Ameland zit in mijn genen. Dat is als kind al zo gegroeid. We kwamen er vaak. Mijn vader was handelaar en had klanten op dit mooie eiland. Ik weet nog goed dat we met dagen zoals Pinksteren en Pasen vaak een dagje gingen. In de zomer was het wat langer. Het wordt niet voor niets het GOUDEN waddendiamant genoemd.

Ik voelde me er thuis. Toen ik jong had had ik nog niet in de gaten wat het eiland voor me ging betekenen.

Receptioniste op camping Roosdunen

Toen ik een jaar of 15 was was er een vacature als receptioniste op camping Roosdunen. De camping waar we vroeger ook wel verbleven. Ik werd helemaal enthousiast en was ook erg blij dat ik werd aangenomen en het visitekaartje van de camping werd. Vakantiegangers kwamen als eerste bij mij. Het was heerlijk om hen een goede start van de vakantie te geven. Hun plezier gaf mij weer zelfvertrouwen. Ik heb dit werk meerdere jaren gedaan, naast mijn studie. Vanaf Pasen veelal in het weekend. Ging ik op vrijdag na schooltijd heen en kwam ik zondag of maandag weer thuis. In de maanden juli en augustus woonde ik er.

Het is een tijd geweest waar ik me heel veel plezier op terug kijk. Dagelijks was ik op het strand te vinden. Het strand, de duinen en de natuur gaf me zoveel rust en bracht me veel

In alle tussenliggende jaren ben ik er regelmatig geweest. Voor een dag, een weekend of het vieren van Oud & Nieuw.

Ameland in mijn leven

Het eiland kom op vele manieren voorbij in mijn dagelijkse leven. Ik geef twee hele recentelijke voorbeelden.

De vriend van de kraamverzorgster die kwam baren bij Jorn (juli 2020) heeft haar roots op dit eiland liggen.

Een tijdje terug kocht Hilbrand een nieuwe radio en zette deze aan. Je raadt het misschien al. De frequentie stond afgesteld op radio Ameland. Deze zender is vanaf toen ook mijn favoriet.

Zo kan ik nog wel even doorgaan.

Het power retreat

Het is dan ook niet toevallig dat ik van 20 t/m 22 april daar het power retreat organiseer. Drie dagen die volledig in het teken van jou staan. Even weg uit de sleur van de dag, focus op persoonlijke ontwikkeling en ontwikkeling voor je bedrijf. Zodra je de boot opstapt stroomt de inspiratie. We verblijven in een prachtige locatie in Buren, tussen het wad en het strand in. Jij komt in je kracht te staan. De basis naar goud wordt daar gelegd of verstevigd. Het is jouw trainingskamp.

Ben je nieuwsgierig? Laten we een flow gesprek inplannen. Tot het einde van dit jaar geldt nog een mooie vroegboekkorting. Laat deze mooie kans niet lopen.

Ga je mee?