Zij werkten eerder met mij:

Ruitervitaliteit

‘Door jouw betrokkenheid en enthousiasme is er van alles op gang gekomen’

De sessie was inspirerend en een heus cadeautje (letterlijk en figuurlijk!) Er vallen toch weer wat dingen op zijn plaats. Nu houd ik sowieso al van bewegen, dus deze combinatie was voor mij zeer passend. De sessie heeft me vooral een dosis positiviteit gegeven en een innerlijk gevoel van op gang komen, waar ik, o.a. door Corona toch wat stagnatie voelde. Anne-lys, jouw warme enthousiasme is aanstekelijk! Zeer fijn hoe je er echt in duikt en betrokkenheid toont. Top!

Esther

Coachpraktijk Ontdek

‘Dankzij Anne-lys heb ik nog meer zelfvertrouwen’

Anne-lys heeft me de kern van mijn motivatie om mijn werk te doen leren ontdekken. Hierdoor straal ik nog meer zelfvertrouwen uit. Ik weet nu waarmee ik me onderscheid van een ander die precies hetzelfde werk doet. Het hele traject met Anne-lys heeft me zoveel inzichten en ervaringen gegeven. 

Het is een gave van Anne-lys om helemaal tot de kern te komen. 

Nynke Roskammer

Fysiotherapeut, Advisio

‘Anne-lys zorgt voor groei in mijn bedrijf’
 
Wanneer je als ondernemer echt stappen wilt maken, dan kan ik je aanraden met Anne-lys in gesprek te gaan.
 
Anne-lys is een gever, ze stelt de juiste vragen, is in staat je een heldere spiegel voor te houden, geeft je het gevoel dat er meer in je zit dan je tot nu toe voor mogelijk hebt gehouden. Met Anne-lys als je coach aan je zijde weet ik zeker dat er groei in jou en je bedrijf komt!!
Carla Dunselman

Onderneemster, Met je kind de keuken in

Ruitervitaliteit

‘Anne-lys heeft me goede tips gegeven om mijn oude blauwe plek te helen’

Gister mocht ik bij Anne-lys mijn gewonnen groeispurt sessie volgen. Wat een energie heeft deze vrouw. En wat een inzichten heb ik mogen ontvangen. Er werd af en toe even op een oude blauwe plek geport. Maar hier tips voor mogen ontvangen om ze te laten helen. Kortom ik ben blij dat ik dit heb gekregen.

Marlous

Onderneemster, Mega Moedig Kindercoaching

‘Ik heb veel meer focus en mijn droom verwezenlijkt’

Anne-lys is een energieke en resultaat gerichte coach die eerste op zoek gaat naar je authentieke verhaal. Zodoende wordt je passie naar de voorgrond gehaald en van daaruit wordt er verder gekeken naar je bedrijf.

Ik heb heel veel werk maar doordat ik nogal versnipperd werk heb ik het gevoel dat ik mijn doelgroep niet bereik.

Doordat ik nu weet wie mijn doelgroep en wat ik het liefste wil heb ik meer focus. Met een paar gerichte stappen heb ik mijn droom verwezenlijkt. 

Jantina de Haan

Onderneemster, Bekken Balans

‘Mijn focus is terug’

Voordat ik het met programma begon had ik geen focus, ik werkte te versnipperd. Ik geef heel graag workshops maar had moeite om deze vol te krijgen waardoor ik alles probeerde en me in allerlei bochten wrong om mensen uit allerlei doelgroepen bij elkaar te krijgen. Ik had hierdoor teveel kleine groepjes waardoor de verhouding inkomsten / tijd uit balans was.

 
Tijdens de sessies met Anne-lys zijn we terug gegaan naar de basis. Eerst gekeken naar wie ik nu eigenlijk ben. Best confronterend maar heel verhelderend en helpend. Daarna hebben we gekeken wat ik nu echt wil en welke doelgroep daarbij hoort. Doordat ik dit helder heb kan ik hier op voortborduren.
 
Anne-lys weet altijd de juiste vragen te stellen waardoor ik veel meer zelfvertrouwen en focus heb en echt in actie kom. Ik zet stappen en zit in de flow. De investering had ik in korte tijd weer terugverdiend. Doordat ik nu anders denk gaat ondernemen makkelijker.
 
Ik raad iedereen aan om met Anne-lys te werken. Ik ga er altijd met heel veel plezier heen en kom altijd thuis met een volle tas. Anne-lys is eerlijk, spontaan en authentiek, heeft veel kennis en biedt  diepgang.
 
Sonja Zwart

Onderneemster, sonjazwart.nl