Ben jij er klaar voor om te ondernemen met FLOW met het goud dat je in je hebt?

Laat mij je helpen om te ontdekken waar jouw groeimogelijkheden liggen waardoor jij de flow ervaart en je goud gaat bereiken.

Download hieronder mijn e-book ‘3 GOUDEN tips om je goud te bereiken’ om met praktische tips te gaan staan voor je waarde en je droom te bereiken.

Anne-lys Herder

De enige die je tegenhoudt om goud te bereiken ben je zelf

Van struggles door een handicap naar FLOW

Jaren deed ik erover om te ondernemen met flow. Vanaf het moment dat ik ondernemer werd modderde ik maar wat aan. Ik had een wirwar aan ideeën en mistte de focus. Ik had al snel mijn plafond bereikt terwijl ik zo veel meer wilde.

Na diverse coaching trajecten kwam ik erachter dat ik DE oplossing van het probleem van een ander had. Ik heb een reis doorlopen en iets bereikt waar een ander naar verlangt. Pas toen ik dit ontdekte ging er een druk van mijn schouders af. Toch hielden bepaalde overtuigingen me tegen om de impact te maken die ik wilde.

Ik was er he-le-maal klaar mee om mezelf klein te houden. Ik voelde dat er zoveel meer in me zat dan wat ik liet zien. Toch zette ik geen stappen waardoor ik lekker in mijn comfortzone bleef. Daar was het goed, daar waren geen meningen van een ander. En dat terwijl ik er klaar mee was om de amateur te blijven. Het was tijd voor de eredivisie. Ik had altijd het gevoel dat ik me moest bewijzen en niet werd gezien. Dat wilde ik niet meer.

 

Het was aan mij om mijn overtuigingen te doorbeken. Om mijn handicap te omarmen en daarvan mijn kracht te maken. Het was aan mij om mijn eigen verantwoordelijkheid te nemen. Om het succes wat in mijn broekzak zit eruit te halen.
 
Een makkelijk proces was het niet. Maar wel een mooi proces. Het begon te stromen en ik ontdekte de flow waardoor ik impact kan maken op de manier zoals ik wil en mijn goud kan bereiken met het goud dat ik in me heb.

Drie gouden tips voor een onderneming in FLOW om je goud te bereiken

Herken je dit?

Je hebt de oplossing voor het probleem van een ander. Je hebt een reis doorlopen en iets bereikt waar een ander naar verlangt. Je bent er klaar mee om jezelf klein te houden en je voelt dat er zoveel meer in je zit dan wat je tot nu toe hebt laten zien. Je hebt altijd het gevoel dat je jezelf moet bewijzen en niet wordt gezien.

Je weet dat wanneer je goed in je vel doet en als je doet wat je het leukste vindt dit een positief effect heeft op je omgeving, je klanten en je omzet.

Je bent er aan toe om impact te maken met het talent wat je hebt gekregen. Toch heb je het gevoel dat niet iedereen in je gelooft. Diep van binnen weet je wel hoe je het moet doen, maar toch doe je het niet. Bepaalde overtuigingen houden je hierin tegen.

Mijn gouden tips gaan je helpen om impact te maken en je goud te bereiken.

Dit ontdek je:

9

Hoe jij de #1 wordt in wat je doet en impact gaat maken

9

Waar je groeikansen zitten

9

Dat de sleutel naar succes in je eigen broekzak zit

9

Wat het ALLERBELANGRIJKSTE is om te ondernemen met FLOW

9

Hoe jij dromen gaat bereiken

Ondernemen met FLOW
Ondernemen met Flow

Mijn handicap heeft me GOUD gebracht. Daarom voel ik me een topsporter. Wil je weten waarom? Ik vertel het je.

Ik ben geboren met de handicap Cerebellaire Ataxie. Volgens de artsen zou  ik nooit kunnen fietsen op een tweewieler en goed kunnen lopen. Doordat ik ‘anders’ was dan anderen werd ik veel gepest. Ik was het verlegen meisje zonder zelfvertrouwen, rust en focus.

Later vertelde een leraar me doodleuk dat ik geen goede stageplaats zou vinden vanwege mijn handicap. Weg zelfvertrouwen dat ik net weer een beetje had opgebouwd.

Maar hé: ik leerde wel fietsen. Lopen. Voltooide twee HBO-studies. Heb een wereldreis gemaakt. Vond de liefste man van de wereld, ben moeder geworden van een gezonde dochter en zoon én run een succesvol bedrijf.

Kortom: ik heb mijn handicap omgebogen naar mijn kracht.

Ook jij bent tot nog zo veel meer in staat dan dat je denkt. Dat wist je natuurlijk allang maar het is ook belangrijk om in beweging te komen zodat jij recht op de finish afgaat en je je persoonlijke records verbreekt op elk niveau. Want dat ik wat ik je gun. Daar heb je lef voor nodig.

Ik geloof dat ondernemen topsport is. En daar train ik je voor zodat jij met beide handen juichend over de finish gaat en je dromen bereikt.

Wil jij meer zelfvertrouwen, focus, power, en energie om te gaan ondernemen vanuit flow waardoor je de gouden medaille gaat behalen? Kom in actie door het e-book te downloaden