Het is mei, een FEESTMAAND. Op 3 mei vieren we namelijk de eerste verjaardag van dochter Tess. Ik ben dan gewoon 1 jaar mem (moeder). En op 28 mei vier ik mijn eigen verjaardag. Tussendoor is er nog moederdag, bevrijdingsdag en zo zijn er nog wel wat andere mooie dagen. Genoeg redenen om mei om te dopen tot feestmaand en een paar toffe acties te doen.

Alleen deze maand

  • Besluit je deze maand het coachingstraject ‘De reis naar je ware identiteit‘ te boeken dan krijg je er maar liefst een zichtbaarheidsscan t.w.v. €250,00 bij. Hoppa, helemaal cadeau. Dit super gave coachingstraject helpt jouw met het maken van een STEENGOEDE fundering voor je Online Zichtbaarheid. We gaan het onderste uit jouw en je onderneming halen zodat jij de leukste klanten gaat binnenhalen.

Tijdens deze 4 weekse 1-op-1 coaching krijg jij veel focus en helderheid over je onderneming. We maken concrete acties en afspraken en je krijgt een BOOST van mij om in actie te komen. Ik motiveer je om het uiterste uit jezelf en je onderneming te halen. Je hebt 100% persoonlijke aandacht.

  • Ga je deze maand investeren in je zichtbaarheid door middel van de zichtbaarheidsscan dan krijg je 2 weken lang 1 uur coaching van mij waarin ik jou praktische tips geef om de tips en adviezen in het rapport wat je van me krijgt ook kunt toepassen. We maken concrete acties en afspraken waardoor jij ook dingen echt gaan uitvoeren. Zie het als een stok achter de deur die jou naar een hoger niveau brengt.

Met de zichtbaarheidsscan ga ik kijken hoe jij aanwezig bent op internet. Ik analyseer je website en bekijk of en hoe deze aangepast kan worden. Je social media wordt ook gronding onder de loop genomen. Jij bent zo keihard bezig met je onderneming en voor jou is alles duidelijk. Maar is dat het voor je doelgroep ook? Zit jij niet in die blinde vlek die er voor zorgt dat de connectie met je doelgroep verliest.

Je krijgt van mij een rapport met praktische tips, trucs en inzichten die jouw helpen naar het vergroten van je Online Zichtbaarheid.

Maar ik kan het zelf wel

Bij beide programma’s gaan we knopen doorhakken die jou laten groeien. Denk je dat je het alleen kunt? Ook prima. Maar ik verzeker je dat je dan blijft hangen waar je nu bent. Natuurlijk kun je op internet op zoek gaan naar gratis informatie. Maar het kost je veel meer tijd en de informatie is niet specifiek voor jouw onderneming.

Volg je mij nog niet via Instagram en Facebook in de gaten. Doe dit dan snel. Ik geef deze maand ook nog 1x een zichtbaarheidsscan en 1x ‘De reis naar je ware identiteit’ weg. Super gave trajecten die jouw helpen naar meer succes door te werken naar je Online Zichtbaarheid.