Nieuwe website voor Herder Beeld en Tekst

Welkom op de vernieuwde website van Herder Beeld en Tekst: hét bedrijf in Wijnjewoude (Friesland) dat gespecialiseerd is in online marketing, fotografie, social media en communicatie. De afgelopen maanden waren voor mij ontdekken, netwerken en nieuwe dingen leren. Dat laatste doe ik uiteraard nog dagelijks en geeft mij weer nieuwe inspiratie en ideeën. Inmiddels heb ik al mooie producten af mogen leveren voor verschillende opdrachtgevers en heb ik hen geholpen met hun online marketingactiviteiten. Ik kan je alvast verklappen dat er nog vele leuke projecten aan zitten te komen. Uiteraard deel ik dit met je via deze website en mijn social media kanalen.

Actie! Gratis analyse internetactiviteiten door Herder Beeld en Tekst

Maak je dit jaar nog een afspraak met mij dan maak ik vrijblijvend een analyse van al je internetactiviteiten. Daarbij kijk ik hoe je (eventuele) website verbeterd kan worden en geef ik tips over het gebruik van je social media kanalen. Dit geldt ook voor gemaakte afspraken die gepland worden in 2015. Deze afspraak is vrijblijvend, je bent niet verplicht om mij deze tips en trucs toe te laten passen. Neem gelijk contact met me op.

Herder Beeld en Tekst is meer dan alleen reclame via internet

De diensten van Herder Beeld en Tekst zijn uitgebreid. Vanaf nu kunnen wij je ook helpen met het maken van folders, advertenties of boekwerken. Door de goede samenwerking met een grafische vormgever wordt er een onderscheidend product neergezet dat volledig voldoet aan je wensen. Dit maakt het voor jou nog interessanter om de hulp van Herder Beeld en Tekst in te roepen. Interesse? Neem contact met me op.

Gratis reclame

Herder Beeld en Tekst is pas tevreden met het eindproduct als jij dit ook bent. Een nieuwe website is leuk, maar nadat deze is gelanceerd begint het werk pas echt. Je moet bezoekers trekken en de website bekend maken bij het publiek. De eerste gratis reclame krijg je van Herder Beeld en Tekst. Het nieuwe product komt in mijn portfolio en krijgt een uitgebreide beschrijving op deze goed bezochte website. Mijn social media kanalen worden ingezet. Het bericht wordt gedeeld via mijn zakelijke en privé facebookpagina, geplaatst op twitter, gepost op mijn Google+ pagina en gepint op mijn Pinterest pagina. Uiteraard kun je Herder Beeld en Tekst vragen om een marketingstrategie op te zetten voor bekendmaking van je nieuwe product.

Hopelijk tot snel.