Weet je dat je succes voor 80% afhankelijk is van je mindset? De overige 20% is strategie.

Vind jij het lastig om prijzen te vragen?
Vind je het lastig om eisen te stellen aan je klant?
Vind je het lastig om authentiek zichtbaar te zijn?

Grote kans dat jij een blokkade of overtuiging in je hebt die jou succes in de weg staat. Een gebeurtenis in je leven, hoe groot of hoe klein, als je het niet goed verwerkt zal het je altijd belemmeren in alle keuzes die je maakt. Je komt je angsten niet onder ogen door veilig te blijven leven. Diep in jou zit nog zoveel verdriet. Ver weggestopt. De eerste stap aan jou is om je hiervan bewust te worden.

Sonja heeft haarzelf omarmdĀ 

Een tijdje terug kwam Sonja bij me. Ze volgde het programma Moeiteloos Ondernemen en had geen focus. Ze werkte te versnipperd. Ze had niet haar gewenste doel voor ogen waardoor ze zich in allerlei bochten wrong om maar wat deelnemers bij haar workshops te krijgen.

We hebben 12 weken samen gewerkt en ik zag gedurende deze sessies een hele andere Sonja. We zijn terug gegaan naar de basis. Wie is Sonja nu echt. Best confronterend maar heel verhelderend en helpend. Gebeurtenissen uit het verleden werden opgeruimd waardoor er ruimte kwam voor succes. Er werden overtuigingen opgeruimd waardoor Sonja veranderde van een gesloten naar een open persoon. Ze zag in dat haar ballast de basis van haar succes is.

Van daaruit is haar droom ontstaan. Ze weet nu precies wat ze wil en wat ze niet wil. Doordat ze dit helder heeft kan ze daar op voortborduren. Haar eigen geschreven boek ligt zelf nu bij de drukker.

Dit zegt ze zelf over de sessies:

‘Anne-lys weet altijd de juiste vragen te stellen waardoor ik veel meer zelfvertrouwen en focus heb en echt in actie kom. Ik zet stappen en zit in de flow. De investering had ik in korte tijd weer terugverdiend. Doordat ik nu anders denk gaat ondernemen makkelijker.

Ik raad iedereen aan om met Anne-lys te werken. Ik ga er altijd met heel veel plezier heen en kom altijd thuis met een volle tas. Anne-lys is eerlijk, spontaan en authentiek, heeft veel kennis en biedt diepgang.’

De invloed van buitenaf

Door gebeurtenissen niet te verwerken zul jij niet in contact komen met wie je werkelijk bent. Je wilt ze niet tegenkomen. Bepaalde situaties en uitdagingen voor persoonlijke groei ga je niet aan omdat je niet durft. Je maakt keuzes terwijl je weet dat ze niet goed voor je zijn en je bent jezelf aan het verstoppen.

Alles in het leven heeft invloed op ons. Als kind worden we geboren zonder zorgen. Gedurende de reis naar wie je nu bent maak je van alles mee. Dit hoeven niet eens traumatische ervaringen te zijn. Ook de omgeving heeft hier – bewust en onbewust – invloed op.

Tijdschriften en de televisie zijn hier een voorbeeld van. Ze laten alleen de perfectie zien. Gewoon jezelf zijn blijkt niet goed genoeg te zijn. Terwijl dit je kracht is, het maakt je authentiek.

Verbinding

Kom de angsten onder ogen. Maak verbinding met jezelf door deze angsten in te zien. Pas dan kun je voluit gaan ondernemen. En als dat lukt zal je de paden voor al je dromen en verlangens kunnen bewandelen. Je krijgt meer energie en je gaat succes aantrekken.

Het vragen van prijzen, het stellen van eisen en het lastig vinden om zichtbaar te zijn komen ergens vandaan. Wanneer we de ui gaan pellen is er een grote kans dat jij onzeker bent. Onzeker over jezelf en over de waarde die je kunt leveren. Je bent je aan het verstoppen. Je gaat niet staan voor wat je waard bent en je houdt je klein.

Persoonlijke ontwikkeling

Door stappen te zetten in je persoonlijke ontwikkeling zul je zien dat prijzen stellen straks veel makkelijker gaat, je veel zekerder wordt en echt authentiek bent.

Merk je dat overtuigingen jou tegenhouden om tot het uiterste te gaan en je te laten zien zoals je bent? Vraag een gratis flow-gesprek aan. We gaan kijken waar ik je mee kan helpen. Je hoeft het niet alleen te doen. Je stelt je juist kwetsbaar op door hulp te vragen.