Het e-book is onderweg naar je mailbox. 

Super tof dat je mijn e-book hebt aangevraagd. Dat vertelt mij dat je echt aan de slag wilt om je GOUD te bereiken.

Maar laten we ook eerlijk zijn. Het e-book staat vol met waarde en geeft je een stukje bewustwording. Maar hiermee ga je het nog niet toepassen. En ik wil juist dat je het ook gaat toepassen.

Daarom heb ik nu een tijdelijke aanbieding voor je. Met de training #opnaargoud ga je in 30 dagen stappen zetten op weg naar goud.

(Alleen nu voor €14,95 i.p.v. €34,95)

(Alleen nu voor €14,95 i.p.v. €34,95)

Deze training is speciaal voor jou als je onderneemt met een winnaarsmentaliteit en gaat voor goud. Je wilt ondernemen met meer rust, ontspanning, winst, actie en succes.

Welk verhaal vertel jij jezelf

Oké, ik ken mijn doelgroep. Grote kans dat er nu al heel veel excuses zijn om deze cursus niet aan te schappen. Je kunt nu denken ‘o, maar dat weet ik al’. Maar juist als je dat denkt is deze cursus voor jou. Je hebt het e-book niet voor niets aangevraagd. Er is iets in jou dat ervoor zorgt dat je niet doet wat je al weet. Je hoofd is bezig om je klein te houden en niet bezig met de winnaarsmentaliteit waarmee je onderneemt.

In #opnaargoud krijg je 30 dagen lang een boost om stappen te nemen naar goud d.m,v. inspiratievideo’s opdrachtjes en korte lessen waarin je ontdekt je:

  • hoe je je onzekerheden de baas wordt
  • hoe jij impact gaat maken met je eigen goud
  • welke kleine stapjes je dagelijks kunt zetten om de grootsheid in je te laten stralen
  • hoe jij meer focus op jezelf legt
  • hoe jij antwoord kunt geven op alle stemmen die je roepen
  • de drie redenen waarom jij moeite hebt met flow
  • dat beweging antwoorden, inzichten en inspiratie geeft
  • hoe jij met veel meer zelfvertrouwen, actie, en focus gaat ondernemen

Kortom, een maand lang inspiratie en motivatie met elke dag een kleine stap zodat je uiteindelijk een grote stap hebt gezet.

Ga jij, net zoals topsporters, voor je eigen gouden medaille? Ga jij vol focus, doorzettingsvermogen en actie voor je dromen en ga je juichend de finish over?

Ondernemen en het leven is topsport. Daar is een winnaarsmentaliteit voor nodig. En dat is wat ik je gun.

Ik heb twee bedrijven, ben een jonge vrouw met twee kinderen (2,5 jaar en 5 maanden)  ben gelukkig getrouwd, besteed veel tijd aan mijn hobby’s, mijn vrienden, ben dagelijks in beweging en heb mijn handicap. En wat mij lukt, lukt jou ook. Waar een wil is is een weg.

Als het niet linksom lukt, lukt het wel rechtsom.

Het is aan jou om stappen te zetten, om in beweging te komen. Beweging geeft antwoorden, energie, zelfvertrouwen en inspiratie. Vaak heb je de leukste ideeën en grootste dromen maar lukt het niet om deze te bereiken omdat je niet in beweging komt.

Omdat je mijn e-book hebt aangevraagd betaal je nu slechts €14,95.

Anne-lys Herder

Niet goed = Geld terug!

Je hebt niets te verliezen. Je kunt het helemaal in je eigen tijd doen. Als je na een maand niet tevreden bent of het je niets heeft opgeleverd krijg je je geld ook nog gewoon terug.