‘Als geen ander weet ik hoe belangrijk bewegen is. Op jonge leeftijd is bij mij Cerebellaire Ataxie geconstateerd. Deze motorische handicap zorgt ervoor dat ik mijn spieren niet altijd in bedwang heb en alles mij relatief veel energie kost. Door veel te bewegen en op mijn gezondheid te letten kan ik de beste prestaties van mijn lichaam verwachten.’

Een stukje tekst die op de ‘over Anne-lys‘ pagina staat van deze website. Een paar jaar geleden moest ik er niet aan denken om dit zo te plaatsen. Het is nogal persoonlijk en waarom zouden mensen dit willen lezen.

Inmiddels maak ik er geen geheim meer van. Dit is wie ik ben. Ik hoef geen medelijden, ik hoef geen respect maar het heeft me wel gevormd tot de persoon die altijd weer het beste uit de dag wil halen. En ik maak van mijn kwetsbaarheid mijn kracht.

Het is mijn verhaal, het maakt me UNIEK. Het geeft aan wie ik ben. Ik ben 100% MEZELF en dat maakt mij ONDERSCHEIDEND en ÉCHT.

MAAK VAN JE KWETSBAARHEID JOUW KRACHT

Het is echt waar, persoonlijke anekdotes en ervaringen roepen herkenning op. Jij bent ook een mens van vlees en bloed. Misschien heb je wat moed nodig om jezelf echt te laten zien, maar er gaat iets bijzonders gebeuren. Mensen voelen zich betrokken en verbonden met jou.

We gaan steeds persoonlijker communiceren, en het is zo belangrijk. Door jezelf te zijn krijg jij de klanten die bij je passen. En dat is wat je wilt. Laat zien wie je ECHT bent. De pure jij.

We mogen ons in ons handen knijpen dat er steeds meer aandacht gegeven wordt aan een gezond leven. Het is een gat in de markt om je als ondernemer hierop te richten. En jij bent zo iemand. Maar er zijn er zoveel. En jij wilt opvallen tussen al jouw collega-ondernemers.

Schrijf over jezelf op je website. Vertel persoonlijke verhalen in je stories op Facebook op Instagram. Laat jezelf zien. Plaats een foto op je website, als profielfoto op Facebook, op instagram, op Linkedin. Vertel je verhaal zodat je bericht gaat leven. Zodat iedereen weet wie jij bent. De tijd dat je je kon verschuilen achter je logo of bedrijfsnaam is voorbij.

Authentieke communicatie, dát is wat leeft.

En nu jij, wat is jouw verhaal?

Vind je het nog lastig om te weten hoe je dit vertaalt naar een verhaal? Word lid van de Online Community Powervrouwen in de sport, voeding of gezondheid. Wekelijks veel inspiratie om jou verhaal te vertellen.