Vind jouw GOUD op Ameland, midden in de natuur.

Ga jij, net als topsporters, voor het hoogst haalbare en wil jij dagelijks ondernemen met FLOW?

Ben jij de topsporter die gaat voor haar dromen? Help je anderen om hun leven te verbeteren maar wordt het tijd dat je daar zelf ook eens fatsoenlijk geld mee verdient? Wil jij dagelijks in de flow ondernemen en groeien als persoon en met je bedrijf?

Ga dan mee naar Ameland!

Op 20, 21 en 22 april 2021 organiseer ik het power retreat dat ervoor zorgt dat jij vol rust, ontspanning en met meer omzet gaat ondernemen op een manier die volledig bij jou past.

Omdat ik je help met:

 • Beslissen wat je écht wilt
 • Het goud in jou naar boven halen
 • Uitstippelen hoe je bij je droom komt en met welke acties
 • Het ontwikkelen van de échte winnaarsmentaliteit

Hier doen we het voor:

Je wordt een magneet voor alles wat je aan wilt trekken omdat jij precies weet wat je wilt en hoe je dat gaat bereiken. Jij gaat alleen voor het hoogst haalbare. Voor de weg naar de top is training nodig. Maar als je dit bereikt doe jij alleen maar dat wat je het liefste doet en ontdek je de flow. Je wordt een magneet voor alles wat je aan wilt trekken. Je haalt meer voldoening uit alles wat je doet en haalt moeiteloos te klanten binnen. Hoe fijn is dat?

 

Tijdens deze Ameland power retreat ga je: 

 • Uitgebreid sparren met mij in groepjes en individueel
 • Masterminden met je mede-cursisten voor extra feedback
 • Heerlijk relaxen door wandelingen en yoga
 • Fysiek de grenzen zoeken door een nog geheime uitdaging

Over mij: Anne-lys

Van handicap naar succesvolle onderneming

Jij kunt ALLES in je leven bereiken wat je wilt. Als het niet linksom is dan wel rechtsom. De kunst is om de route te vinden die past bij jou, waardoor je het hele traject doorloopt en niet onderweg ergens blijft hangen.

Zelf ben ik geboren met de handicap Cerebellaire Ataxie. Volgens de artsen zou  ik nooit kunnen fietsen op een tweewieler en goed kunnen lopen. Doordat ik ‘anders’ was dan anderen werd ik veel gepest. Ik was het verlegen meisje zonder zelfvertrouwen, rust en focus.

Later vertelde een leraar me doodleuk dat ik geen goede stageplaats zou vinden vanwege mijn handicap. Weg zelfvertrouwen dat ik net weer een beetje had opgebouwd.

Maar hé: ik leerde wel fietsen. Lopen. Voltooide twee HBO-studies. Heb een wereldreis gemaakt. Vond de liefste man van de wereld, ben moeder geworden van een gezonde dochter én run een succesvol bedrijf.

Kortom: Ik heb van mijn shit mijn hit gemaakt.

Ik ben ervan overtuigd dat iedereen, dus ook jij, zijn eigen shit heeft. Het is de ballast die je meeneemt in je levensreis. Juist deze ballast maakt je uniek en zorgt ervoor dat je een magneet voor klanten bent. Dat blijkt. Bij iedereen die ik help.

Elke. Keer. Weer.

Dat is dus ook wat jou uniek maakt. Als je dit stukje laat liggen, loop je steeds tegen dezelfde barrières aan. Je kunt wel denken dat het aan je acties ligt, maar je mindset moet wel in lijn zijn met die acties. Door de manier waarop ik in het leven sta, krijg ik mensen over dat dooie punt heen. Vraag me niet hoe het komt, maar het lukt.

Daardoor blijft mijn bedrijf groeien. Help ik steeds meer mensen. Heb ik een lijst vol enthousiaste ambassadeurs. En realiseer ik nu een droom door deze retreat te organiseren. Dus wat doe jij? Ga je mee? Of liever eerst bellen? Dat mag ook hoor,  maar dan wel even op afspraak zodat we ook echt tijd voor elkaar maken.

Bel me via 06-30774601 of vul het formulier in dat je krijgt als je op de knop ‘Jaaa, ik wil mee’ klikt.

Als je op deze knop drukt kom je bij het voorlopige aanmeldformulier. 

Dus herken je dit?

 • Je hebt 1000 plannen maar je hebt totaal geen FOCUS om iets goed uit te voeren. Je weet niet waar je moet beginnen.
 • Je durft niet te investeren omdat je tegen wordt gehouden door een geldblokkade. Je vindt iets al snel te duur.
 • Je wilt gaan ondernemen vanuit gevoel in plaats van je hoofd. Maar hoe doe je dat?
 • Je voelt constant druk. Je legt het jezelf op maar dit wordt ook door anderen gedaan. Je voelt constant prikkels in je omgeving waardoor je niet ongestoord kunt werken aan je succesvolle onderneming.
 • Je hebt behoefte aan iemand die je helpt om te gaan groeien.

En ben je best wanhopig, achter de schermen?

 • Omdat het je zoveel energie kost om nieuwe klanten te krijgen voel je steeds maar weer druk en stress.
 • Omdat al jouw enthousiasme lijkt te verdwijnen als sneeuw voor de zon?
 • Omdat je klanten wegblijven of zelfs klagen en je het gevoel hebt dat je wat aan het aanmodderen bent?
 • Omdat je niet weet hoe je dán die leuke klanten wel bereikt of overtuigt?
 • Omdat je inkomen elke maand weer onzeker is?
 • En omdat je geen geld durft te vragen voor je diensten en je maar korting blijft geven?

Dit gaat het je opleveren

 • Omzetverhoging van 25% tot ……
 • Professioneler en zakelijker ondernemen
 • Meer potentiële klanten bereiken en vooral ook overtuigen
 • Je ondernemersleven krijgt een dikke boost en gaat naar een 10+
 • Je wordt woest aantrekkelijk omdat je echt de nummer 1 bent in wat je doet
 • Je doelgroep kan niet meer om je heen
 • Groei persoonlijke ontwikkeling, mindset én moneymindset

Als je op deze knop drukt kom je bij het voorlopige aanmeldformulier. 

Cut the crap en ga voor je mooiste leven

Voordat ik het met Anne-lys ging werken had ik geen focus, ik werkte te versnipperd. Ik geef heel graag workshops maar had moeite om deze vol te krijgen waardoor ik alles probeerde en me in allerlei bochten wrong om mensen uit allerlei doelgroepen bij elkaar te krijgen. Ik had hierdoor teveel kleine groepjes waardoor de verhouding inkomsten / tijd uit balans was.

 
Tijdens de sessies met Anne-lys zijn we terug gegaan naar de basis. Eerst gekeken naar wie ik nu eigenlijk ben. Best confronterend maar heel verhelderend en helpend. Daarna hebben we gekeken wat ik nu echt wil en welke doelgroep daarbij hoort. Doordat ik dit helder heb kan ik hier op voortborduren.
 
Anne-lys weet altijd de juiste vragen te stellen waardoor ik veel meer zelfvertrouwen en focus heb en echt in actie kom. Ik zet stappen en zit in de flow. De investering had ik in korte tijd weer terugverdiend. Doordat ik nu anders denk gaat ondernemen makkelijker.
 
Ik raad iedereen aan om met Anne-lys te werken. Ik ga er altijd met heel veel plezier heen en kom altijd thuis met een volle tas. Anne-lys is eerlijk, spontaan en authentiek, heeft veel kennis en biedt  diepgang.
Sonja Zwart

Onderneemster, sonjazwart.nl

Wanneer, wat en voor wie

Deze power retreat is bedoeld voor alle ondernemende powervrouwen die impact willen maken.

De eerstvolgende Ameland-power retreat is op 20, 21 en 22 april 2021. We gaan 3 dagen met complete focus werken aan je bedrijf EN je persoonlijke ontwikkeling. Even weg uit de dagelijkse sleur van het leven. Tijd voor jezelf. Sparren met mij. Uitwerken. En tijd voor focus, yoga, strand en lekker eten en drinken, want jij weet als geen ander hoe belangrijk het is om ook goed voor jezelf te zorgen.

Even praktisch:

Onze locatie is een luxe groepswoning in Buren, precies tussen het strand EN het wad in.

Het wordt exclusief. Er kunnen maximaal 9 ondernemers mee. Er zijn 3 eenpersoonskamers en 3 tweepersoonskamers beschikbaar. Allemaal met eigen douche en toilet.

Als je een eigen kamer wilt, betaal je een toeslag en geldt op=op, dus reserveer dan snel.

 

Ameland zee

Je investering:

Prijs tweepersoonskamers: €2677,- excl btw of drie termijnen van €1000,-.excl btw

Toeslag eenpersoonskamer: 75 euro excl btw (beperkt beschikbaar) of 3 termijnen van €1075,00 excl btw.

Als jij je aanmeldt voor 1 januari geldt er een early-bird korting van €300,00 en betaal je dus €2377,00 voor een tweepersoonskamer.

Deze prijzen zijn inclusief;

 • Persoonlijke coaching door Anne-lys
 • Fietsen zodat je makkelijk bij het strand bent en je eventueel even kunt terugtrekken mocht je daar behoefte aan hebben
 • Vervoer op het eiland (excl. boottickets)
 • 3 dagen ontbijt, lunch, avondeten en tussendoortjes
 • 2 overnachtingen
 • Diverse uitstapjes
 • 3x yoga training
 • Fysieke uitdaging die ervoor zorgt dat je zelfvertrouwen een boost krijg

 

Maar je krijgt meer:

• Voorafgaand aan je inschrijving doen we een telefonische intake. Zo kan ik jou alvast een stuk op weg helpen en kan ik zelf zorgen dat ik specifieke onderdelen meeneem of voorbereid. De coaching is dus écht maatwerk.

• Om rustig dingen verder uit te werken geef ik alle cursisten toegang tot het Online programma Simpel en Succesvol ondernemen t.w.v. €997,00. Hierin vind je lessen en opdrachten om je business steviger neer te zetten en te laten groeien.

• En: ongeveer 14 dagen na onze Amelandreis plan ik een individuele coachingssessie t.w.v €325,00 met je in, zodat ik zeker weet dat jij stappen gaat zetten en jij een extra stok achter de deur hebt. We willen namelijk beiden dat jouw acties snel effect gaan opleveren, win:win!

Bonus!
• Daarnaast heb ik nog een hele gave bonus bedacht in samenwerking met een bekende fotografe.
Deze topfotografe maakt een gave fotoshoot met jou. Deze prachtige foto’s kun je hierna vrij gebruiken op je social media en website

Anne-lys is een energieke en resultaat gerichte coach die eerst op zoek gaat naar je authentieke verhaal. Zodoende wordt je passie naar de voorgrond gehaald en van daaruit wordt er verder gekeken naar je bedrijf.

Ik heb heel veel werk maar doordat ik nogal versnipperd werk heb ik het gevoel dat ik mijn doelgroep niet bereik.

Doordat ik nu weet wie mijn doelgroep en wat ik het liefste wil heb ik meer focus. Met een paar gerichte stappen heb ik mijn droom verwezenlijkt.

Jantina de Haan

Onderneemster, Bekken Balans

Planning

Dit power retreat is van dinsdag 20 april t/m donderdag 22 april. Ik verwacht dat je met de 9.30 uur boot vanuit Holwerd komt. Ik wacht je op bij de boot op Ameland. De taxi brengt ons naar de accommodatie.

Op donderdag 22 april is het programma in de namiddag afgelopen. Zo kun je met de 17.00 uur boot weer naar richting Holwerd. De taxi brengt je bij de boot.

Ameland

Wat denk je er van?

Ameland is bij uitstek mijn favoriete eiland. Even helemaal de tijd voor jezelf. Rustig, maar genoeg te beleven. En vanaf het moment dat je de boot opstapt ben je weg. Tijdens deze dagen draait het echt alleen om jou. Je leert jezelf en wat je echt wilt, nog beter kennen. En belangrijker: je ontdekt hoe je daar komt. Juist dáár heb je thuis vaak geen tijd voor. Thuis wordt onze tijd en focus opgeslokt door alles om ons heen. Het is lastig om te werken aan jezelf en je onderneming, en bovendien: de beste resultaten komen meestal als je je omringt met gelijkgestemden.

Alleen kom je niet verder. Elke topsporter creëert het beste team om zich heen. Daarom is het zo belangrijk om je te omringen met gelijkgestemden en iemand die je helpt om de juiste stappen te zetten. Op Ameland, en in deze zetting, inspireer ik jou. Praat je in teams door. Of werk je even iets in alle rust voor jezelf uit. Zodoende kom je op stap 2. Stap 3, Stap 4. Bij elk knelpunt, stippel je jouw route uit. Na drie dagen heb je alles helder. Weet je waar je heen wilt en wat je gaat tegenkomen onderweg én hoe je daarop inspeelt. Moet jij eens zien hoeveel je dan in de kortste tijd hebt bereikt!

Je voorbeeld + gelijkgestemden + inspirerende omgeving = Gave inzichten en doorbraken. En dat gebeurt op Ameland.

Als je op deze knop drukt kom je bij het voorlopige aanmeldformulier. 

Veelgestelde vragen

Ik vind het te duur

Is ‘te duur’ je eerste reactie of in elk geval je eerste gevoel?  Dan weet ik zeker dat hier een andere oorzaak is. Waarschijnlijk ben je onzeker en vertrouw je er niet op dat je zo’n investering terugverdient. Maar het geld is er wel, er zit alleen een blokkade bij jou waardoor je het niet ontvangt.

Dit is echt DE kans om te werken aan deze blokkade. Je zult zien dat deze stap ervoor zorgt dat geld gaat stromen.  

Ik heb het geld er niet voor over

OK, dát is wat anders. In dat geval raad ik je aan om je af te vragen of jij met deze gedachte die succesvolle ondernemer wel gaat worden. Je zult niet groeien zonder te investeren.

Zodra jij JA zegt, omarm je jezelf en gaat het naar je toekomen. Als jij er zelf maar in gelooft. En uiteraard laat ik je tijdens de 3-daagse uitstippelen hoe jij deze investering er binnen no-time weer uit hebt.

Mijn bedrijf draait al, is dit dan wel voor mij?

Als jij een goedlopend bedrijf hebt snap ik dat je extra kritisch wordt op de trainingen die je nog nodig hebt.  Maar als je al tot hier bent gekomen ben je toch op zoek naar iets, heb ik gelijk?

En je draait al lekker, dus het geld is juist minder bezwaarlijk. Ik zou zeggen: waar wacht je nog op? Dit is waarschijnlijk precies het goede moment!

Ik kan de boel thuis niet achterlaten

Echt niet? En zeg je dat ook tegen je beste klant als die jou vraagt om drie dagen mee te gaan op een studiereis naar London, volledig op zijn kosten? Of is er dan wél een oplossing? Of is jouw omgeving er gewoon niet aan gewend dat jij eens 3 dagen helemaal voor jezelf kiest? En wordt het dan wellicht toch tijd om door te pakken en te laten zien dat jij een bedrijf runt, mét bijbehorende activiteiten?

Hoe zou je het regelen als je drie dagen in het ziekenhuis belandt? En is dit dan echt zoveel minder urgent? Echt, dit is wezenlijke stuff om mee te dealen hoor!

Ik twijfel nog

Heb je nog inhoudelijke vragen of twijfels: mail je snel even. Lekker makkelijk en zo kan ik je vraag snel beantwoorden.

Twijfel je nog wel een beetje? Meld je dan toch aan. Ik plan zo snel mogelijk een intake met je, omdat ik van mijn kant ook wil weten of jij matcht met mij en de rest van de groep. Pas als we beiden overtuigd zijn, zet ik je op de definitieve mailinglijst en krijg je de link naar je Idealbetaling. Zet je 21, 22 en 23 april wel met potlood in je agenda?

Wil je graag mee? Of twijfel je nog?

Je kunt nu drie dingen doen.

 • Meld je aan door het voorlopige aanmelindingsformulier in te vullen. Ik zorg dat je op werkdagen binnen 24 uur iets van me hoort.
 • Bel me via 06-30774601
 • Vul je vraag in via onderstaand contactformulier

Als je op deze knop drukt kom je bij het voorlopige aanmeldformulier.