Joehoe, Herder Beeld en Tekst bestaat 1 jaar

Het is vandaag 1 september 2015. Vorig jaar op 1 september 2014 begon ik mijn onderneming Herder Beeld en Tekst. Een feestje vandaag, iets wat ik niet ongemerkt voorbij laat gaan.

Een jaar alweer, wat gaat dat eigenlijk snel. Een jaar waar ik met plezier op terug kijk. Ik heb veel ondernemers mogen helpen door een nieuwe website voor hen te maken, hun online marketing te verbeteren of hen bekend te maken met het internet. Het is altijd weer leuk om te zien hoe blij ondernemers zijn met mijn hulp, prachtig.

Daarnaast heb ik ook verschillende gezinnen/stelletjes of kinderen voor de fotocamera gehad. Prachtige plaatjes heb ik kunnen maken. Bedrijven waarvoor ik tot nu toe heb gewerkt of nog steeds werk zijn o.a.  Taekemabouw, HerderAgro, Schoonheidsspecialiste Avon, Cazemier Dienstverlening, Biobased Economy, Overwerken, Autoservice Pool en AForom. Gevarieerde bedrijven waar ik voor iedereen weer andere werkzaamheden uitvoer.

Gratis Fotoshoot

Bij een verjaardag hoort een cadeau. En dat wil ik je graag geven in de vorm van een fotoshoot. Ga naar mijn facebookpagina enGratis fotoshoot geef in een reactie op mijn laatste bericht aan waarom jij zo graag een fotoshoot wilt. Op vrijdag 4 september maak ik de winnaar bekend.
Weet je al met wie je op de foto wilt als je de shoot wint? Tag dan die perso(o)n(en) zodat hij of zij ook we(e)t(en) dat dit cadeau er misschien aan zit te komen.

Hoe meer mensen op de hoogte zijn van dit cadeau, hoe leuker het is. Delen van het bericht verbied ik je daarom niet. Like je mijn facebookpagina nog niet, doe dit dan gelijk ook. Zo blijf je op de hoogte van mijn bezigheden en wie weet win je nog wel eens bij een andere actie als je nu niet geluk hebt.

Nieuwe website

Speciaal voor dit eenjarig jubileum heb ik een nieuwe website gemaakt voor mijn fotografie. Zo worden mijn gemaakte foto’s overzichtelijker weergegeven en ben ik hierdoor beter te vinden als fotograaf. De website is te bezoeken via www.herderfotografie.nl.

Het begin

Dit is nog maar het begin, ik ga ervan uit dat dit een begin is van de vele jaren die gaan volgen als succesvolle onderneemster.

Wil je graag eens met mij in gesprek? Neem dan contact met me op zodat we eens kennis met elkaar kunnen maken.