Sinds een tijdje ben ik lid van de ondernemersvereniging ZZPPS (Zelfstandige Zonder Personeel Podium Smallingerland). Het ledental bestaat uit zo’n 40 ondernemers komend uit Smallingerland en omgeving. Iedere maand is er een bijeenkomst waar informatieve onderwerpen worden afgewisseld met netwerken en gezelligheid. Door de laagdrempeligheid van deze vereniging ga ik er elke maand met plezier heen. Op deze avonden spreek ik met diverse mede-ondernemers die elk weer uit een ander vakgebied komen. Dit maakt zo’n ondernemersvereniging leuk, ieder persoon heeft zijn eigen vakgebied en praat hier met veel plezier over.

ZZP plein

Over twee weken sta ik voor het eerste op een beurs. Op zaterdag 7 november is namelijk de eerste editie van het ZZP plein in Drachten. Deze beurs is een initiatief van de netwerkvereniging en is gericht op zowel particulieren als ondernemers. Dankzij de diversiteit van de vele aanwezige stand is er voor iedereen wat interessants bij.

Herder Beeld en Tekst is er ook bij. Tijdens deze dag wil ik mijn bedrijf presenteren. Ik presenteer wat ik te bieden heb en laat zien dat je voor een website, online marketing of (bedrijfs)fotografie bij mij aan het juiste adres bent. Ik hoop je tussen 13.00 en 17.00 uur te treffen bij Restaurant de Haven in Drachten. De entree is gratis, u kunt gratis parkeren en heeft recht op 1 comsumptie.

Mijn eerste keer op een beurs, ik heb er zin in.

ZZPPS ZZP plein