Onderneem met FLOW en word een inspiratiebron. Haal je eigen gouden medaille door succes te creëren. In 4 simpele stappen kan dit jouw werkelijkheid worden.

Ontdek hoe je je eigen gouden medaille creëert met het goud dat in je zit. Zo ga jij je dromen bereiken en doe je dagelijks wat je het liefst doet.

Download gratis het e-book ‘creëer je succes in 4 stappen’.

Dit ontdek je:

9

Hoe jij jouw goud ontdekt

9

Hoe jij het beste kunt trainen voor het hoogst haalbare

9

Hoe jij je dromen gaat bereiken

9

Hoe je opstaat als rolmodel zodat je een inspiratiebron wordt voor je doelgroep

Ondernemen met FLOW

Jij bent uniek. Je GOUD is je succes.
Train net als topsporters dagelijks voor het hoogst haalbare.

Ondernemen met Flow

Dit ben ik (Anne-lys)

In september 2014 startte ik mijn eigen onderneming.Tegen de verwachting van heel veel mensen in.

Als ik de doktoren vroeger moest geloven zou ik nooit op een tweewieler kunnen fietsen en zou ik nooit goed kunnen lopen. Mijn hele leven bestond uit strijden.

Als kind werd ik veel gepest. Ik was anders dan anders en deed niet mee aan spelletjes zoals voetbal en tikkertje. Mijn zelfvertrouwen zakte behoorlijk. Tijdens mijn MBO studie vertelde een leraar doodleuk tegen mij dat ik geen stageplaats zou kunnen vinden vanwege mijn handicap. Dag zelfvertrouwen.

Mijn handicap heeft veel impact gehad op mijn leven. Tot 2018, toen de ommekeer in mijn leven kwam. Toen ontdekte ik de kracht en ging de handicap voor me werken.

Nu ben ik trots zijn op alles wat ik tot nu toe heb bereikt.

  • Twee HBO studies afgerond
  • Op wereldreis naar Australië en Nieuw-Zeeland waar ik echt de spannendste bergen heb beklommen en de leukste avonturen heb beleefd
  • Moeder van Tess (2018) en Jorn (2020)
  • Gelukkig getrouwd
  • Een eigen succesvolle onderneming

Als geen ander weet ik dat je ALLES kunt bereiken wat je wilt. Dat elk doel te behalen is. Als je maar de juiste stappen hiervoor zet. Als het niet linksom lukt, is het wel rechtsom. Waar een wil is is een weg.

Ik heb van mijn shit mijn hit gemaakt. Ik creëer mijn eigen succes zorg dat al mijn ondernemingen in FLOW zijn. En dat is wat ik jou ook gun.

Met vier simpele stappen zorg ik dat ik dagelijks het leukste doe. Dat ik een aantrekkingskracht ben voor alles wat ik wil. Ik onderneem ik FLOW. Daarmee ben ik een magneet voor alles wat ik aan wil trekken. Dat blijkt bij iedereen die ik help.

Elke. Keer. Weer.

Jij draagt een GOUDEN verhaal met je mee. Dit maakt jou uniek. Als je dit stukje laat liggen, loop je steeds tegen dezelfde barrières aan. Je kunt wel denken dat het aan je acties ligt, maar je mindset moet wel in lijn zijn met die acties. Door de manier waarop ik in het leven sta, krijg ik mensen over dat dooie punt heen. Vraag me niet hoe het komt, maar het lukt.

Wil jij meer zelfvertrouwen, focus, power, en energie om te gaan ondernemen vanuit flow? Kom in actie door het e-book te downloaden waarin ik je uitleg welke 4 hiervoor nodig zijn.