Wil jij ondernemen met FLOW en ga jij voor het hoogst haalbare in je onderneming en daarnaast om GOUD te behalen?

Daar is training voor nodig. In mijn e-book ‘3 GOUDEN tips om je goud te bereiken’ ontdek je waar jouw groeimogelijkheden liggen zodat jij je eigen podium pakt.

Dit ontdek je:

9

Hoe jij de #1 wordt in wat je doet en impact gaat maken

9

Waar je groeikansen zitten

9

Dat de sleutel naar succes in je eigen broekzak zit

9

Wat het ALLERBELANGRIJKSTE is om te ondernemen met FLOW

9

Hoe jij dromen gaat bereiken

Anne-lys Herder

De enige die je tegenhoudt om goud te bereiken ben je zelf

Ondernemen met Flow

Mijn handicap heeft me GOUD gebracht. Daarom voel ik me een topsporter. Wil je weten waarom? Ik vertel het je.

Ik ben geboren met de handicap Cerebellaire Ataxie. Volgens de artsen zou  ik nooit kunnen fietsen op een tweewieler en goed kunnen lopen. Doordat ik ‘anders’ was dan anderen werd ik veel gepest. Ik was het verlegen meisje zonder zelfvertrouwen, rust en focus.

Later vertelde een leraar me doodleuk dat ik geen goede stageplaats zou vinden vanwege mijn handicap. Weg zelfvertrouwen dat ik net weer een beetje had opgebouwd.

Maar hé: ik leerde wel fietsen. Lopen. Voltooide twee HBO-studies. Heb een wereldreis gemaakt. Vond de liefste man van de wereld, ben moeder geworden van een gezonde dochter en zoon én run een succesvol bedrijf.

Kortom: ik heb mijn handicap omgebogen naar mijn kracht.

Ook jij bent tot nog zo veel meer in staat dan dat je denkt. Dat wist je natuurlijk allang maar het is ook belangrijk om in beweging te komen zodat jij recht op de finish afgaat en je je persoonlijke records verbreekt op elk niveau. Want dat ik wat ik je gun. Daar heb je lef voor nodig.

Ik geloof dat ondernemen topsport is. En daar train ik je voor zodat jij met beide handen juichend over de finish gaat en je dromen bereikt.

Wil jij meer zelfvertrouwen, focus, power, en energie om te gaan ondernemen vanuit flow waardoor je de gouden medaille gaat behalen? Kom in actie door het e-book te downloaden