Zij werkten eerder met mij:

Ruiterfitness leek mij een leuke uitdaging. Ik mis namelijk een stukje balans in het zadel en ben in spierontwikkeling wat ongelijk in mijn lichaam en zit daardoor ook scheef in het zadel. Door de ruiterfitness hoop ik de ongelijkheid zo veel mogelijk op te heffen, waardoor ik ook meer balans zal vinden tijdens het rijden.

Ik vind de lessen erg leuk een leerzaam. Ik vind dat de ruiterfitness voor alle niveaus toegankelijk is.

Lukt iets niet vanwege een blessure of lukt het gewoon even niet dan heeft Anne-lys wel een andere oefening die beter aansluit bij wat jij op dat moment aan kan.

Ik merk dat ik al meer balans heb en zit soepeler in het zadel.

En ook qua spier ontwikkeling en uithoudingsvermogen merk ik verschil.

Het is altijd weer een plezier om met Anne-lys te sporten. Elke week weer wat anders op de planning met veel afwisseling van cardio, kracht en balans oefening.

Altijd in voor een grapje en helpt je goed met het verbeteren van je houding tijdens het sporten.

Lang verhaald kort: ik ben zeer tevreden met de ruiterfitness lessen van Anne-lys 😊

Ilse Hogenberg

Ruiter

Ik volg nu al een aantal maanden ruiterfitness. En ben hier heel tevreden over.

Ik merk dat ik steeds sterker en rechter in mijn lichaam wordt. Dit merk ik ook in het rijden. Ik vind de trainingen daarom ook zeer waardevol. Met name het bewust worden en het sterker maken van je eigen lichaam is zeer waardevol. Doe ik aan beide kanten bijvoorbeeld hetzelfde of is toch de ene kant net wat sterker dan de andere kant.

Het samenwerken met Anne-lys bevalt me heel goed. Anne-lys let heel erg goed op of je de oefeningen goed uitvoert en bedenkt iedere training weer wat anders. Ook maakt ze de oefeningen steeds moeilijker en zwaarder. Ik raad de ruiterfitness training van Anne-lys dan ook zeker aan om te gaan doen.

 
Tess Dedden

Ruiter

Ruitervitaliteit

‘Door jouw betrokkenheid en enthousiasme is er van alles op gang gekomen’

De sessie was inspirerend en een heus cadeautje (letterlijk en figuurlijk!) Er vallen toch weer wat dingen op zijn plaats. Nu houd ik sowieso al van bewegen, dus deze combinatie was voor mij zeer passend. De sessie heeft me vooral een dosis positiviteit gegeven en een innerlijk gevoel van op gang komen, waar ik, o.a. door Corona toch wat stagnatie voelde. Anne-lys, jouw warme enthousiasme is aanstekelijk! Zeer fijn hoe je er echt in duikt en betrokkenheid toont. Top!

Esther

Coachpraktijk Ontdek

‘Dankzij Anne-lys heb ik nog meer zelfvertrouwen’

Anne-lys heeft me de kern van mijn motivatie om mijn werk te doen leren ontdekken. Hierdoor straal ik nog meer zelfvertrouwen uit. Ik weet nu waarmee ik me onderscheid van een ander die precies hetzelfde werk doet. Het hele traject met Anne-lys heeft me zoveel inzichten en ervaringen gegeven.

Het is een gave van Anne-lys om helemaal tot de kern te komen.

Nynke Roskammer

Fysiotherapeut, Advisio

Ik vond de les erg leerzaam, interessant. Het samen doen / voor doen van de oefeningen vond ik leerzaam, zo wist ik precies wat Anne-lys bedoelde. Ook het oefenen ervan werkte fijn, hierdoor wist ik waar op te letten.

Anne-lys is een betrokken en vriendelijke coach.

Meya Stokman - Aalfs

Ruiter

Ruitervitaliteit
Anne-lys Herder - Friesland - ruiterfitness - ruitersport - paardensport

‘Anne-lys heeft me goede tips gegeven om mijn oude blauwe plek te helen’

Gister mocht ik bij Anne-lys mijn gewonnen groeispurt sessie volgen. Wat een energie heeft deze vrouw. En wat een inzichten heb ik mogen ontvangen. Er werd af en toe even op een oude blauwe plek geport. Maar hier tips voor mogen ontvangen om ze te laten helen. Kortom ik ben blij dat ik dit heb gekregen.

Marlous

Onderneemster, Mega Moedig Kindercoaching

Ben jij de volgende?