Heb jij dat ook wel eens? Dat je er even helemaal klaar mee bent. Dat alles je gestolen kan worden en je het liefst de hele dag onder de dekens kruipt?

Ik had het vorige week. Ja, ook mij overkomt dat weleens ūüėČ De zwangerschap wordt toch wel zwaarder, de kleine Tess heeft soms haar nukken (ik ben twee en ik zeg nee) en ik heb mijn spieren niet altijd in bedwang. Ik lag overdag extra in bed en ik merkte dat de enthousiasme die ik normaal gesproken tot in de kleinste teen voel verdween. Wat mij betreft mocht mijn verlof wel beginnen.

Al snel was ik het zat. Ik bleef er in hangen. Ik kon alleen mijzelf verwijten dat ik me zo voelde en moest dan ook zelf naar een oplossing zoeken. Mijn slechte gedachtes kregen de overhand, terwijl ik inmiddels zo goed weet hoe ik hier een switch in kan maken.

Ik heb zelf de keuze in hoe ik me voel, hoe mijn gedachtes zijn en hoe ik hier mee om ga. Dat is bij iedereen zo, ook bij jou.

Gelukkig kon ik de knop omzetten. Samen met mijn coach hebben we besloten om mijn coachingstraject even stil te zetten, dat gaf me al een heleboel rust. Ik heb ‘project magic’ er weer bijgepakt waaruit ik elke avond lees en ik moest weer terug naar de basis. Elke dag doen wat ik het leukste vind.

In de rust gebeurt het. Toen ik vorige week een avond ging knutselen had ik ineens de inhoud van mijn nieuwe weggever + funnel op papier staan. En dat terwijl ik daar eerder weleens over nagedacht had maar blokkeerde. De uitwerking volgt nog wel.

Ik vertel je dit omdat ik het belangrijk vind dat je weet hoe ik ‘echt’ ben. Zo ben ik, dat maakt me¬†authentiek. In de podcast die vandaag online is gekomen neem ik je ook mee in mijn emoties, mijn eigen mindset en hoe mijn zwangerschap gaat. Best kwetsbaar, maar ik weet zeker dat het inspirerend en motiverend is. Als rolmodel wil ik me ook laten zien als het juist even wat minder gaat.

De podcast is gratis te beluisteren via Spotify, Soundcloud en Itunes.

Powersessie
Gelukkig heb ik mijn enthousiasme terug en sta ik te popelen om mijn ‘laatste’ projecten voor mijn verlof af te ronden. Er gaan nog wat websites online komen. En ik heb nog ruimte voor twee powersessies.

Ik weet zeker dat jij zo’n sterk verhaal met je meedraagt waarmee jij¬†een voorbeeld¬†bent voor je doelgroep.¬†Jij bent het grote voorbeeld van anderen. Het is tijd om op te staan als rolmodel, vind je niet? Jij hebt DE oplossing voor het probleem van een ander. Hoe gaaf is het als jij moeiteloos gaat ondernemen met flow omdat jij, net als mij, opstaat als rolmodel?

Pak jij deze kans? Vraag een powersessie aan

Deze ondernemers gingen je voor:

Jantina de Haan, Bekken-Balans
Anne-lys is een energieke en resultaat gerichte coach die eerste op zoek gaat naar je authentieke verhaal. Zodoende wordt je passie naar de voorgrond gehaald en van daaruit wordt er verder gekeken naar je bedrijf.

Ik heb heel veel werk maar doordat ik nogal versnipperd werk heb ik het gevoel dat ik mijn doelgroep niet bereik. Doordat ik nu weet wie mijn doelgroep en wat ik het liefste wil heb ik meer focus. Met een paar gerichte stappen heb ik mijn droom verwezenlijkt.

Nynke Roskammer, Fysiotherapeut
Anne-lys heeft me de kern van mijn motivatie om mijn werk te doen leren ontdekken. Hierdoor straal ik nog meer zelfvertrouwen uit. Ik weet nu waarmee ik me onderscheid van een ander die precies hetzelfde werk doet. Het hele traject met Anne-lys heeft me zoveel inzichten en ervaringen gegeven.
Het is een gave van Anne-lys om helemaal tot de kern te komen.

Carla Dunselman, Met je kind de keuken in
Wanneer je als ondernemer echt stappen wilt maken, dan kan ik je aanraden met Anne-lys in gesprek te gaan.

Anne-lys is een gever, ze stelt de juiste vragen, is in staat je een heldere spiegel voor te houden, geeft je het gevoel dat er meer in je zit dan je tot nu toe voor mogelijk hebt gehouden. Met Anne-lys als je coach aan je zijde weet ik zeker dat er groei in jou en je bedrijf komt!!

Ben jij de volgende die gaat staan voor haar waarde? Vraag een powersessie aan.

#letsgowiththeflow