Ga je voor je dromen? De flow checklist laat je zien dat alles mogelijk is. 

Dit levert de flow checklist je op:

E

Meer focus doordat jij precies weet wat je wilt en welke dromen je wilt bereiken

E

Meer zelfvertrouwen waardoor jij constant zichtbaar wordt

E

Je wordt een magneet voor alles wat je wilt aantrekken omdat je precies weet wat je wilt

E

Meer verbinding met je doelgroep omdat je een voorbeeldpersoon wordt. Je doelgroep wil dolgraag met je werken.

Van je shit je hit maken. DE manier om succesvol te ondernemen. Ik weet het als geen ander. Geboren met de handicap cerebellaire ataxie en uitgegroeid naar een succesvolle onderneemster vol zelfvertrouwen, focus, power en actie.

Het is mijn missie om jouw goud naar boven te halen zodat jij in de flow komt en moeiteloos gaat ondernemen. Je wordt een magneet voor alles wat je wilt aantrekken en dromen worden bereikt. Niet lukken is geen optie.

Jij bent uniek, jij weet wat je wilt en dat ga je bereiken. Geloof in je eigen krachten.

Door Anne-lys haar programma ben ik nog zelfverzekerder. Ik weet nu weer wat de echte passie van mijn werk is en waarom ik dit doe. 

Nynke Roskammer

Onderneemster, Vellinga Fysio

‘Anne-lys is een energieke en resultaat gerichte coach die eerst op zoek gaat naar je authentieke verhaal. Hierdoor komt je passie naar boven en wordt er gekeken hoe dit toegepast wordt in je praktijk.

Ik heb veel cliënten maar werk te versnipperd. Hierdoor heb ik het gevoel dat ik mijn doelgroep niet echt bereik.

Doordat ik nu weet wat ik echt wil heb ik meer focus. Ik kan gerichte stappen zetten om mijn doel te bereiken.

Jantina de Haan

Bekken Ballans

Mijn focus is terug
 

Voordat ik het met programma begon had ik geen focus, ik werkte te versnipperd. Ik geef heel graag workshops maar had moeite om deze vol te krijgen waardoor ik alles probeerde en me in allerlei bochten wrong om mensen uit allerlei doelgroepen bij elkaar te krijgen. Ik had hierdoor teveel kleine groepjes waardoor de verhouding inkomsten / tijd uit balans was.

 
Tijdens de sessies met Anne-lys zijn we terug gegaan naar de basis. Eerst gekeken naar wie ik nu eigenlijk ben. Best confronterend maar heel verhelderend en helpend. Daarna hebben we gekeken wat ik nu echt wil en welke doelgroep daarbij hoort. Doordat ik dit helder heb kan ik hier op voortborduren.
 
Anne-lys weet altijd de juiste vragen te stellen waardoor ik veel meer zelfvertrouwen en focus heb en echt in actie kom. Ik zet stappen en zit in de flow. De investering had ik in korte tijd weer terugverdiend. Doordat ik nu anders denk gaat ondernemen makkelijker.
 
Ik raad iedereen aan om met Anne-lys te werken. Ik ga er altijd met heel veel plezier heen en kom altijd thuis met een volle tas. Anne-lys is eerlijk, spontaan en authentiek, heeft veel kennis en biedt  diepgang.
Sonja Zwart

Onderneemster, Sonja Zwart

Dit ben ik (Anne-lys)

In september 2014 startte ik mijn eigen onderneming.Tegen de verwachting van heel veel mensen in.

Als ik de doktoren vroeger moest geloven zou ik nooit op een tweewieler kunnen fietsen en zou ik nooit goed kunnen lopen. Mijn hele leven bestond uit strijden.

Als kind werd ik veel gepest. Ik was anders dan anders en deed niet mee aan spelletjes zoals voetbal en tikkertje. Mijn zelfvertrouwen zakte behoorlijk. Tijdens mijn MBO studie vertelde een leraar doodleuk tegen mij dat ik geen stageplaats zou kunnen vinden vanwege mijn handicap. Dag zelfvertrouwen.

Nu ben ik trots zijn op alles wat ik tot nu toe heb bereikt.

  • Twee HBO studies afgerond
  • Op wereldreis naar Australië en Nieuw-Zeeland waar ik echt de spannendste bergen heb beklommen en de leukste avonturen heb beleefd
  • Moeder van Tess (1,5 jaar)
  • Gelukkig getrouwd
  • Rij ik bijna dagelijks op Friese paard Sibrich
  • Een eigen onderneming opgezet

Als geen ander weet ik dat je ALLES kunt bereiken wat je wilt. Dat elk doel te behalen is. Als je maar de juiste stappen hiervoor zet. Als het niet linksom lukt, is het wel rechtsom. Waar een wil is is een weg.

Ik heb van mijn shit mijn hit gemaakt. Nu wil ik jou in je kracht zetten en het goud in je naar boven halen.

Ik ben ervan overtuigd dat iedereen, dus ook jij, zijn eigen shit heeft. Het is de ballast die je meeneemt in je levensreis. Juist deze ballast maakt je uniek en zorgt ervoor dat je een magneet voor klanten bent. Dat blijkt. Bij iedereen die ik help.

Elke. Keer. Weer.

Dat is dus ook wat jou uniek maakt. Als je dit stukje laat liggen, loop je steeds tegen dezelfde barrières aan. Je kunt wel denken dat het aan je acties ligt, maar je mindset moet wel in lijn zijn met die acties. Door de manier waarop ik in het leven sta, krijg ik mensen over dat dooie punt heen. Vraag me niet hoe het komt, maar het lukt.

Wil jij meer zelfvertrouwen, focus, power, en energie om te gaan ondernemen vanuit flow? Stop met scrollen en kom in actie door de flow checklist te downloaden.