Wil jij moeiteloos ondernemen op een manier die volledig bij jou past?

 

 

Ben jij een ambitieuze powervrouw die moeiteloos wil ondernemen en wil gaan staan voor haar waarde?

 

Jij hebt DE oplossing voor het probleem van een ander. Jij hebt iets bereikt wat een ander graag wil bereiken. Wil je een ander hiermee helpen? Met deze online training Authentiek Zichtbaar ontdek jij je GOUD, omarm je jouw verhaal en ga je zichtbaar worden op de manier die volledig bij je past.

Ja, dat wil ik

Word authentiek zichtbaar

Online zichtbaar op de manier die volledig bij je past

=

Je durft jezelf niet zichtbaar te maken

Je plaatst genoeg informatie over je producten / diensten op social media. Maar je laat je zelf niet zien op internet. Je blijft je verschuilen.

=

Bang voor de mening van een ander

Je bent zichtbaar maar elke keer denk je weer na over de meningen van je familie / vrienden. 

=

Je denkt dat je niet interessant bent om zelf zichtbaar te zijn

Je doelgroep koopt je product of dienst. Je vraagt je af waarom je zelf zichtbaar moet zijn. Je vindt jezelf helemaal niet interessant. 

=

Je wilt heel graag het rolmodel worden

Je bent lekker bezig met je bedrijf maar je weet dat er veel meer in zit. Nu is het de tijd om door te zetten om nog meer klanten te kunnen inspireren en motiveren.

=

Je hebt niet altijd inspiratie

Je weet niet wat je altijd moet plaatsen op social media. Je wilt graag zichtbaar zijn maar de inspiratie is er niet altijd.

=

Je weet niet hoe het allemaal werkt

Je weet hoe belangrijk het is om zichtbaar te zijn op social media. Toch kijk je er wat tegen op omdat je niet weet hoe alles werkt. Het liefst ben je met je eigen vakgebied bezig zonder uit te vogelen hoe Facebook en Instagram werken. 

Hoe zou je het vinden als

=

Je jezelf vol zelfvertrouwen online laat zien

Dagelijks ben je vol zelfvertrouwen zichtbaar via video en afbeeldingen. De mening van een ander boeit je niet meer.

=

Je authentiek zichtbaar bent

Doordat je online volledig jezelf bent gaan mensen je vertrouwen. Jij laat zien dat je iets hebt bereikt wat een ander graag wil bereiken. Hierdoor willen ze dolgraag met je samenwerken.

=

Je niet meer bang bent voor andermans mening

Je gaat staan voor je waarde. Wat een ander hiervan vindt kan jou niets meer schelen. Jij volgt je dromen.

=

Je altijd genoeg inspiratie hebt om zichtbaar te zijn

Dagelijks ben je zichtbaar op social media en elke dag stroom je over van inspiratie. Ook in tijden dat je even geen inspiratie hebt heb je genoeg content liggen wat je kunt gebruiken.

=

Je meer volgers krijgt dus ook meer klanten

Doordat jij authentiek zichtbaar bent en duidelijk je verhaal laat zien krijg je meer volgers. Deze volgers gaan je vertrouwen en willen dolgraag met je samenwerken.

Zichtbaarheid is de nummer één strategie voor je succesvolle onderneming

Als mensen niet weten dat jij bestaat worden ze geen klant bij jou. Hierdoor ga jij niets verkopen en behaal jij ook geen omzet.

Internet heeft zoveel kansen die je kunt pakken om jezelf te laten zien. Denk bijvoorbeeld aan Facebook, Instagram, je website, Linkedin, het maken van een podcast, webinars geven of pinterest.

Zonder zichtbaarheid loop je klanten mis. Je gaat nooit jouw doel bereiken. Je doelgroep wil jou leren kennen. Ze kopen veel meer dan alleen je product of dienst. Het draait namelijk om jouw enthousiasme en jouw verhaal.

Ze willen weten wie jij bent en je écht leren kennen. Dat lukt niet als jij je blijft verstoppen.

Jij bent de inspirator voor jouw doelgroep.

Wordt het tijd dat je gaat staan voor je waarde en wat je te bieden hebt? En wil je groeien met je bedrijf?

Deze zichtbaarheidscursus helpt je hiermee.

Over mij: Anne – lys

Toen ik begon met ondernemen wist ik dat zichtbaarheid belangrijk was. Toch hield ik het oppervlakkig. Ik deelde algemene tips. Hierdoor leerde niemand mij kennen en was ik één van de vele coaches. Ik onderscheidde me dan ook nergens in. Logisch dat ik vrijwel geen nieuwe klanten kreeg.

Van handicap naar succesvolle onderneemster met een doel

Op tweejarige leeftijd is bij mij de motorische handicap Cerebellaire Ataxie ontdekt. Ik heb altijd moeten strijden om gezien te worden. Ik deed alles wat een ander goed voor me vond en luisterde hierbij totaal niet naar mijn gevoel.

Ik bleef me verstoppen achter quotes en algemene foto’s en vertikte het om mijn verhaal te vertellen. Bang voor de meningen van een ander en bang om weer gekwetst te worden.

Tot het moment dat ik de kracht van mijn verleden ontdekte. Ik ontwikkelde mijn succesmindset en ging ondernemen vanuit gevoel waarbij ik authentiek ben door mijn verhaal te delen. Ik neem je mee in mijn leven en heb iets bereikt wat jij graag wilt bereiken.

Vanaf het moment dat ik authentiek werd kreeg ik meer volgers en klanten. Doordat ik echt ben vertrouwt mijn doelgroep me en willen ze dolgraag met me werken.

Ik weet wat ik wil en heb mijn duidelijke doel voor ogen. Ik wil jou inspireren, motiveren en helpen om een rolmodel te worden voor jouw doelgroep. Jouw verleden wordt jouw kracht.

Als iets linksom niet lukt, lukt het wel rechtsom. Wat ik kan, kan jij ook.

Waar een wil is is een weg. Wat jij wilt gaat lukken, beloofd. Je moet wel de concrete stappen zetten. Eén hiervan is zichtbaarheid. Ik wil jou helpen om zichtbaar te worden op de manier zoals jij bent. Jij gaat staan voor je waarde zodat jij een rolmodel voor een ander wordt.

Anne-lys ziet heel goed welke dingen er nodig zijn om je zichtbaarheid te vergroten en vraagt dieper door om echt tot de kern te komen. Hierdoor heb ik echt het gevoel dat ik op een manier zichtbaar wordt, die echt bij mij past. Ze helpt om de juiste inzichten te verkrijgen die nodig zijn voor meer online zichtbaarheid!

Myrte Duijndam

Onderneemster, Vivas Coaching

Word authentiek zichtbaar

Online zichtbaar op de manier die volledig bij jou past

De cursus is volledig online en volg je in je eigen tijd. Na betaling krijg je toegang en kun je gelijk starten. Het programma bestaat uit twee uitgebreide modules. Bij elke module horen meerdere video’s en een werkboek.

Dit levert de cursus je op:

=

Meer online zichtbaarheid

=

Meer zelfvertrouwen

=

Meer volgers en klanten

=

Meer interactie op social media

Dit ga je leren:

Module 1: De kracht van authentiek zichtbaar zijn
– Waarom zichtbaar zijn zo belangrijk is
– Wat je ultieme verlangen is
– Waarom jouw verhaal zo uniek is
– Hoe je je onderscheidt van al je collega ondernemers
– Wat je ideale klant is

Module 2: Laat jezelf zien
– Nooit meer zonder inspiratie voor social media
– Meer zelfvertrouwen om online zichtbaar te zijn
– Met deze strategie worden je volgers klant
– Verschillende verhalen voor verbinding met je doelgroep

  •  

Door Anne-lys haar programma ben ik nog zelfverzekerder. Ik weet nu weer wat de echte passie van mijn werk is en waarom ik dit doe. Hiermee onderscheid ik me van al mijn collega’s die hetzelfde doen.

Wat een inzicht en ervaring! En wat een gave van Anne-lys om dit op een lieve positieve manier in mij boven te halen. Heel bijzonder!

Het programma heeft mij zoveel meer zelfvertrouwen gegeven.

Nynke Roskammer

Fysiotherapeut, Vellinga AdFysio

Anne-lys is een energieke en resultaat gerichte coach die eerste op zoek gaat naar je authentieke verhaal. Zodoende wordt je passie naar de voorgrond gehaald en van daaruit wordt er verder gekeken naar je bedrijf.

Ik heb heel veel werk maar doordat ik nogal versnipperd werk heb ik het gevoel dat ik mijn doelgroep niet bereik.

Doordat ik nu weet wie mijn doelgroep en wat ik het liefste wil heb ik meer focus. Met een paar gerichte stappen heb ik mijn droom verwezenlijkt. 

Jantina de Haan

Onderneemster, Bekken Balans

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt dit programma?

Dit bepaal jij! Zodra jouw betaling is voltooid krijg je toegang tot het programma. Je volgt dit op je eigen tijd. 

Ik ben startende, is deze cursus dan wat voor mij?

Zeker weten! Door gelijk authentiek zichtbaar te zijn zet je je bedrijf gelijk stevig neer. Je weet gelijk volgers aan je te binden omdat jij eerlijk en echt jezelf bent. 

Kan ik het bedrag aangeven als studiekosten?

Ja, de kosten kun je opgeven als studiekosten voor je onderneming.

Wil je nu eens echt met zekerheid, focus, rust, zelfvertrouwen, flow en actie online zichtbaar zijn op de manier zoals jij bent?

Ga staan voor je waarde. Word het rolmodel voor je doelgroep. Jouw verleden is je kracht. Laat mij jouw inspirator en motivator zijn om jezelf te laten zien zodat je doelgroep weet dat je er bent.