Afgelopen donderdag is het traject met mijn pilot klant voor het programma Moeiteloos Ondernemen afgerond. Ik heb 12 weken met Sonja mogen samenwerken. Wauw, wat heeft ze veel bereikt in deze weken. Van een onderneemster die maar wat deed en vol blokkades zat die haar tegenhielden om te gaan ondernemen op haar manier. Naar een onderneemster vol ZELFVERTROUWEN, FOCUS, INNERLIJKE RUST, ENERGIE en ACTIE.

Haar boek ligt nu bij de uitgever. Ze heeft een steengoede fundering en gaat hiermee heel groots worden.

Ik heb een bijzondere vrouw zien bloeien. Elk gesprek werd ze opener en liet ze meer van haar zelf zien. Haar bloem is ontwaakt en steekt nu boven het maaiveld uit.

Haar eigen ervaring

Deze mooie woorden kreeg ik van haar terug:

‘Mijn focus is terug
Voordat ik het met programma begon had ik geen focus, ik werkte te versnipperd. Ik geef heel graag workshops maar had moeite om deze vol te krijgen waardoor ik alles probeerde en me in allerlei bochten wrong om mensen uit allerlei doelgroepen bij elkaar te krijgen. Ik had hierdoor teveel kleine groepjes waardoor de verhouding inkomsten / tijd uit balans was.

Tijdens de sessies met Anne-lys zijn we terug gegaan naar de basis. Eerst gekeken naar wie ik nu eigenlijk ben. Best confronterend maar heel verhelderend en helpend. Daarna hebben we gekeken wat ik nu echt wil en welke doelgroep daarbij hoort. Doordat ik dit helder heb kan ik hier op voortborduren.

Anne-lys weet altijd de juiste vragen te stellen waardoor ik veel meer zelfvertrouwen en focus heb en echt in actie kom. Ik zet stappen en zit in de flow. De investering had ik in korte tijd weer terugverdiend. Doordat ik nu anders denk gaat ondernemen makkelijker.

Ik raad iedereen aan om met Anne-lys te werken. Ik ga er altijd met heel veel plezier heen en kom altijd thuis met een volle tas. Anne-lys is eerlijk, spontaan en authentiek, heeft veel kennis en biedt diepgang.’

Cut the crap en leef je mooiste droom

Heb jij geen focus in je onderneming?
Werk je maar wat versnipperd?
Komen er allerlei idee├źn boven maar doe je er niets mee?
Kost je onderneming je energie?
Ben je onzeker?
Zakt je enthousiasme weg omdat je maar geen grip krijgt op je klanten?

Grote kans dat jij wel wat zelfvertrouwen, focus, rust, energie en actie kunt gebruiken. Ik ben er voor je. Wacht niet maar zet stappen voor jouw moeiteloze onderneming. Het hoeft niet moeilijk te zijn, als je de juiste actie maar neemt.

Zullen we alvast een gratis gesprek inplannen?