Hoi, ik ben Anne-lys, 37 jaar en trotse moeder ruiter en partner.

Jarenlang worstelde ik met mijn gezondheid. Ik was veel moe, had o.a. hooikoorts, onrustige darmen, een slechte weerstand, onregelmatige cyclus met heel veel klachten en een opgeblazen gevoel. Rijden sloeg ik vaak over omdat ik niet fit genoeg was.

Stress

Financieel had ik stress. Volledig werken lukte niet vanwege mijn handicap.

Ik verlangde naar rust. Zodat ik meer tijd voor de paarden en mijn gezin had.

Ik besloot het heft in eigen hand te nemen en stappen te zetten in mijn gezondheid. Ik voegde groente en fruit in een ander jasje aan aan mijn voeding en ging mijn voeding optimaliseren. Ik ging aan de slag met mijn mindset en specifieke bewegingen om sterker te worden.

Met vallen en opstaan kwam ik dichter bij mezelf. Ik volgde de opleiding tot ruitervitaalcoach bij One Switch en bouwde een sterk passief inkomen op door samen de werken met een voedingsbedrijf met de meest wetenschappelijke onderzochte voedingsconcept ter wereld.

Resultaat

En kijk wat ik heb bereikt. Ik voel me beter dan ooit. Geef met heel veel plezier ruiterfitness en help bij voeding en mindset. Ik heb een steeds groeiend passief inkomen waar ik op kan vertrouwen door anderen te helpen met hun gezondheid.

Nu is het mijn missie om andere ruiters zoals jij te helpen dezelfde transformatie te maken. Geen onnodige strsss meer omdat rekeningen toch wat hoger uitvallen of dat de veearts moet komen bijvoorbeeld. Altijd kunnen rijden omdat jefit genoeg bent en overwinningen op jezelf halen.

Stel je eens voor: meer tijd kunnen doorbrengen met je paarden terwijl je financiële zekerheid opbouwt en je eigen gezondheid vergroot. En je ook meer tijd hebt met je gezin.

Lijkt dit je wat? Stuur me gerust een bericht, help me om mijn missie te verspreiden en werk gelijk ook aan je eigen fysieke, mentale en financiële gezondheid.