Ik word al jaren ge├»nspireerd door topsporters. Ik ben fan van ‘onze’ helden. Ik leef mee met de wedstrijden, maar eerlijk gezegd heb ik vooral belangstelling voor de overwinningen en uitdagingen die ze hebben behaald om het doel te bereiken. Met een echte winnaarsmentaliteit vinden ze elke dag opnieuw de focus, wilskracht, doorzettingsvermogen, discipline, juiste mindset, vertrouwen in zichtzelf en de power om te gaan voor hun droom. Ze laten zien dat niets onmogelijk en opgeven geen optie is. Tegenslagen zorgen ervoor dat ze juist sterker terugkomen.

De reis van een topsporter

Dagelijks kunnen we ze volgen. Via het sportjournaal op televisie, via de pers en hun eigen sociale media. We weten precies welke uitdagingen en overwinningen ze hebben behaald om hun doel te bereiken. We worden meegenomen in het proces. Door henzelf, maar ook door de pers. Uren trainingsarbeid wordt in beeld gebracht. Bloed, zweet en trainen komen voorbij. Ze vertellen hun verhaal. Hiermee zijn ze authentiek en echt. We gaan ze geloven en sluiten ze in ons harten.

Omdat we het verhaal kennen gaan we ze volgen, zien we ze als voorbeeld en hebben we diep respect. Staan ze zomaar op nummer 1 zonder hun verhaal te weten is het gevoel heel anders. Dan ontbreekt de emotie en is het niet ‘onze’ held. Juist de verhalen zorgen ervoor dat we we fan zijn.

Topsport en marketing

Topsport en marketing lijken erg op elkaar. Wij nemen onze klanten ook mee in het proces. Althans, dat is de beste manier om als voorbeeld te worden gezien en verbinding te maken met je doelgroep. Het maakt je uniek en authentiek. Marketing is verhalen vertellen en uit verbinding komen de mooiste klantrelaties. Door je verhaal te vertellen wil je doelgroep dolgraag met je werken. Jij wordt gezien als voorbeeld. Jouw doelgroep wil dat bereiken wat jij al hebt bereikt.

Winnaarsmentaliteit

De winnaarsmentaliteit van een topsporters gun ik jou. Juist met deze instelling ga jij alle harten breken en word jij woest aantrekkelijk. Je wordt de nummer 1 in jouw vakgebied. Jouw klant wordt fan en is de beste ambassadeur die je je maar kunt bedenken. Neem je doelgroep mee in het proces en maak impact. Begin vandaag nog. Ga staan voor je eigen waarde.

Ga jij voor de winnaarsmentaliteit? Wordt jij de topsporter en ga jij staan op de bovenste trede van het podium? Ik zorg dat je er komt. Als je met mij werkt ga je aan, dus ik help je graag. Plan een vrijblijvend flow gesprek aan en we zorgen ervoor dat jij de winnaar wordt.