Terwijl ik mijn klanten zo op hun hart druk om de eigen website regelmatig te voorzien van nieuwe content merk ik tot mijn grote schrik dat ik dat zelf helemaal niet doe. Mijn laatste artikel over het adverteren op Facebook dateert alweer van december 2017. En dat terwijl het zo belangrijk is bij te blijven.

Even opfrissen, waarom is het plaatsen van nieuwe content belangrijk?

  • Een verouderde website doet afbreuk aan jouw imago
  • Nieuwe content zorgt voor leven op je website. Bezoekers maar ook Google komen regelmatig terug. Ze vinden het interessant
  • Je laat zien dat je kennis van zaken hebt door dit te delen
  • Je website wordt regelmatig bekeken, je wilt deze dan toch up-to-date hebben?

Zwangerschapsverlof

De reden dat de informatie op deze website even stil staat is eigenlijk wel een bijzondere. Ik ben namelijk met zwangerschapsverlof. Nog 1,5 week te gaan voordat ik uitgerekend ben van ons kindje. Een bijzondere gebeurtenis wat eigenlijk elk moment kan gaan plaatsvinden.

En dan nog kan ik berichten inplannen op deze website zodat de content wel ververst blijft. Ook kan ik mijn Facebookpagina voorzien van ingeplande berichten zodat ook daar mijn content doorgaat. Eigenlijk iets wat heel belangrijk is in deze tijd waarin het berichtenbereik steeds lager wordt. Maar ik heb er bewust voor gekozen om het werk even het werk te laten. Om volop te kunnen genieten van deze bijzondere periode zonder dat ik regelmatig mijn social media kanalen moet checken om vragen te beantwoorden en te reageren op reacties.

Het is een gok maar ik hoop dat jij me blijft volgen. Zodra ik weer terug ben beloof ik je regelmatig te voorzien van content waar jij iets aan hebt.

Tot snel.