Je wilt graag impact maken met het talent wat je in je hebt. Je bent goed in wat je doet en hebt er alles voor over. Je weet dat je zoveel te vertellen hebt. Jij hebt de oplossing voor het probleem van een ander. Jij hebt dat bereikt waar een ander zo naar verlangt.

Je bent klaar met aanmodderen en klaar met de vele ideeën in je hoofd. Je wilt de koers hard maken en staat te popelen om bij de finishlijn, jouw dromen en jouw goud, te komen. Om hier te komen moet de starlijn eerst gepasseerd worden.

Toch houdt iets je tegen om er voor te gaan. Om jouw stem te laten horen en op te staan als voorbeeld. Dat frustreert je. Je enthousiasme zakt weg en je dromen vervagen. Je hebt het gevoel dat niet iedereen in je gelooft en je je steeds weer moet bewijzen.

(Een van) Deze gedachtes komen je bekend voor:

‘Ik heb toch geen verhaal’
‘Wie zit er nu op mij te wachten’
‘Ik heb er toch geen opleiding voor’
‘Wat zullen anderen wel niet van me denken’
‘Ik heb geen inspiratie om zichtbaar te zijn’
‘Ik durf me niet te laten zien’

Diep van binnen weet je wel hoe en wat je moet doen, maar toch doe je het niet. Je komt niet in beweging waardoor het lijkt dat je goud verder weg is dan ooit.

Stel je eens voor dat je gaat ondernemen met FLOW? Dat jij gaat staan voor je waarde? Dat jouw fundament zo goed staat waardoor jij elke uitdaging aan kan.

Hoe zou je het vinden als:

 • Je je talent benut en daar impact mee maakt?
 • Je blaakt van het zelfvertrouwen omdat je in je kracht komt?
 • Je je grenzen gaat verleggen waardoor je alleen maar sterker wordt?
 • Je al je doelen gaat bereiken volgens je eigen spelregels?
 • Je duidelijke groeisprongen maakt waardoor je een echte winnaar bent?
 • Je je stem laat horen waarmee je op anderen gaat helpen?

 

Pak je eigen podium!

Ik heb me ook altijd tegen laten houden door belemmerende overtuigingen Ik koos voor de veiligste weg. Ik was bang voor de mening van een ander, ik durfde me niet te laten zien, ik ging niet staan voor mijn eigen kracht en maakte al helemaal geen impact.

Zoals ik eerder al zei veranderde dat door de komst van mijn dochter. Maar ook toen er in twee maanden een overlijden en een ziekenhuisopname van twee geliefden was.

Het was MIJN tijd. Ik heb mijn podium gepakt en de topsporter in mij wakker gemaakt. Dat is niet van de één op de andere dag gebeurd, daar is een proces aan vooraf gegaan. Maar één ding is zeker: mijn missie is om powervrouwen zoals jou te laten ondernemen met een winnaarsmentaliteit voor meer energie, rust, ontspanning, winst en succes. Dat heeft niet alleen invloed op jou, maar ook op je omgeving, je klanten en je omzet.

Ik wil je meenemen naar mijn gloednieuwe programma ‘Pak je eigen podium’. Het programma waarbij je letterlijk en figuurlijk in beweging komt en gaat ondernemen met flow waardoor je je goud gaat bereiken.

Dit is wat je krijgt:

 • 16 weken elke dag ondernemen zonder handrem
 • 8 1-op-1 trainingssessies
 • Om de week een live groeispurtsessie in de besloten Facebook groep
 • 3 exclusieve live-dagen
 • Start is elke eerstvolgende maandag nadat je je hebt aangemeld
 • mijn online programma ‘Authentiek Zichtbaar’ t.w.v. €347,00.
 • Verassende masterclass

 

Normaal gesproken betaal je voor dit 16 weken traject €2500,00. Vanwege deze feestmaand geef ik alleen nu 30% korting. Je betaald dus slechts €1750,00 of 4 termijnen van €440,00 excl BTW.

LET OP: Ik heb maar twee plekjes vrij voor dit bedrag. Dus de eerste die reageren hebben geluk.