Als ondernemer zul je moeten investeren. Om kennis op te doen waarmee jij je doelgroep NOG beter kunt helpen. Om te werken aan jezelf waardoor je nog meer ZELFVERTROUWEN en FOCUS krijgt en waardoor je succes kunt ontvangen..

Elke investering zorgt voor spanning. Dat is alleen maar goed. Deze spanning haalt je uit je comfortzone. Je voelt dat het nodig is om te groeien.

Als jij niet durft te investeren, denk je dan dat je doelgroep wel in jou investeert?

Mijn eigen investering

Een tijdje geleden heb ik €10.000 in mezelf geïnvesteerd. Ik heb besloten om me een jaar lang te laten coachen. Niet dat ik het geld had liggen maar ik voelde gewoon aan alles dat ik het nodig had. Doordat ik JA tegen mezelf heb gezegd gaat het stromen. Het helpt me verder, het helpt me groeien. Deze investering is het dubbel en dwars waard.

Geld is een ding. We hebben het nodig om te leven waardoor je bang bent om het uit te geven. Tussen geen geld hebben en er geen geld voor over hebben zit een groot verschil. Door een avondje minder uit eten te gaan of dat te verkopen waar je niets meer mee doet kun jij de workshops volgen die jou beter maken.

De emotie van geld

Hoe goedkoper iets is, hoe beter we het vinden. De emotie die er dan aan hangt is veel minder dan wanneer het om een duurdere dienst gaat. Grote kans dat je met een goedkoop paar schoenen anders omgaat dan met je pumps. Hoe duurder de dienst hoe serieuzer jij bent en hoe groter jouw resultaat is. Je neemt het serieus omdat je er ook serieus voor betaald hebt.

Je prijs

Je betaalt een prijs ergens voor. Mijn duurste programma kost op dit moment €2500,00 en mijn workshops variëren van €97,00 tot €197,00. Een investering in jezelf en in je bedrijf. Je koopt niet mijn workshop maar de emotie die er bij hoort. In dit geval koop je o.a. zelfvertrouwen, focus, power en actie. Dit pas je toe in je onderneming waardoor je meer klanten krijgt en de investering snel terugverdient.

Denk ook aan de lange termijn als je ergens in wilt investeren. Misschien is het niet gelijk maar de investering verdien je altijd terug.

Creëer geld

Als je iets heel graag wilt zal er altijd geld komen. Jij wordt creatief om het geld wat je nodig hebt te verdienen. Kun je iets verkopen, kun je ergens op bezuinigen, kun je geld lenen? Het zijn allemaal mogelijke manieren om aan geld te komen.

Vind jij het lastig om in jezelf te blijven investeren?