Ga jij voor het hoogst haalbare en wil je je eigen gouden medaille behalen?

Daar is training voor nodig. In mijn e-book ‘behaal je eigen GOUD’ ontdek je waar jouw groeimogelijkheden liggen zodat jij je eigen podium pakt en je goud bereikt.

Dit ontdek je:

9

Hoe jij de #1 wordt in wat je doet en impact gaat maken

9

Waar je groeikansen zitten

9

Hoe jij je basisniveau verhoogd zodat jij eerder gaat pieken

9

Hoe jij je persoonlijke records zowel zakelijk als privé verbreekt

9

Hoe je onderneemt met meer rust, ontspanning en winst

Goud - ondernemen met flow

Train effectief voor het hoogst haalbare zonder harder te werken

Ondernemen met Flow

Mijn handicap heeft me GOUD gebracht. Daarom ben ik een topsporter. Wil je weten waarom? Ik vertel het je.

Ik ben geboren met de handicap Cerebellaire Ataxie. Volgens de artsen zou  ik nooit kunnen fietsen op een tweewieler en goed kunnen lopen. Doordat ik ‘anders’ was dan anderen werd ik veel gepest. Ik was het verlegen meisje zonder zelfvertrouwen, rust en focus.

Later vertelde een leraar me doodleuk dat ik geen goede stageplaats zou vinden vanwege mijn handicap. Weg zelfvertrouwen dat ik net weer een beetje had opgebouwd.

Maar hé: ik leerde wel fietsen. Lopen. Voltooide twee HBO-studies. Heb een wereldreis gemaakt. Vond de liefste man van de wereld, ben moeder geworden van een gezonde dochter en zoon én run een succesvol bedrijf.

Kortom: ik heb mijn handicap omgebogen naar mijn kracht.

Ook jij bent tot nog zo veel meer in staat dan dat je denkt. Dat wist je natuurlijk allang maar het is ook belangrijk om in beweging te komen zodat jij recht op de finish afgaat en je je persoonlijke records verbreekt op elk niveau. Want dat ik wat ik je gun. Daar heb je lef voor nodig. 

Ik geloof dat ondernemen topsport is. En daar train ik je voor zodat jij met beide handen juichend over de finish gaat en je dromen bereikt.

Wil jij meer zelfvertrouwen, focus, power, en energie om te gaan ondernemen vanuit flow waardoor je de gouden medaille gaat behalen? Kom in actie door het e-book te downloaden waarin je ontdekt hoe jij zowel zakelijk als privé persoonlijke records verbreekt.