Vorige week liep even anders dan verwacht. De kinderen moesten in  quarantaine. Dat het een keer zou gebeuren was voor ons geen verassing. Liever niet natuurlijk maar het was zoals het was.

Dat het virus ons huis zou binnenkomen was ik niet zo bang voor. En als het al zo was geweest dan had dit blijkbaar gemoeten. We zijn nu 10 dagen verder en we zijn allemaal gezond gebleven en mogen weer vrijuit. De quarantaine heeft me een aantal mooie inzichten gegeven, die ik graag met je deel.

Online business

Je zult begrijpen dat ik vorige week amper tot geen tijd voor mijn bedrijf had. Overdag was ik alleen met de kinderen en als Hilbrand thuis kwam vond ik het fijner om mijn ontspanning te zoeken. Daar koos ik bewust voor om balans te creëren. Ik had er voor kunnen kiezen om die uurtjes te werken maar ik weet ook hoe belangrijk het is om te werken aan mijn gezondheid en ontspanning. Dat is namelijk de basis van mijn succes.

Ik besefte hoe fijn het is om meerdere verdienmodellen te hebben waarvan één altijd doorgaat. Het is bijna een must in deze tijd. Een verdienmodel waarvoor ik niets heb geïnvesteerd en waarbij ik totaal geen risico’s heb maar wel zekerheid mee creëer. Het past binnen mijn missie om te Ondernemen met FLOW. Het maakt mijn bedrijf sterker en alles valt samen door enkel mijn ervaringen te delen.

Deze online onderneming gaat altijd door. Natuurlijk moet ik stappen zetten om het groter te maken maar als ik door onverwachte gebeurtenissen even niet kan werken heb ik zekerheid. Ik ben mijn eigen verdienmodel en dat neem ik serieus.

Onze gezondheid

Tijdens de quarantaine appte ik met iemand die aangaf dat ze dit al meerdere keren had gehad. Pas toen besefte ik dat wij van geluk kunnen spreken dat dit pas de eerste keer is. Het is helemaal niet meer zo normaal dat we de kinderen zomaar ergens heen kunnen brengen en wij ons ding kunnen doen.

We moeten blij zijn met de gezondheid die we ervaren. Wij hebben de kinderen nog geen extra dag thuis hoeven houden vanwege klachten. En dat terwijl ik om ons heen zie dat kinderen regelmatig thuis worden gehouden omdat ze niet naar de opvang / school mogen vanwege gezondheidsuitdagingen.

We investeren er in, Met de juiste voeding. Geen vitaminepillen, geen capsules maar een aanvulling van groente en fruit in een ander jasje. Tijdens de zwangerschappen is de sterke fundering voor een goede gezondheid al gelegd. En dat betaalt zich terug in de gezondheid van ons gezin.

Ditzelfde geld voor ons. Terwijl Hilbrand met veel mensen in aanraking komt vanwege zijn werk heeft hij zich nog nooit hoeven testen vanwege gezondheidsklachten. Ik heb me inmiddels wel twee keer getest maar dit was meer uit voorzorg en omdat het moest vanwege een bijeenkomst.

Gezondheid in het gezin

Het leuke is dat ik op 7 juni onze ervaringen mag vertellen tijdens een speciale zoombijeenkomst ‘voor moeders – door moeders’.

Dat het een onderwerp is dat leeft blijkt wel. De vorige bijeenkomst was met ruim 70 moeders een groot succes. Nu gaat het weer hard. Van de 10 plekjes die ik weg kan geven zijn er nog maar 4 over.

Heb je interesse om er bij te zijn? Stuur me gerust een berichtje of reageer hieronder.

Garanties zijn er nooit. We weten natuurlijk niet of er de aankomende dagen iets gaat veranderen maar dit pakt niemand ons meer af.

Kun je 7 juni niet maar heb ik je wel nieuwsgierig gemaakt met dit bericht? Neem eens contact met me op, dan hebben we het erover.