Vorige week was in het nieuws dat wij dagelijks gemiddeld 120 gram groenten en fruit binnenkrijgen. Dat is beduidend minder dan de 250 gram aanbevolen hoeveelheid. Best wel zorgelijk. Hoe moeten wij goed functioneren als we niet eens goed voor onszelf kunnen zorgen? Volgens het nieuws moet de supermarkt maar met voorverpakte groenten komen zodat het makkelijk wordt om in te nemen. Ik betwijfel of dat de oplossing is.

Als je mij een beetje volgt via social media weet je dat ik dagelijks bezig ben met met gezondheid. De afgelopen jaren heb ik gemerkt hoeveel positieve invloed dit heeft op je weerstand en energie. Toen kwam ik ook in aanraking met Juice Plus+. Een capsule wat bestaat uit 30 verschillende zongerijpte groentes en fruit. Handig, Ook al ben ik een grote groente en fruit eter, in de praktijk blijkt het toch altijd lastig om alle gevarieerde voedingsstoffen binnen te krijgen. We leven in de sleur van de dag en die appel, banaan of wat dan ook maar wordt snel vergeten, je hebt er geen zin in of het maken van die gezonde maaltijd neemt te veel tijd in beslag. Komt bij dat het hier gaat om zongerijpte groente en fruit. Wat we in de winkel kopen is niet zongerijpt. Het is of geplant in kassen of het wordt juist voordat het volrijpt is geplukt voor productie. Juist in deze laatste periode van rijping worden er de meeste voedingsstoffen en vitamines aan toegevoegd.

Regelmatig krijg ik de opmerking dat ik er gezond uit zie. Op deze manier werk ik ook al aan de gezondheid van mijn nu nog ongeboren kindje.

Kom jij dagelijks aan de 10 stuks gevarieerde groente en fruit? Dus ook van verschillende families voor de verschillende voedingsstoffen? En drink je daarbij ook nog de aanbevolen hoeveelheid water? Het voordeel van deze capsules is dat je ze inneemt met water. Dus je hebt gelijk ook extra vocht binnen. Een win-win situatie.

Je gezondheid als ondernemer

Hoe je je voelt straal je uit. Ondernemen begint bij het goed verzorgen van jezelf. Straal jij kracht, power en energie uit dan is dat je aantrekkingskracht voor klanten.

Sinds ik dagelijks twee verschillende capsules slik voel ik echt een verschil. Ik heb een mooiere huid, een betere stoelgang, constante energie en bezit (nog) meer power en energie dan ik al had. Ik was altijd verkouden en veel last van hooikoorts. Dat is nu vrijwel helemaal over en ik heb meer rust in mijn hoofd waardoor er meer focus en concentratie is. Zeker allemaal pluspunten.

In de periode van begin tot nu ben ik er ook een tijdje mee gestopt. Gewoon om te kijken hoe dat beviel. In die tijd had ik een terugslag, ik voelde me beduidend minder. Meer vermoeid en mijn huid gaf tekenen dat er iets niet lekker zat in mijn lichaam.

Ik vind dat iedere ondernemer bezig moet zijn met zijn gezondheid. Door het beste uit jezelf te halen, kun je dat ook bij je klanten. Jij krijgt meer energie, meer zelfvertrouwen, meer focus, een betere concentratie en je bent in staat om klanten nog beter te helpen. Zoals ik al eerder zei straal jij uit hoe jij je voelt. Ik ben fan van Juice Plus+ en ik weet zeker dat het zorgt voor mijn power en mijn aantrekkingskracht voor klanten is. Jij wilt toch ook alles uit het leven en je onderneming halen?.

Het begin

Toen ik in aanraking kwam met Juice Plus dacht ik gelijk aan pillen. Want zo zien ze eruit. Maar inmiddels weet ik beter. Het is groente en fruit, maar dan in een ander jasje. En effecten zullen ook niet meteen merkbaar zijn. Het is een lange termijn proces. Net zoals ondernemen een marathon is in plaats van een sprint is het gebruik van Juice Plus ook iets wat geleidelijk aan zorgt voor een verbetering in je gezondheid. Maar één ding is zeker: vanaf dag 1 ben je op de goede manier met je immuunsysteem aan de slag.

De voordelen van Juice Plus+

  • Gemaakt van 30 soorten fruit, groente en bessen. Afkomstig van natuurlijke bronnen
  • Overbrugt het gat tussen wat je eet aan groentes en fruit en wat dagelijks wordt aanbevolen
  • Alle vitamines houden je lichaam gezond en je immuunsysteem vitaal
  • Boordevol voedingsstoffen
  • Nieuwe energie en kracht om jouw klanten het optimale te bieden

Juice Plus+ is er in verschillende varianten en mogelijkheden en afgestemd op jouw lifestyle.

Juice Plus Anne-lys Herder

Benieuwd

Heb ik je interesse gewekt of heb je vragen? Je mag mij contacten. Sinds kort ben ik tussenpersoon. Omdat ik weet hoe goed dit aansluit bij jouw wens als ondernemer. Jij gaat voor je doel, daar zul je iets voor moeten doen.