klanten kwamen.

Mijn enthousiasme delen

Ik ben enthousiast, op twee manieren.

 • Dagelijks werk ik aan mijn gezondheid. Hiermee zorg ik voor een sterke weerstand en verminder ik risico’s op ziektes en virussen. Ik ben mijn eigen verdienmodel. Ziek zijn betekent geen inkomsten.
 • Naast mijn mentale gezondheid werk ik aan mijn financiële gezondheid door een maandelijks groeiend passief inkomen te creëren. Zonder zelf te hoeven investeren of risico’s te hebben.

Ik help anderen met hun gezondheid op de tijd wanneer het mij uitkomt. En ja, daar verdien ik mee. Maar is dat een probleem? Ik gun anderen hetzelfde wat ik ervaar. En dat is wat me blij maakt. .Ondernemen is kansen pakken en ik heb deze kans gepakt.

De voordelen van deze onderneming

 • Ondernemen zonder investeringen
 • Ondernemen zonder risico’s
 • Ondernemen op de manier wanneer het jou uitkomt
 • Je maakt deel uit van gezondheid en voeding, iets wat juist in deze tijd steeds meer prioriteit krijgt
 • Onderneming aan huis
 • Je bent maandelijks zeker van inkomsten
 • Je creëert een passief inkomen dat alleen maar hoger wordt en altijd bij je blijft
 • Zekerheid in deze onzekere tijd

Mijn enthousiasme deel ik graag en ik weet zeker dat veel ondernemers op deze manier hun inkomen zeker kunnen stellen. Ik heb het opgenomen in mijn onderneming omdat het mijn merk sterker maakt. Ik zie zoveel kansen bij elke ondernemer.

Een veelgemaakte opmerkingen van ondernemers is dat ze niet willen verkopen. Ik snap dit, dit zou ik ook hebben gezegd als ik niet beter wist. Echter is het enige wat ik doe mijn ervaringen delen en kijken of ik mensen ergens mee kan helpen.

 

Heb jij weleens gekeken naar de voordelen van een tweede verdienmodel? Ik nodig je uit om hierover te praten.. Wat je nu al kunt doen is een flow gesprek aanvragen of mail me via contact@ondernemenmetflow.nl.