Het jaar 2014 loopt ten einde. Heb jij het afgelopen jaar je marketingdoelen behaald of kun je wel wat hulp gebruiken? Dan heeft Herder Beeld en Tekst een uitstekend aanbod voor je waarmee je met een goed gevoel het nieuwe jaar in gaat.

Actie! Gratis analyse internetactiviteiten door Herder Beeld en Tekst

Maak dit jaar nog een afspraak met mij en ik maak vrijblijvend een analyse van al je internetactiviteiten. Daarbij kijk ik hoe je (eventuele) website verbeterd kan worden en geef ik tips over het gebruik van je social media kanalen. Dit geldt ook voor gemaakte afspraken die gepland worden in 2015. Deze afspraak is vrijblijvend, je bent niet verplicht om mij deze tips en trucs toe te laten passen.

Heb je je wel eens afgevraagd of jouw website je bedrijfsidentiteit uitstraalt? Zijn je activiteiten op internet waardevol, relevant, uniek en kwalitatief? Je website en social media activiteiten zijn meer dan alleen je visitekaartje! Vandaag de dag zijn dit de belangrijkste marketing-tools voor jou als ondernemer. En zoals met ieder stuk gereedschap is het belangrijk dat je daar goed mee om leert gaan. Stilstaan is achteruitgaan, dat weet jij als ondernemer als geen ander. Dit geldt ook voor je activiteiten op internet.

Het einde van het jaar is in zicht. Bepaal dus snel of je gebruik maakt van deze actie of niet. Ik kan het je aanraden, al veel bedrijven hebben baat gehad bij deze analyse.

Ja, ik wil graag een gratis internet analyse