Mijn eerste blog vanaf Herder Beeld en Tekst.nl. En er volgen zeker nog veel. De naam Beeld en Tekst zegt het eigenlijk al, Beeld en Tekst, dat is waar ik me in specialiseer. Fotograferen doe ik al een aantal jaren. Misschien volgde je me al via mijn blogspotwaar ik diverse fotoblogs heb geplaatst. Kinderfotografie, zwangerschapsfotografie, portretfotografie en bedrijfsfotografie; ik doe het allemaal. Voor zowel particulieren als bedrijven. Vanaf nu kun je me volgen via deze website. Maar ik doe meer dan alleen fotograferen.

Marketing

Marketing interesseert me, en dan met name marketing op internet. Hoe kan men gezien worden en welke trucjes zijn er om je te onderscheiden op het internet. Want dat je gezien mag worden is zeker, jij bent uniek! En ik wil je daarbij graag helpen. In beeld of in tekst, of in beide natuurlijk. Kijk eens rond op deze site wat de mogelijkheden zijn.

Starters / ZZP’ers / verenigingen / stichtingen

Elk bedrijf, elk persoon en elk voorwerp is uniek. Ik ben er voor de kleine bedrijven en ZZP’ ers, verenigingen en stichtingen die zich graag willen laten zien op internet maar daar zelf niet zoveel verstand van hebben. In deze tijd van internet ontkom je er niet meer aan, je zult op het internet aanwezig moeten zijn, als je nou wilt of niet. Ik kan je volledig voorzien in het maken en inzetten van verschillende communicatiemiddelen. Laat je foto’s, website, teksten en social media kanalen door mij¬†ontwikkelen en jij kunt je focussen op datgene waar jij goed in bent. Jij zegt wat je wilt en Herder Beeld en Tekst maakt er het beste van.

Op deze website wil ik je op de hoogte houden van mijn werk. Ik plaats regelmatig een blog met waar ik mee bezig ben of wat ik heb gedaan. Hou de site dus goed in de gaten. Volg je me ook via facebook en twitter?

Tot de volgende blog!