Jij leert ons hoe je onderneemt met flow Anne-lys. Dus jij ervaart altijd flow?

Nou nee, was dat maar zo. Bij mij gaat het ook niet altijd zoals ik wil dat het gaat.

WEL weet ik hoe ik dit makkelijk kan shiften zodat de flow weer ontstaat. Zodat mijn goud weer dichterbij komt.

Ik heb zoveel tips voor je om de flow te ervaren en help je hiermee ook graag door middel van een groeispurtsessie of mijn training ‘Pak je eigen podium’. Vandaag deel ik alvast 3 tips met je.

🍀 Onderneem vanuit je gevoel in plaats van je hoofd. Het is vaak makkelijker gezegd dan gedaan. We zijn geconditioneerd. Ons brein gaat vaak voor de veiligste weg en wil ons onbewust klein houden. ‘Wie ben ik nou om impact te maken’ of ‘Wat zal een ander daar van vinden’. Misschien herken je deze stemmetjes wel? Toch brengt deze veilige haven je niet naar succes. Het zal misschien even goed gaan maar je plafond is al snel bereikt.

🍀 Volg je eigen koers. Bij een ander werkt dat, dus zal het bij mij ook wel werken. Herkenbaar? Ben jij het schaap dat de kudde volgt? Zodra je de kudde volgt kom je erachter dat het toch niet bij jou past. Wat voor een ander werkt hoeft voor jou niet te werken. Jij bent jij en je mag je eigen weg bewandelen. Jij weet het beste wat voor jou werkt en waar jij baat bij hebt. Als het niet linksom lukt, lukt het wel rechtsom.

🍀 Gebruik affirmaties. Het zijn positieve gedachten die bijdragen aan je zelfvertrouwen en energie. Je gaat meer geloven in alle mogelijkheden. Heel eerlijk? Tot voor een paar jaar geleden wist ik niet eens wat dit waren. Ik hoorde ik er steeds meer over en werd nieuwgierig. Toch dacht ik dat het mij niet ging helpen om mijn brein te trainen. Na een tijdje wilde ik er dan ook weer mee stoppen maar ik zette door. En nu kan ik wel zeggen dat ik dankzij deze affirmaties dingen heb bereikt die ik anders niet zou hebben bereikt.

Ga je deze tips gebruiken?