Wil jij ondernemen met zelfvertrouwen, focus, power en actie vanuit de juiste energie?

Download DE flow checklist die je gaat helpen naar jouw succesvolle praktijk.

Je leert onder andere:

E

Dat jouw verhaal GOUD waard is en hoe je deze ontdekt

E

hoe jij omgaat met belemmeringen en overtuigingen

E

Hoe jij je praktijk succesvol maakt

E

Het belang van zichtbaarheid

E

Hoe je meer klanten krijgt

Jij bent uniek, jij weet wat je wilt en dat ga je bereiken. Geloof in je eigen krachten.

Door Anne-lys haar programma ben ik nog zelfverzekerder. Ik weet nu weer wat de echte passie van mijn werk is en waarom ik dit doe. 

Nynke Roskammer

Onderneemster, Vellinga Fysio

‘Anne-lys is een energieke en resultaat gerichte coach die eerst op zoek gaat naar je authentieke verhaal. Hierdoor komt je passie naar boven en wordt er gekeken hoe dit toegepast wordt in je praktijk.

Ik heb veel cliënten maar werk te versnipperd. Hierdoor heb ik het gevoel dat ik mijn doelgroep niet echt bereik.

Doordat ik nu weet wat ik echt wil heb ik meer focus. Ik kan gerichte stappen zetten om mijn doel te bereiken.

Jantina de Haan

Bekken Ballans

Mijn focus is terug
 

Voordat ik het met programma begon had ik geen focus, ik werkte te versnipperd. Ik geef heel graag workshops maar had moeite om deze vol te krijgen waardoor ik alles probeerde en me in allerlei bochten wrong om mensen uit allerlei doelgroepen bij elkaar te krijgen. Ik had hierdoor teveel kleine groepjes waardoor de verhouding inkomsten / tijd uit balans was.

 
Tijdens de sessies met Anne-lys zijn we terug gegaan naar de basis. Eerst gekeken naar wie ik nu eigenlijk ben. Best confronterend maar heel verhelderend en helpend. Daarna hebben we gekeken wat ik nu echt wil en welke doelgroep daarbij hoort. Doordat ik dit helder heb kan ik hier op voortborduren.
 
Anne-lys weet altijd de juiste vragen te stellen waardoor ik veel meer zelfvertrouwen en focus heb en echt in actie kom. Ik zet stappen en zit in de flow. De investering had ik in korte tijd weer terugverdiend. Doordat ik nu anders denk gaat ondernemen makkelijker.
 
Ik raad iedereen aan om met Anne-lys te werken. Ik ga er altijd met heel veel plezier heen en kom altijd thuis met een volle tas. Anne-lys is eerlijk, spontaan en authentiek, heeft veel kennis en biedt  diepgang.
Sonja Zwart

Onderneemster, Sonja Zwart

Dit ben ik (Anne-lys)

In september 2014 startte ik mijn eigen onderneming.Tegen de verwachting van heel veel mensen in.

Als ik de doktoren vroeger moest geloven zou ik nooit op een tweewieler kunnen fietsen en zou ik nooit goed kunnen lopen. Mijn hele leven bestond uit strijden.

Als kind werd ik veel gepest. Ik was anders dan anders en deed niet mee aan spelletjes zoals voetbal en tikkertje. Mijn zelfvertrouwen zakte behoorlijk. Tijdens mijn MBO studie vertelde een leraar doodleuk tegen mij dat ik geen stageplaats zou kunnen vinden vanwege mijn handicap. Dag zelfvertrouwen.

Nu kan ik trots zijn op alles wat ik tot nu toe heb bereikt.

  • Twee HBO studies afgerond
  • Op wereldreis naar Australië en Nieuw-Zeeland waar ik echt de spannendste bergen heb beklommen en de leukste avonturen heb beleefd
  • Moeder van Tess (1,5 jaar)
  • Gelukkig getrouwd
  • Rij ik bijna dagelijks op Friese paard Sibrich
  • Een eigen onderneming opgezet

Als geen ander weet ik dat je ALLES kunt bereiken wat je wilt. Dat elk doel te behalen is. Als je maar de juiste stappen hiervoor zet. En als het niet linksom lukt, is het wel rechtsom. Er is altijd een weg.

Wil jij meer zelfvertrouwen, focus, power, en energie om te gaan ondernemen vanuit flow? Kom dan in actie om de flow checklist te downloaden.