Afgelopen donderdag was ik bij het event van Kim Munnecom: word een master in geld manifesteren. Wat een energie, wat een inzichten en wat een dosis met mega zelfvertrouwen gaf ze ons mee.

Doelen werden uitgesproken, ik zette dromen op papier en Kim gaf heel duidelijk aan dat iedereen hier op aarde is om iets te geven. Onbewust trekken we alles aan wat op ons pad komt. Door er in te geloven, door het te voelen en door de juist mindset. Dat wat je uitstraalt ontvang je terug.

Positieve mindset

Ik ben dankbaar dat ik al een positieve mindset heb mogen ontwikkelen. Nee gaat er bij mij niet in. Lukt het niet linksom, dan wel rechtsom. Alles heeft een reden. En zowel privé als zakelijk kom ik steeds meer in aanraking met de Wet van Aantrekking.

Misschien heb je mijn blog Durven dromen al eens gelezen. Toen heb ik al wat van mijn dromen gedeeld met jullie. Daarin gaf ik aan dat ik workshops wilde geven en een online community oprichten mij zo waardevol leek. Deze blog heb ik eind vorig jaar geschreven en een half jaar later zijn beide werkelijkheid geworden.

Op Facebook heb ik de besloten Facebookgroep Meer succes door zichtbaarheid | onderneemsters in de sport/voeding/gezondheid. Een actieve groep die steeds groter wordt. En leden zich ook kwetsbaar opstellen. Zo mooi om dit te mogen meemaken.

Een nieuwe ontwikkeling is dat ik met mijn workshop ‘meer succes door online zichtbaarheid’ ben opgenomen bij nascholing cursussen van Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland. In juni is de pilot en vanaf september ga ik deze maandelijks aanbieden.

Mijn dromen

  • Ik wil maandelijkse workshops gaan geven om duizenden vrouwelijke ondernemers in de sport, voeding en gezondheid te stimuleren en helpen om zichtbaar te worden. Zij zijn het waard om gezien te worden
  • Ik wil DE zichtbaarheidsexpert worden die vrouwelijke onderneemsters helpt met hun zichtbaarheid
  • Ik wil online programma’s ontwikkelen die afgenomen worden om de Online Zichtbaarheid te vergroten
  • Ik wil een veelgevraagde en betaalde spreker worden zodat ik heel veel ondernemers kan inspireren om zichzelf te laten zien
  • Ik wil gastcollege’s geven bij opleidingen die te maken hebben met sport, voeding of gezondheid aan de leerlingen tijdens de minor ondernemerschap. Een bedrijf hebben is leuk maar hoe zorg je voor klanten?
  • Ik wil een succesvol online programma

Ook al heb heb ik dit al een tijdje in gedachten ‘durf’ ik het niet altijd uit te spreken. Want wat vind mijn naaste omgeving hier van? Het zal de Friese nuchterheid wel zijn. Maar ik stop om me klein te houden. IK BEN HET WAARD OM MEZELF GROOT TE ZIEN. De dromen die ik heb gaan uitkomen. Alles wat ik wil gaat gebeuren. Het tijdstip laat ik los. Ik zie wel wanneer het op mijn pad komt. Maar dat het zo wordt is zeker.

Sinds het event sta ik elke avond even stil bij de dingen waar ik die dag dankbaar voor ben geweest. Dit helpt me om positief in slaap te vallen en alles op een rijtje te zetten. Wanneer ik de volgende ochtend wakker word zeg ik tegen mezelf wat ik wil bereiken, waar ik in geloof. Dit in de tegenwoordige tijd, zodat het lijkt alsof ik het al heb bereikt. Soms voel ik hem echt en anders gaat dat komen. Zo train ik elke dag mijn gevoel wat me verder gaat brengen om mijn missie naar buiten te brengen en een mooi mens te zijn.

Welkom dromen heb jij?