Wil jij de gouden medaille halen met je bedrijf en de nummer 1 worden in wat je doet?

Daar is training voor nodig. In mijn e-book behaal je gouden medaille ontdek je wat echt van belang is om de nummer 1 op het podium te bereiken. 

Dit ontdek je:

9

Hoe jij de #1 wordt in wat je doet en impact gaat maken

9

De juiste stappen voor goud

9

Hoe jij de teugels net even iets anders in handen neemt waardoor je je niveau verhoogd

9

Hoe jij je persoonlijke records op elk niveau verbreekt

Gouden medaille

Jij bent uniek. Je GOUD is je succes.
Train net als topsporters dagelijks voor het hoogst haalbare.

Ondernemen met Flow

Dit ben ik (Anne-lys)

In september 2014 startte ik mijn eigen onderneming.Tegen de verwachting van heel veel mensen in.

Als ik de doktoren vroeger moest geloven zou ik nooit op een tweewieler kunnen fietsen en zou ik nooit goed kunnen lopen. Mijn hele leven bestond uit strijden.

Als kind werd ik veel gepest. Ik was anders dan anders en deed niet mee aan spelletjes zoals voetbal en tikkertje. Mijn zelfvertrouwen zakte behoorlijk. Tijdens mijn MBO studie vertelde een leraar doodleuk tegen mij dat ik geen stageplaats zou kunnen vinden vanwege mijn handicap. Dag zelfvertrouwen.

Mijn handicap heeft veel impact gehad op mijn leven. Tot 2018, toen de ommekeer in mijn leven kwam. Toen ontdekte ik de kracht en ging de handicap voor me werken.

Nu ben ik trots zijn op alles wat ik tot nu toe heb bereikt.

  • Twee HBO studies afgerond
  • Op wereldreis naar Australië en Nieuw-Zeeland waar ik echt de spannendste bergen heb beklommen en de leukste avonturen heb beleefd
  • Moeder van Tess (2018) en Jorn (2020)
  • Gelukkig getrouwd
  • Een eigen succesvolle onderneming

Als geen ander weet ik dat je ALLES kunt bereiken wat je wilt. Dat elk doel te behalen is. Als je maar de juiste stappen hiervoor zet. Als het niet linksom lukt, is het wel rechtsom. Waar een wil is is een weg.

Ik heb van mijn shit mijn hit gemaakt. Ik creëer mijn eigen succes zorg dat al mijn ondernemingen in FLOW zijn. En dat is wat ik jou ook gun.

Met vier simpele stappen zorg ik dat ik dagelijks het leukste doe. Dat ik een aantrekkingskracht ben voor alles wat ik wil. Ik onderneem ik FLOW. Daarmee ben ik een magneet voor alles wat ik aan wil trekken. Dat blijkt bij iedereen die ik help.

Elke. Keer. Weer.

Jij draagt een GOUDEN verhaal met je mee. Dit maakt jou uniek. Als je dit stukje laat liggen, loop je steeds tegen dezelfde barrières aan. Je kunt wel denken dat het aan je acties ligt, maar je mindset moet wel in lijn zijn met die acties. Door de manier waarop ik in het leven sta, krijg ik mensen over dat dooie punt heen. Vraag me niet hoe het komt, maar het lukt.

Wil jij meer zelfvertrouwen, focus, power, en energie om te gaan ondernemen vanuit flow waardoor je de gouden medaille gaat behalen? Kom in actie door het e-book te downloaden waarin ik je uitleg welke 4 stappen hiervoor nodig zijn.